reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kicia ja też chcę.......:tak: jejku ile jeszcze cykli przyjdzie mi czekać na dwie kreseczki? :confused:

Kiki ale super widok miałaś z tym klaskaniem :-);-) cieszę się że wszystko oki u Ciebie i Twojej kruszynki

Anufifi moja Ty niecierpliwa staraczko! :-) Ja mocno wierzę że Bóg da Ci cieszyć się kolejnym maleństwem i Twoje miesiące starań zostaną wynagrodzone :tak: A ja dzisiaj znowu mało nie wyrżnęłam na tym sniegu :wściekła/y: kurde trzeba na każdy krok uważać...
A taki Mąż to skarb co chętnie się dzieciakami zajmie :tak: Ciekawe jak mój się sprawdzi w tej roli :-);-)

Ptasiorek ja to już nie mogę doczekać się tego uczucia, że w moim łonie zamieszkał mały człowieczek, takie cudeńko ;-)

Margaritta ja się piszę na taką herbatkę...mmmmniam :-p

Gie-oska Tobie może się poszczęści i nie będziesz musiała długo się starać, tylko szast-prast i już ! będzie bobo :-) tego Ci zyczę :tak: ja jak dołączyłam do tego forum chciałam celować w dziewczynkę, ale po paru cyklach zrobiło mi się wszystko jedno i pragnę po prostu dwóch kreseczek na teście i pierwszego dzieciaczka ;-)

jarzębinka fajnie że wracasz do zdrowia ! :-)

Agnieszka również pozdrawiam! :tak:

Buziaki popołudniowe :-D

jestem ponownie.dzieki wam dziewczyny ze cieszycie sie moim szczesciem razem ze mna jestescie kochane i dziekuje wam za to ze jestescie

anufifi serce nasze tez bedziesz miala dzidziusia mala kruszynke pod twoim serduchem.wiem ze doczekamy sie tego momentu.jestes taka jak ja i bog da ci tego dzidziusia,jak pioszesz to najpiekniejsze na swiecie zostac mama miec duza rodzinke,ja tez moge miec dzieci duzo,to juz moje czwarte i nastepne tez moga byc pochodze z wielodzietnej rodziny jestem 6 ostatnim dzieckiem i to piekne miec wlasnie duza rodzine i jak wszyscy sie spotykamy to moze i jest nas z 40 jak pisalas.

beti tak malo piszesz ostatnio..

bereshka no moze i lekarz by widzial jajeczka ale nie widzial to moze i dziewczynka,choc tak bardzo ruchliwy to mysle ze to bedzie maly pilkarz,moi chlopcy gdzies na tym usg wypatrzyli jajeczka,to ciekawa jestem czy maja racje..

jartzebinka ciesze sie ze juz zdrowiejesz wiem jaka to meka..

margarita ta twoja ksiezniczka tez przeurocza,taka mala lalunia..

pyszczek i ty bedziesz miec juz nie dlugo dwie kreseczki..

ptasiorek twoja niunia ma super fryzurke nowa.ta twoja corunia tez taka mala lalunia porcelanowa,sliczne wszystkie tu te dzieciaczki mamy-prawda?

agnieszka jak twoje samopoczucie,czujesz juz ruchy czy jeszcze?

kicia pamietaj po burzy zawsze swieci slonce,bedzie dzidzia i bedziesz szczesliwa..

gio oska,czarodziejka sylwia madzia i wszystkie pozostale dziewczyny pozdrawiam i sciskam z calego serca..

dziwczynki wiem, ze bede w ciazy - tylko kiedy??!!
to czekanie i niemoznosc dzialania sa okrutnie meczace a ja cierpliwoscia nie grzesze hehe

Kiki pokarz foto dzidzi!!

ale jaja :-)
to zrob jeszcze testa wieczorem no i jutro jak dalej bede 2 kreski to zadzwon do ginka co robic!

witam koleżanki po dłuższej nieobecnosci.

Zawiało troszke tutaj smutkami... Dziewczyny musi nam się w końcu udać przecież. My z mężem staramy się już dość długo i też narazie nic...
Mam jednak przeczucie że ten cykl bedzie owocniejszy;-)
Pozdrawiam serdecznie:happy:

Kicia fajnie że znowu jesteś, uda się w odpowiednim czasie... :tak:

Anufifi hmmmmmmmm.... dziwne to, najlepiej rzeczywiście zapytaj gina o co chodzi. ja tez biorę luteinę i też czytałam że branie przed owulką zaburza ten proces....a może poleć jutro na monitoring, zobaczyć co się tam dzieje? może pęcherzyk urósł? mi gin ostatnio mówił że ma takie pacjentki którym pęcherzyk stoi w miejscu przez parę dni, a potem nagle w jeden dzień rośnie na maxa...i jest owulka, więc może i u Ciebie??

Kinga85 tak to czasami bywa, że dopada spadek formy.....w głębi duszy wierzę, że w końcu się uda, ale to czekanie czasami wykańcza..

Kiki ja Cię podziwiam, czwarta dzidzia w drodze - super - ale ja to nie wiem czy bym dała radę, na razie to myślę czy sprawdzę się jako mama jak będzie jedno :-D:szok:

Kicia czas szybciutko minie i będziesz mogła z nami się starać :-) no chyba że wcześniej uda się którejś z nas zafasolkować :tak: ale Kicia Ty przynajmniej wiesz, że możesz zajść w ciążę, a zobaczysz następnym razem będzie wszytko oki :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry