reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Spoko leeleeth i tak jestem w szoku ze ogarniasz taka gromadke ^^
Leeleeth moim zdaniem prościej jej zrobić dziewczynę [emoji39]
Mihasiaaa bo forum to kobiety o czystych sercach [emoji56] a jak któraś była nie miła to nie wytrzymała presji i znikła ; )

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Dokaldnie!!! W oparciu o moje doświadczenie dziopki dużo łatwiej wychodzą a chłopak, czekanie liczenie będzie owy, nie będzie, przesunie się, będzie wcześniej i weź się wstrzel idelanie w owu dramat totalny...
Tak jak u mnie test pozytywny w środe i działamy w środę a co z tego jak owu miałam 2 piątek praktycznie więc i tam i tak za wcześnie zaczelismy...

Ale Wam (starających się o dziewczynkę) na bank widzicie to w perspektywie drugiej strony [emoji16][emoji41]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Dziewczyny jak jest z tym castagnusem? Mozna brac razem z saw palmetto? Gdzies czytalam, ze ten costagnus przesuwa owulację, ale w którą stronę? O matko teraz to juz chyba wiem mniej niz wiedziałam[emoji85]

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Leelethh no właśnie. To od dziś jem krem z pszenicy hah

Aaaaaaaaa mi się wydaje ze dziewczynkę ustrzelić to wygrana w totka. Chłopak siup jak będzie śluz i jest

Witam dziewczyny.
Ja załatana, spacerek wczoraj bo u nas słoneczko od poniedziałku.
Mihasia witaj. Tak Saw palmetto możesz brać z castagnusem. Ale castagnus bardziej bym polecała jak masz problem z cyklem. W innym wypadku go zaburzy. SP nie powinno się przy kp brać. Żurawina i wit C to dodatkowe wartości odżywcze i jak się robi LE dietę to przeważnie już dziewczyny tego nie biorą.
Bardziej trzeba uważać na męża. Albo OLE albo wit C. Albo żurawina albo lukrecja. Nie należy wszystkiego podawać
I z sup dla nas to od @ do owu później przerwa.
Jedynie to ziół się nie bierze jak się bierze clomid czy inne tabletki na receptę na owulacje.
Miciurka to widzę kompletna zmiana planu! Czyli replens widzę wszystko wybił, kurde! A może jeszcze nic straconego
Leeleth odzywaj się tu jak tescior! Bo snilas mi się dzisiaj. Chyba za dużo wczoraj czytałam bo żeście naskrobaly pare stron

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Imama Dziewczynki, tescior biel [emoji17]

Za to ma pierwsze rzyganie za sobą. Coś mi kawa nie podchodzi [emoji6]
Test zrobię jeszcze za dwa dni No ja ciagle myśle ze owu była pózniej [emoji23]
I wtedy ideolo baby dust [emoji6]
Jak nie to nowa szansa na dziewuszke

Ostatnia edycja:
Leeleth to jeszcze faktycznie może być za wcześnie. Także kciuki zaciśnięte jak kawa nie smakuje hehe

reklama
Dziewczynki a ile kcal dziennie spożywacie przy LE? Ja staram sie jesc tak ok 1400 kcal, myślicie, ze ok? Oczywiście staram się eliminować produkty chłopczykowe.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry