reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Żarty żartami, ale siedzę wpatrując sie wykres i kombinuje ze strategią.
Czy bdm 2 dni cut off, rano rephresh, z dwie godz przed starankami kąpiel męża, i reszta jak dotychczas to Ok czy cos jeszcze ogarniać?

Z supli biore kwas foliowy, vitex
Mąż lukrecja, szyszki i ole.
Piwkujemy niecodziennie, cola zero, ja trzy posiłki dziennie,

Może dodać acard i cos na obniżenie cukru?

@Gosica ja w sumie 1cs i nie powiem trochę mi było przykro, naprawdę starającym sie miesiącami musi byc mega trudno. Tym bardziej zaciskam kciuki i zbieramy szeregi szykując sie na kolejny cykl. A u Ciebie który już cs?

@Marzycielka to czekamy na Twój test. Niech bedą II kreseczki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Powiem Wam, że jestem padnięta. Mój Witek przechodzi jakiś kryzys i wyją tak że mózg mi wykapuje uszami
Zupełnie nie wiem jak Go wyciszyć [emoji37] bo wszystkie już znane mi sposoby wykorzystałam, teraz zostaje farmakologia a tego wole uniknąć

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej. Czy przyjmiecie nową. Marzy mi się córka. Mam już dwóch synów. Jak dowiedziałam się, że drugi syn to zakwitło mi w głowie, że to nie ostatnie moje dziecko. Tylko jak męża przekonać. A on o dziwo też był na tak. No i lecimy już trzeci miesiąc bez efektów na razie. Podczytuje to forum i nie wszystko rozumiem. Jak co to mogę pytać?

Żarty żartami, ale siedzę wpatrując sie wykres i kombinuje ze strategią.
Czy bdm 2 dni cut off, rano rephresh, z dwie godz przed starankami kąpiel męża, i reszta jak dotychczas to Ok czy cos jeszcze ogarniać?

Z supli biore kwas foliowy, vitex
Mąż lukrecja, szyszki i ole.
Piwkujemy niecodziennie, cola zero, ja trzy posiłki dziennie,

Może dodać acard i cos na obniżenie cukru?

@Gosica ja w sumie 1cs i nie powiem trochę mi było przykro, naprawdę starającym sie miesiącami musi byc mega trudno. Tym bardziej zaciskam kciuki i zbieramy szeregi szykując sie na kolejny cykl. A u Ciebie który już cs?

@Marzycielka to czekamy na Twój test. Niech bedą II kreseczki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Powiem Wam, że jestem padnięta. Mój Witek przechodzi jakiś kryzys i wyją tak że mózg mi wykapuje uszami
Zupełnie nie wiem jak Go wyciszyć [emoji37] bo wszystkie już znane mi sposoby wykorzystałam, teraz zostaje farmakologia a tego wole uniknąć

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Leelee synuś w jakim wieku?

Imama, mi tu z Wami dobrze. Dzięki Wam jakoś się jeszcze trzymam bo widzę że nie tylko ja mam takie pragnienia i tylko tutaj mi za nie nie jest tak bardzo wstyd.
Pięknie napisałaś to wszystko wyżej.

Dziękuję każdej z osobna za ciepłe słowa. Faktycznie dziś mam "opad" ale dam radę. Muszę to wszystko sobie poukładać. Bardzo pragnę tego synka że aż boli myśl że mogłabym nigdy Go nie mieć... tylko jednego chce, jednego jedynego synusia.

Lele, jesteś i tak fighterka[emoji4] odważna babeczka z Ciebie. Uda się w następnym cyklu[emoji110][emoji110][emoji110] wysyłam różowe fluidki[emoji166][emoji166]

Gosica, Marzycielka [emoji110][emoji110][emoji110]

Miciurka, kurczę no niemożliwe. Był cień! A masz owulacyjne? Może tymi spróbuj!

Anija, witamy. To prosimy o wymianę informacji[emoji4] dawaj swój sposob na syna[emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry