reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam babeczki chyba dzis jestem pierwsza na forum hehe;-)
anufifi jak test juz robilas??co wyszlo??w sumie nie znam sie na testach owu..co to znaczy jak sa dwie kreski ze w ciazy jestes??czekam na wiesci..buziaki

reklama
Hej Dziewuszki ;-)
Anufifi czekamy na wieści :tak:
Ptasiorek ja też miałam wczoraj stosunkowo udany wieczór :-D
Czarodziejka, Sylwia, Bershka, Royanna, Agnieszka, gie-oska, Jarzębinka, Kiki, Kicia i reszta Dziewuszek żeby nikogo nie pominąć - Pozdrawiam serdecznie! :-)

A ja dzisiaj miałam takie sny..........:szok::szok::szok: śniło mi się że karmię dzieciątko :szok: tzn przystawiam je do piersi ( a dokładniej próbuję :) a potem że ścigam się po dywanie z takim raczkującym brzdącem :szok:.................
chyba za dużo o tym myślę i już mi się w głowie przewraca...:-D:confused:

Witam w tłusty czwartek....

kiki ale super masz płyte:szok: a powiedz sam Ci zaproponował czy poprosiłas.... byłas na usg 3D ????

ciesze sie ze wszystko dobrze :);-):-)

Pyszczek twój matczyny instynkt już Cie woła.....;-)

ja wszystkim dziewczynka zycze miłego dnia
buziole :******

babeczki kochane ja jestem bardzo niecierpliwa osobka i chcialam sie was spytac po ilu dniach od teoretycznego zaplodnienia mozna test ciazowy zrobic??ja wiem ze najlepiej poczekac do szasu spodziewanej@ ale ja nie wiem czy dam rade tyle wytrzymac;P:p:p:p:p:p:p
Czarodziejka poczus bardzo smaczny byl...
Pyszczek...czyzbys miala sen proroczy;):p:p:p

witam dziewczyny

anufifi kochana czekamy na wiadomosc od ciebie,moze akurat sie uda i bedzie owulka

agnieszko spytalam czy na gra mi usg na kasete powiedzial ze tak,kupilam kasete nagral i teraz ciagle ja ogladamy,nie mialam tego usg d3 moj lekarz go nie ma,a szkoda..ale to co mam to tez piekna pamiatka..

pyszczek macierzynstwo cie wzywa!

Cześć dziewuszki,,

Test wyszedł nadal ze słabiutka krecha ....wiec owulki nie będzie ....ale z tym sie juz pogodziłam z 10 dni temu wiec spoko...

Gie-oska najwczesniejj mozna zrobic test z krwi Beta hcg 10 dni po owulce ....ale trzeba wiedziec kiedy sie miało owulkę ...na 4 dni przed spodziewana@ mozna zrobic jak nie wiesz kiedy była owulka....
Ale jak pisałas ...lepiej poczekać ....

Pyszczek jak tam u Ciebie ???/

KIKI AGUŚ BERSHKA MADZIA JARZĘBINKA ...zafasolkowane kobitki ...slijcie tu jakieś fluidki .....

Ostatnia edycja:
Heheh...może i tak, macierzynstwo mnie wzywa...:-D:-D:-D

Anufifi w takim razie czekamy na Twój kolejny cykl :tak: a u mnie w porządalu :-D tylko tego snu nie mogę zapomnieć, a wczoraj wieczorem czułam jakby mnie miała choroba brać, ale na razie się nie daje :-D
Brykne niedługo do galerii po sklepach połazić ;-) i do tej bielizny zajrzę. Najwyzej jak nic nie kupię to pooglądam...Wczoraj M pokazywałam na necie fajne koszulki takie do spania i powiedział że ładne wybrałam...hihih... ma się ten gust :-D no i czasem chciałoby się wyglądać sexi dla własnego Męża :-)

gie-oska ja bym zaczekała do terminu @, bo po co się wcześniej stresować, ale wiem jak to jest że nie można wytrzymać z testowaniem...mam nadzieję że w tym cyklu będę cierpliwa...:tak:

reklama
Ja tez poproszę o fluidki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):sorry2::-D:tak:

A wczoraj tak się nachodziłam, bo to i uczelnia i zakupy i poczta itd, jeszcze w tym sniegu, gdzie się idzie w miejscu praktycznie :wściekła/y: i dzisiaj juz mnie kręgosłup lędźwiowy tak boli że się zgiąć nie mogę, to pewnie przez te buty, nie dość że śliskie to jeszcze dość wysokie i dlatego mój kręgosłup się męczy przy chodzeniu :baffled::confused:

Mój suwaczek wprawdzie pokazuje jeszcze 7 dni do testu, ale ja daję sobie 9 ;-)
Anufifi a jak Tobie mija przedpołudnie??

Buziaki!

Ostatnia edycja:
Do góry