reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

" Things I was most worried about in my sway: not being able to skip breakfast, I ate cream of wheat instead of my usual oatmeal...I think this substition really, really helped! "

dziewczyny pomozecie przetlumaczyc?:) ona zamienila owsiankę ze śniadania na...na co? na jaką śmietankę he? co ona jadła na sniadania :p ?

reklama
" Things I was most worried about in my sway: not being able to skip breakfast, I ate cream of wheat instead of my usual oatmeal...I think this substition really, really helped! "

dziewczyny pomozecie przetlumaczyc?:) ona zamienila owsiankę ze śniadania na...na co? na jaką śmietankę he? co ona jadła na sniadania :p ?

Krem z pszenicy zamiast owsianki [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Luisa to kaszka pszenna z semoliny taka jak dla dzieci znajdziesz na półce z produktami dla dzieci :) np z humanny i HiPP chyba ma, swoją drogą paskudztwo haha

Dziewczyny ja skrupulatnie wszystko planuje a dziewczynki dwie mam choć one akurat nie planowane haha to może akurat teraz syna zaplanuje

Skłaniam się do częściowej suplementacji i spróbuję może tej baby dust plus jak pisaliście wizualizacje chlopca.

A tak przez to że was znalazłam i czytam to szukałam na internecie różnych porad o właśnie tam było m on o jonach i o fazach księżyca ale znowu ja wyczytałam że od pełni do nowiu czas na chłopca a od nowiu do pelni na dziewczynkę i że niby w zimie więcej chłopców a ja mam poczęte w zimie a są dziewczynki.

Szkoda że w Polsce nikt nie bada tych wszystkich metod i suplementacji i nie opisuje rzetelnych wyników, wiadomo jeśli można jakoś sobie pomóc to czemu nie

reklama
Hmm,ciekawe:) I brzmi pysznie. Zresztą mi wszystko brzmi pysznie. 7 dzień mojej mordercze diety. Mam kryzys,ale się nie poddaje. Pierwszy dzień głodówka,tylko woda,drugi i trzeci ryż i woda-oczyszczanie. A teraz trzy posiłki w ilości dla wróbelka. Ale po wadze jest 2 w dół. To pewnie woda,ale motywuje skutek.;) Ja nie wiem jak ja są radę, to takie trudne. Zwłaszcza jak przygotowuje posiłki dla pozostałych domowników. Kotleciki,pulpeciki itp. a ja ich nawet nie próbuje. Oby ten trud się opłacił...

Do góry