reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leoeeth tylko ja nie wiem kiedy mam
Owulacje dokładnie.
I chyba dla mnie metoda co 4 dni lepsza bo mój mąż tez ma długie dyżury itp wiec nie do końca jest tak ze powiem „dziś „ i dziś będzie :(

Wiec bdm nie będzie dla Ciebie lepiej te staranka co 4 dni

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Dziewczyny chce obrać strategię działania i chce sie Was doradzić doświadczonych mamusiek.
Zakupilam suplementy po przeczytalniu jakiegos innego forum tj
-wapń
-magnez
-wit c
-żurawinę
-globulki zakwaszające
-saw palmetto
Musze jeszcze dokupić lukrecje oraz OLE dla męża. Czy on tez musi łykać wit c, magnez i wapń?
Tam było napisane tez o jonach ujemnych(lampy solne, biżuteria z hematytu, olejki eteryczne?) kwaśnych irygacjach oraz fazach księżyca, ze na dziewczynkę od pełni księżyca i do 1 dnia przed nowiem księżyca. Co o tym myślicie? Ktora lepsza metoda ta 0+12 czy na 2 dni przed ovu?
Proszę Was o doradzenie.
Co ewetulanie jeszcze mogę zrobić?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

A i co myślicie o costagnusie? Bo oczywiście tez juz zakupiony?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja używam vitex a to chyba to samo? U mnie vitex jest Ok, odstawiam i wychodzi na to, że po trzech dniach ovu[emoji41]
Można łączyć saw palmetto i castangusa?
Pytaj @Imama to Ona jest tu nasza wyrocznią [emoji173]️

atdc9vvjktz16vlw.png

Dziewczyny a możecie przypomnieć na czym polega metoda baby dust? Czy codzienne starania i stop przed owu to tez ma dziewczynkę ?

Leeleeth wow! Po 4 corach jest siusiak! Robi wrażenie. Nie wiesz czy ta Pani miała jakieś sexy przed starankami w owu?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth wow! Po 4 corach jest siusiak! Robi wrażenie. Nie wiesz czy ta Pani miała jakieś sexy przed starankami w owu?

No czyli to możliwe [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji170]

Wklejam co znalazłam nt jej staranek
1518018137-bdcd0b1b4327aa1f-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Ok dzięki leeleeth ale w jej poście nie ma odpowiedzi na moje pytanie : )

Do góry