reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

1518378196-92db0fb3ffc92529-aaaaaa.jpeg

Czy to jest OLE?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama- no tez jestem ciekawa , chce spróbować jeszcze jeden cykl na samych suplach , nie wiem.to ma byc nasz ostatni chcialam urodzic jeszcze w 2018r, bo chlopakow mam z nieparzystych koncowek roku i tak sobie wymysliłam [emoji14] hehe

No i zastanowie sie nad tym.egs,bym chciala.mikroskop i to zbadac dokladnie co i jak, z czytania widze ze sa duze szanse tylko trzeba wszystko dokladnie co do joty zrobic plus podejrzewam ze sprawdzić z 2 razy czy faktycznie te plemniki to te xx - nie wiem czy bym powiedziala mezowi bo by mnie z domu chyba wygnał [emoji23][emoji85] za moje glupie pomysły lol..

Hm mi sie zdaje ze cos nie poszlo takze nie licze na magiczna ciaze tym bardziej ze kreska ciemniała i juz jej nie widac - no trudno ..

Leeleeth- jak masz mikroskop to bierz probke i rob obserwację czy dasz rade rozroznic xx od xy :D,

Ja tez mysle nad kolejnym cyklem czy zachowac cut off czy jednak o+12 robic , czytalas na BDM - laska 3.5 dnia i syn wyszedl ..jaja..

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@bella81 Witus skończy 3latka w marcu.

@linga_z1 Ty mądra Babeczka jesteś! Dobrze, że teraz odpuszczasz, bo chyba nie masz przepracowanej żałoby po stracie synka [emoji17]
Może idz do terapeuty? Czasem potrzeba kilka spotkań by wszystko wróciło do równowagi. Ja też sie chyba wybiorę. Poustawiać sie na nowo. Tule Cię Kochana mocno i wierze,że synek do Ciebie wróci [emoji8]
Ja straciłam pierwsze dziecko we wrześniu i dopiero teraz z moim Emilkiem miałam takie wrażenie, że to tamten synek. Trzymam kciuki, jak potrzebujesz to pisz na priv! [emoji8]

@Luisa2018 z lukrecja rób przerwy, bo dość mocno działa, pokaz jaka kupiłaś?
Wiec lukrecję 2 tyg/na 2tyg przerwy. Resztę cały czas podaje

To nie najmłodszy tak daje czadu tylko niespełna trzylatek, ciagle płacze aż cieżko to wytrzymać, w nocy częściej do niego wstaje niż do maluszka [emoji17]
Nie mam pojęcia co mi dolega

@mihasiaaa acard rozrzedza krew i ułatwia zagnieżdżanie, Miciurka tez pisała o sesjach już po starankach żeby dobrze ukrwić macice i łatwiej sie zagnieżdżało. Ja polecę dalej baby dust, celuje na dwa dni przed ovu.
@kredkaczarna No właśnie nic nie można, mi tez przychodzi to bardzo cieżko, ogólnie mam jakiś kryzys dietowy [emoji19]
@mihasiaaa ja mam
Swansona
@szczypiorkowa12345 piękny Igorek, tata nie widzi jak on pięknie macha?!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Szczypiorkowa ja tam widzę malutkiego Igorka ;-)
Dziewczyny a ja mam jeszcze takie jedno pytanko z innej beczki, czy mogę wziąść np. Nospe albo coś innego? bo od owu mam cały czas takie bóle,skurcze ze chwilami trudno natwet usiąść.
Imama nawet nie wiesz jak bardzo pragnę poinformować męża i Was za te 13 dni o 2 kreseczkach :-) Ale wydaje mi się to takie nierealne.
Gosica a co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry