reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Luisa to kaszka pszenna z semoliny taka jak dla dzieci znajdziesz na półce z produktami dla dzieci :) np z humanny i HiPP chyba ma, swoją drogą paskudztwo haha

Dziewczyny ja skrupulatnie wszystko planuje a dziewczynki dwie mam choć one akurat nie planowane haha to może akurat teraz syna zaplanuje

Skłaniam się do częściowej suplementacji i spróbuję może tej baby dust plus jak pisaliście wizualizacje chlopca.

A tak przez to że was znalazłam i czytam to szukałam na internecie różnych porad o właśnie tam było m on o jonach i o fazach księżyca ale znowu ja wyczytałam że od pełni do nowiu czas na chłopca a od nowiu do pelni na dziewczynkę i że niby w zimie więcej chłopców a ja mam poczęte w zimie a są dziewczynki.

Szkoda że w Polsce nikt nie bada tych wszystkich metod i suplementacji i nie opisuje rzetelnych wyników, wiadomo jeśli można jakoś sobie pomóc to czemu nie
@kura33 to jedziemy na tym samym wózku widzę hahaha [emoji23] też dwie dziewczyny, tez z przypadku, i też nareszcie planowana 3cia ciąża na chłopca [emoji23]
Mi powiedziano że najwięcej chłopców rodzi się w październiku[emoji23] to moje 4rte podejście i naprawdę już nie wien w co wierzyć...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Belle to chyba niezbyt zdrowo a jak dlugo planujesz? To sie hakos nazywa ta dieta?
Czemu nie zdrowo? Wydaje i się że jest ok. Na początek szokowo żeby zmusić organizm do dzialania. A teraz staram się jeść prodkty dziewczynkowe. W odpowiednich proporcjach.
Dałam sobie 3-6 m-cy na przygotowania bo muszę powalczyć z moją wagą. A potem tylko przyjemności w różowym kolorze:)

@kura33 to jedziemy na tym samym wózku widzę hahaha [emoji23] też dwie dziewczyny, tez z przypadku, i też nareszcie planowana 3cia ciąża na chłopca [emoji23]
Mi powiedziano że najwięcej chłopców rodzi się w październiku[emoji23] to moje 4rte podejście i naprawdę już nie wien w co wierzyć...

Moi synowie jeden z listopada a drugi z września. Obaj spłodzeni zimą ;)

Kura kaszka z semoliny? Czyli inaczej kaszka manna? Jajjj uwielbiam to :D
Dodam żurawinke i mam śniadanie jak znalazł hah

Kura kaszka z semoliny? Czyli inaczej kaszka manna? Jajjj uwielbiam to :D
Dodam żurawinke i mam śniadanie jak znalazł hah

Hahaha to jadłam „krem z pszenicy” i nawet nie wiedziałam [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Spoko leeleeth i tak jestem w szoku ze ogarniasz taka gromadke ^^
Leeleeth moim zdaniem prościej jej zrobić dziewczynę [emoji39]
Mihasiaaa bo forum to kobiety o czystych sercach [emoji56] a jak któraś była niemiła to nie wytrzymała presji i znikła ; )

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
I dlatego ja chcę zaczekać do późnej wiosny a nawet lata:) Właśnie na odwrót. W zgodzie z naturą i jonami ujemnymi ;)
Ja córki splodzilam w maju i czerwcu :) Co ciekawe pokryło się to z kalendarzem chińskim (o czym dow się na tym forum bo nie wiedziałam o jego istnieniu). Dodatkowo pokryło się to z jadłospisem i trybem życia o którym również nie miałam pojęcia że miał wpływ. :)

Do góry