reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Luisa mozna catangusa przy kp to to samo co vitex

Naomi ja nie pomoge ale wydaje mi sie ze baby dust to jeden stosunek a ta metoda co piszesz to juz co innego

Ok dzięki leeleeth ale w jej poście nie ma odpowiedzi na moje pytanie : )

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Na szybko bo jednego na ręku a dwóch przy nodze i nie spojrzałam czy dobrze wklejam [emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz sobie jej posty na grupie. Tam sporo babek mających córy ma chłopców, ponoć łatwiej zrobić chłopca [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Kredkaczarna dziękuje za odpowiedz !

Myślicie ze skoro staramy się w kwietniu to mam zacząć brać castangusa teraz ?czy może Za miesiąc ? Bo w nim
Jakaś przerwa musi być chyba

Dziewczyny mam wstydliwe pytanie ale muszę zapytać...
Czy facet który współżyje na w pół erekcji ( nawet tyle o ile na pół) jest plodny?!
Pytam bo mam własne rozkminy, na całe szczęście w czw w nocy oraz piatek był absolutnie w pełni sił ale dopiero po tym jak natuklam mu ze juz po ptokach i luz totalny i już napewno jeśli miało cos się udac już się udało... Owu miałam z czw/pt...

I tak myślę, liczę i rozkminiam...
Swoja drogą w życiu nie powiedziałabym że mój mąż, który do tej pory nigdy nie miał problemow w tym temacie, tak emocjonalnie podejdzie do poczęcia...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Kochana nie ważne jak sztywny czy nie sztywny ważne co wypuścił [emoji6]

Mam infekcje intymna [emoji85]
Wzięłam lactovaginal myślicie, ze nie zaszkodzi Ew ciąży ? Noo szaleje zaraz.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@leeleeth ja wiem, tego nie sprawdzę ale w sumie dobrze by było jakby w momencie od pon-srody nic nie było wartościowego w jego nasieniu [emoji23]
Bo owu to dop w czw a wtedy odpuścił wszystko i naorawde postarał się za nawet kilka razy [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Do góry