reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa no wkurzylam sie! Że niby co? Dziewczynka to taka porażka? Czy po prosty że trzecia? Co tą kuzynka miała na myśli? Jak ja takich ludzi nie znoszę. Aż mi się szkoda naszych córek zrobiło.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A głupie komentarze będą do córkę jak i do synów. Takie społeczeństwo i „wzór” wszędzie w reklamach parki, w filmach tez! Itak to później jest ze każdy komentuje.
Moja bratowa tez uważa ze mój brat poprostu wiedział co robił. I pierwsze chciał syna później córkę a teraz mówił ze se zrobił zaś syna! Po**by

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Luisa No piękny tekst taki typowy wiesz.
U mnie ja już nawet o tej płci nie chce gadać. Wszystkim powiedziałam ze chłopczyk a co chwile brat czy nawet inny bliźni pyta czy napewno! No nie wiem. Chcą żebym się chyba poryczala. Znajoma ostatnio pisałyśmy o diecie i pisze ze chce zrobić badania krwi. A ona do mnie” jeszcze nie wierzysz ze to chłopczyk i chcesz badania krwi na płeć zrobić” WTF Haha No ludzi to już bardziej w głowie maja niż ja taka prawda. Ja o badaniach krwi na przyswajalność białka itd a ta z płcią mi wyskakuje. I wiem ze całe towarzystwo to teraz żyje tym moim chłopcem.
Ale za to mój mąż ma cięta ripostę. Bo ja w ciąży za dużo hormonów i wole nie zrobić dramatów.

Imama znam te durne przytyki. Mi jeszcze ciagle mówili „ sKoda ze nie parka! „ zawsze komentowałam „ parka? Wiesz co nie miałam zamiaru ich rozmnażać” bo mnie tak wkurwiali. Zreszta ja nikogo już nie pytam o płeć nigdy , czekam aż ktoś mi sam powie.

A dziewczyny widzicie u siebie i u znajomych jakaś zależność między stosowaniem antykoncepcji przed ciąża A płcią ? Bo ja tak sobie myślałam wczoraj i w sumie wszystkie moje koleżanki co mają cory to właśnie odstawialy tabletki przed staraniami. A te co nie brały w tym ja mają synów... może to czysty przypadek bo nie o wszystkich wiem które brała a które nie. Ale akurat o tych co pomyślę i wiem to tak sprawa wygląda o0

Jabuszkowa podobno pierwszy cykl po tabletkach jest dziewczynkowy. To coś jak po poronieniu- inne hormony itd.
Ale mam bliska znajoma co teraz ma rocznego syna z pierwszego cyklu po. Wiec tak jak wszystko- bez gwarancji.

Dziewczyny melduje ze u mnie nici , kreska nie ciemnieje, to chyba cos tam nie poszlo - odstawiam progesteron i czekam :/ ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Aj szkoda gadac z tymi ludzmi dlatego ja sie nie odzywam nawet ze sie staramy o 3 bo nie mam ochoty nic sluchac. Zawsze chcialam corke a mam 2 synow ;) no chcialam 3 dzieco ale myslalam ze beda 2 corki i syn :p za to jak bylam w 2 ciazy z synkiem to slyszalam juz. Kiedy 3cie? No nie kazdy ma takie szczescie miec parke. A odkolezanki uslyszalam ze boi sie ze bedzie miala TAK JAK JA czyli ze 2 synow i jeszcze dosrala mi ale zescie imie wymyslili. Ja pierdziele... ani synka bym nie oddala ani imienia nie zmienila

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry