reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

" Things I was most worried about in my sway: not being able to skip breakfast, I ate cream of wheat instead of my usual oatmeal...I think this substition really, really helped! "

dziewczyny pomozecie przetlumaczyc?:) ona zamienila owsiankę ze śniadania na...na co? na jaką śmietankę he? co ona jadła na sniadania :p ?

reklama
" Things I was most worried about in my sway: not being able to skip breakfast, I ate cream of wheat instead of my usual oatmeal...I think this substition really, really helped! "

dziewczyny pomozecie przetlumaczyc?:) ona zamienila owsiankę ze śniadania na...na co? na jaką śmietankę he? co ona jadła na sniadania :p ?

Krem z pszenicy zamiast owsianki [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Luisa to kaszka pszenna z semoliny taka jak dla dzieci znajdziesz na półce z produktami dla dzieci :) np z humanny i HiPP chyba ma, swoją drogą paskudztwo haha

Dziewczyny ja skrupulatnie wszystko planuje a dziewczynki dwie mam choć one akurat nie planowane haha to może akurat teraz syna zaplanuje

Skłaniam się do częściowej suplementacji i spróbuję może tej baby dust plus jak pisaliście wizualizacje chlopca.

A tak przez to że was znalazłam i czytam to szukałam na internecie różnych porad o właśnie tam było m on o jonach i o fazach księżyca ale znowu ja wyczytałam że od pełni do nowiu czas na chłopca a od nowiu do pelni na dziewczynkę i że niby w zimie więcej chłopców a ja mam poczęte w zimie a są dziewczynki.

Szkoda że w Polsce nikt nie bada tych wszystkich metod i suplementacji i nie opisuje rzetelnych wyników, wiadomo jeśli można jakoś sobie pomóc to czemu nie

reklama
Hmm,ciekawe:) I brzmi pysznie. Zresztą mi wszystko brzmi pysznie. 7 dzień mojej mordercze diety. Mam kryzys,ale się nie poddaje. Pierwszy dzień głodówka,tylko woda,drugi i trzeci ryż i woda-oczyszczanie. A teraz trzy posiłki w ilości dla wróbelka. Ale po wadze jest 2 w dół. To pewnie woda,ale motywuje skutek.;) Ja nie wiem jak ja są radę, to takie trudne. Zwłaszcza jak przygotowuje posiłki dla pozostałych domowników. Kotleciki,pulpeciki itp. a ja ich nawet nie próbuje. Oby ten trud się opłacił...

Do góry