kredkaczarna
Fanka BB :)
Belle to chyba niezbyt zdrowo a jak dlugo planujesz? To sie hakos nazywa ta dieta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@kura33 to jedziemy na tym samym wózku widzę hahaha [emoji23] też dwie dziewczyny, tez z przypadku, i też nareszcie planowana 3cia ciąża na chłopca [emoji23]Luisa to kaszka pszenna z semoliny taka jak dla dzieci znajdziesz na półce z produktami dla dzieci np z humanny i HiPP chyba ma, swoją drogą paskudztwo haha
Dziewczyny ja skrupulatnie wszystko planuje a dziewczynki dwie mam choć one akurat nie planowane haha to może akurat teraz syna zaplanuje
Skłaniam się do częściowej suplementacji i spróbuję może tej baby dust plus jak pisaliście wizualizacje chlopca.
A tak przez to że was znalazłam i czytam to szukałam na internecie różnych porad o właśnie tam było m on o jonach i o fazach księżyca ale znowu ja wyczytałam że od pełni do nowiu czas na chłopca a od nowiu do pelni na dziewczynkę i że niby w zimie więcej chłopców a ja mam poczęte w zimie a są dziewczynki.
Szkoda że w Polsce nikt nie bada tych wszystkich metod i suplementacji i nie opisuje rzetelnych wyników, wiadomo jeśli można jakoś sobie pomóc to czemu nie
Czemu nie zdrowo? Wydaje i się że jest ok. Na początek szokowo żeby zmusić organizm do dzialania. A teraz staram się jeść prodkty dziewczynkowe. W odpowiednich proporcjach.Belle to chyba niezbyt zdrowo a jak dlugo planujesz? To sie hakos nazywa ta dieta?
Moi synowie jeden z listopada a drugi z września. Obaj spłodzeni zimą@kura33 to jedziemy na tym samym wózku widzę hahaha [emoji23] też dwie dziewczyny, tez z przypadku, i też nareszcie planowana 3cia ciąża na chłopca [emoji23]
Mi powiedziano że najwięcej chłopców rodzi się w październiku[emoji23] to moje 4rte podejście i naprawdę już nie wien w co wierzyć...
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Kura kaszka z semoliny? Czyli inaczej kaszka manna? Jajjj uwielbiam to
Dodam żurawinke i mam śniadanie jak znalazł hah
Tej wersji się trzymam! [emoji23] ja obie córki mam z marca więc zupełna odwrotnie do tego co planuje teraz [emoji16]Moi synowie jeden z listopada a drugi z września. Obaj spłodzeni zimą
I dlatego ja chcę zaczekać do późnej wiosny a nawet lata Właśnie na odwrót. W zgodzie z naturą i jonami ujemnymiTej wersji się trzymam! [emoji23] ja obie córki mam z marca więc zupełna odwrotnie do tego co planuje teraz [emoji16]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Ja córki splodzilam w maju i czerwcu Co ciekawe pokryło się to z kalendarzem chińskim (o czym dow się na tym forum bo nie wiedziałam o jego istnieniu). Dodatkowo pokryło się to z jadłospisem i trybem życia o którym również nie miałam pojęcia że miał wpływ.I dlatego ja chcę zaczekać do późnej wiosny a nawet lata Właśnie na odwrót. W zgodzie z naturą i jonami ujemnymi