reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Luisa mozna catangusa przy kp to to samo co vitex

Naomi ja nie pomoge ale wydaje mi sie ze baby dust to jeden stosunek a ta metoda co piszesz to juz co innego

Ok dzięki leeleeth ale w jej poście nie ma odpowiedzi na moje pytanie : )

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Na szybko bo jednego na ręku a dwóch przy nodze i nie spojrzałam czy dobrze wklejam [emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz sobie jej posty na grupie. Tam sporo babek mających córy ma chłopców, ponoć łatwiej zrobić chłopca [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Kredkaczarna dziękuje za odpowiedz !

Myślicie ze skoro staramy się w kwietniu to mam zacząć brać castangusa teraz ?czy może Za miesiąc ? Bo w nim
Jakaś przerwa musi być chyba

Dziewczyny mam wstydliwe pytanie ale muszę zapytać...
Czy facet który współżyje na w pół erekcji ( nawet tyle o ile na pół) jest plodny?!
Pytam bo mam własne rozkminy, na całe szczęście w czw w nocy oraz piatek był absolutnie w pełni sił ale dopiero po tym jak natuklam mu ze juz po ptokach i luz totalny i już napewno jeśli miało cos się udac już się udało... Owu miałam z czw/pt...

I tak myślę, liczę i rozkminiam...
Swoja drogą w życiu nie powiedziałabym że mój mąż, który do tej pory nigdy nie miał problemow w tym temacie, tak emocjonalnie podejdzie do poczęcia...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Kochana nie ważne jak sztywny czy nie sztywny ważne co wypuścił [emoji6]

Mam infekcje intymna [emoji85]
Wzięłam lactovaginal myślicie, ze nie zaszkodzi Ew ciąży ? Noo szaleje zaraz.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@leeleeth ja wiem, tego nie sprawdzę ale w sumie dobrze by było jakby w momencie od pon-srody nic nie było wartościowego w jego nasieniu [emoji23]
Bo owu to dop w czw a wtedy odpuścił wszystko i naorawde postarał się za nawet kilka razy [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Do góry