reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Co to za metoda ?

Załączniki

• F0B88482-673F-4051-B833-111DD4FD6CCC.jpeg
    F0B88482-673F-4051-B833-111DD4FD6CCC.jpeg
    85,5 KB · Wyświetleń: 64
reklama
My od września sie suplementujemy, lukrecja jakoś w pózniej w październiku chyba [emoji17]
O dzięki Bogu nie protestuje [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mihasia- to co tu piszemy to poparte i sprawdzone od dziewczyn z roznych staran ,wszystko wyhaczone z forum roznych zagranicznych ale definitywnie sprawdzone ;)

Mozesz juz zaczac kuracje zeby mezowi troche obnizyc testosteron bo jednak to od razu dzialania nie ma,
Moj maz juz bierze od pazdziernika, i dieta bez miesa czerwonego , bardzo ograbiczone banany i pomidory , ogolnie jemy wiecej warzyw kasz itp. Troche ograniczamy mieso,

Luisa- jesli nie masz pojecia kiedy owu to lepiej zaczac od co 4 dni, bo chodsi o to zeby tylko sie wstrzelic z jednym stosunkiem w ten płodny okres, jeat fajna bransoletka - nazywa sie ava bracelet kosztuje kolo 200$ i mierzy temp za Ciebie ,

Ja naprawde na chłopca polecam baby dust bo maja super efekty, na dziewczynke to tyle juz sie naczytałam, i killa dni przed Owu , i po pozytywnym tescie tez dziewczyny daja rade ale.seks wtedy najlepiej tylko raz i po abstynencji , plus rephresh lub Replens,

Gosica - ja bede teraz działac po owu na ala o+12 tylko ze ja znam moment owulacji co do godziny-plus minus godzina dwie,czyli jak zrobie 8 h po rzekomej owulacji to powinnam sie wstrzelic, jako w owu plus 10 h max, mam bol owulacyjny i mierze tez temp to mi łatwiej,tak bede brała lukrecje ciekawa jestem czy bede miala owylacje znowu szybciej po lukrecji , teraz wiesz nie chce strzelac bo jak sie zle wstrzele to caly miesiac juz w D... ,

Kinga- girl sway -to starania na dziewczynke , a boy sway na chłopca,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, ja jeszcze czekam z nadzieja ze może w tym cyklu zaskoczy. Jeśli nie to zastanawiam się czy nie wdrożyć sobie Lukrecji. Chociaż jestem naprawdę zadowolona z vitexu-mniej śluzu aż mąż narzeka, ale to dobrze bo kiedyś było tego dużo, a poza tym i dziwo ovu już w 15/16 dc nawet z clo miałam w 17dc a bez specyfików najwcześniej 21dc.
Fajnie masz ze tak obcykalas swój cykl.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleth ah ale zazdroszczę tej kobiecie
Aczkolwiek to u mnie ostatnia próba

Miciurka dzięki Ci dobra kobieto, czyli mój mózg coś zaczyna kumac :) w metodzie co 4 dni chodzi o to by trafić RAZ W PŁODNE DNI . Zrozumiano :)

A w baby dust ma być jeden stosunek w płodne dni a reszta z zabezpieczeniem ok- a istotne teraz ile tych stosunków było ? Musi być jakaś regularność

Leeleth ah ale zazdroszczę tej kobiecie
Aczkolwiek to u mnie ostatnia próba

Miciurka dzięki Ci dobra kobieto, czyli mój mózg coś zaczyna kumac :) w metodzie co 4 dni chodzi o to by trafić RAZ W PŁODNE DNI . Zrozumiano :)

A w baby dust ma być jeden stosunek w płodne dni a reszta z zabezpieczeniem ok- a istotne teraz ile tych stosunków było ? Musi być jakaś regularność

W baby dust ma byc jeden stos jak najbliżej owu chyba?
Fuck! Już sie pogubilam[emoji85]
Czekaj Ty na babeczkę polujesz? To z odcięciem na dwa dwa i pół nią przed owu, niektóre pisze trzy trzy i pół [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Leoeeth tylko ja nie wiem kiedy mam
Owulacje dokładnie.
I chyba dla mnie metoda co 4 dni lepsza bo mój mąż tez ma długie dyżury itp wiec nie do końca jest tak ze powiem „dziś „ i dziś będzie :(

Do góry