reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
No moj maz nawet miesiaca tabletek nie pobral diety wogole i juz mu sie niepodoba
kredkaczarna
Mam nadzieje ze cos w tym jest bo moj starszy mowil tata tata i jest brat a brat teraz mowi mama mama
Mihasia- to co tu piszemy to poparte i sprawdzone od dziewczyn z roznych staran ,wszystko wyhaczone z forum roznych zagranicznych ale definitywnie sprawdzone
Mozesz juz zaczac kuracje zeby mezowi troche obnizyc testosteron bo jednak to od razu dzialania nie ma,
Moj maz juz bierze od pazdziernika, i dieta bez miesa czerwonego , bardzo ograbiczone banany i pomidory , ogolnie jemy wiecej warzyw kasz itp. Troche ograniczamy mieso,
Luisa- jesli nie masz pojecia kiedy owu to lepiej zaczac od co 4 dni, bo chodsi o to zeby tylko sie wstrzelic z jednym stosunkiem w ten płodny okres, jeat fajna bransoletka - nazywa sie ava bracelet kosztuje kolo 200$ i mierzy temp za Ciebie ,
Ja naprawde na chłopca polecam baby dust bo maja super efekty, na dziewczynke to tyle juz sie naczytałam, i killa dni przed Owu , i po pozytywnym tescie tez dziewczyny daja rade ale.seks wtedy najlepiej tylko raz i po abstynencji , plus rephresh lub Replens,
Gosica - ja bede teraz działac po owu na ala o+12 tylko ze ja znam moment owulacji co do godziny-plus minus godzina dwie,czyli jak zrobie 8 h po rzekomej owulacji to powinnam sie wstrzelic, jako w owu plus 10 h max, mam bol owulacyjny i mierze tez temp to mi łatwiej,tak bede brała lukrecje ciekawa jestem czy bede miala owylacje znowu szybciej po lukrecji , teraz wiesz nie chce strzelac bo jak sie zle wstrzele to caly miesiac juz w D... ,
Kinga- girl sway -to starania na dziewczynke , a boy sway na chłopca,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mozesz juz zaczac kuracje zeby mezowi troche obnizyc testosteron bo jednak to od razu dzialania nie ma,
Moj maz juz bierze od pazdziernika, i dieta bez miesa czerwonego , bardzo ograbiczone banany i pomidory , ogolnie jemy wiecej warzyw kasz itp. Troche ograniczamy mieso,
Luisa- jesli nie masz pojecia kiedy owu to lepiej zaczac od co 4 dni, bo chodsi o to zeby tylko sie wstrzelic z jednym stosunkiem w ten płodny okres, jeat fajna bransoletka - nazywa sie ava bracelet kosztuje kolo 200$ i mierzy temp za Ciebie ,
Ja naprawde na chłopca polecam baby dust bo maja super efekty, na dziewczynke to tyle juz sie naczytałam, i killa dni przed Owu , i po pozytywnym tescie tez dziewczyny daja rade ale.seks wtedy najlepiej tylko raz i po abstynencji , plus rephresh lub Replens,
Gosica - ja bede teraz działac po owu na ala o+12 tylko ze ja znam moment owulacji co do godziny-plus minus godzina dwie,czyli jak zrobie 8 h po rzekomej owulacji to powinnam sie wstrzelic, jako w owu plus 10 h max, mam bol owulacyjny i mierze tez temp to mi łatwiej,tak bede brała lukrecje ciekawa jestem czy bede miala owylacje znowu szybciej po lukrecji , teraz wiesz nie chce strzelac bo jak sie zle wstrzele to caly miesiac juz w D... ,
Kinga- girl sway -to starania na dziewczynke , a boy sway na chłopca,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosica
Miciurka, ja jeszcze czekam z nadzieja ze może w tym cyklu zaskoczy. Jeśli nie to zastanawiam się czy nie wdrożyć sobie Lukrecji. Chociaż jestem naprawdę zadowolona z vitexu-mniej śluzu aż mąż narzeka, ale to dobrze bo kiedyś było tego dużo, a poza tym i dziwo ovu już w 15/16 dc nawet z clo miałam w 17dc a bez specyfików najwcześniej 21dc.
Fajnie masz ze tak obcykalas swój cykl.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Fajnie masz ze tak obcykalas swój cykl.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Luisa2018
Leeleth ah ale zazdroszczę tej kobiecie
Aczkolwiek to u mnie ostatnia próba
Miciurka dzięki Ci dobra kobieto, czyli mój mózg coś zaczyna kumac w metodzie co 4 dni chodzi o to by trafić RAZ W PŁODNE DNI . Zrozumiano
A w baby dust ma być jeden stosunek w płodne dni a reszta z zabezpieczeniem ok- a istotne teraz ile tych stosunków było ? Musi być jakaś regularność
Miciurka dzięki Ci dobra kobieto, czyli mój mózg coś zaczyna kumac w metodzie co 4 dni chodzi o to by trafić RAZ W PŁODNE DNI . Zrozumiano
A w baby dust ma być jeden stosunek w płodne dni a reszta z zabezpieczeniem ok- a istotne teraz ile tych stosunków było ? Musi być jakaś regularność
Leeleth ah ale zazdroszczę tej kobiecie
W baby dust ma byc jeden stos jak najbliżej owu chyba?
Fuck! Już sie pogubilam[emoji85]
Czekaj Ty na babeczkę polujesz? To z odcięciem na dwa dwa i pół nią przed owu, niektóre pisze trzy trzy i pół [emoji6]
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
reklama
Podziel się: