reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny ledwo was doczytałam, nie pamiętam chyba wszystkiego!
Leeleeth następnym razem się uda!

Szczypiorkowa ja tam na tym teście widzę nie kreske tylko imię Igor :) trzymam kciuki mocno za ciebie a środowisko po pprostu olej albo mów lepiej mieć nawet 4 zdrowe córki niż jednego ale chorego syna...

Kinga mi kalendarz chiński pokazal dwie dziewczynki i mam dwie :)

Co do pragnień to ja mega chciałam mieć córkę i mam, teraz chciałabym chłopca bardziej dla mojego męża choć on kocha córki najbardziej na swiwcie i nie ma mega ciśnienia nie ma. Ja chcę mieć trzecie dziecko i bardziej to ostatnie poronienie tak działa mi na mozg, reszta to wiadomo jeśli mogę wapomoc osiągnięcie celu zaplanowania płci to czemu nie. Ale nie będę trzymać się restrykcyjne postawiłam na olej z wiesiolka, będę pic zielona herbatę kupię ten zel no i testy owulacyjne to myślicie o tych z buźka clearblue? Stosowała któraś? Ja nie wiem z którego dnia owu czy przed czy po są moje dziewuchy ale teraz postawie na sex czysto w owu co ma być to będzie

Leeleeth przykro mi, ale Cię pociesze bo za 14 dni dołączę do Ciebie i wtedy marzec będzie nasz ;-)
Miciurka dopóki nie ma @ jest jeszcze nadzieja :-)
Szczypiorkowa widzę widzę i przesyłam wszystkie niebieskie fluidki co do ostatniego zabieraj :-D
Gosica a jak u Ciebie? Pokazuj nam te 2 kreseczki ✊✊✊

Dziewczyny, ale skrobiecie.Szok[emoji15] w pełni rozumiem Wasze rozterki, pragnienia. Z kolei ja dzisiaj łapie dola bo chyba nici z tego cyklu. Dzisiaj 11 lub 12 dpo , zrobiłam test ovu i czysto, negatyw:( jutro zatestuje ciążowym, ale jeśli ten ovu nic nie pokazuje to już mniejsze szanse na ciążowy [emoji29]
Marzycielka, dołączę chyba już do marcowych staraczek.
Leeleth, podoba mi się Twoje nastawienie. Będzie kolejny cykl i kolejne staranka. Wiadomo, super by było gdyby już się udało, ale czasami trzeba uzbroić się w cierpliwość. Mi po troszkę zaczyna już jej brakowac.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka Ty to się nie wykruszaj już! Bo u Ciebie za te 14 dni maja być dwie kreski a nie następny cykl [emoji7]
Miciurka dawaj dawaj EGS! Coś wcześniej o tym czytałam. Ogólnie sama domowa inseminacja daje duże szanse na córkę wiec to myśle jak dobrze zrobione to idzie strzelić. Aż bym chętnie popatrzyła pod mikroskopem na te różnice w plemnikach XX a XY

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry