szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Kurcze naorawde coś w tej diecie na dziewczynkę może być... Teraz znalazłam spis jedzenia i kcl i tak się złożyło że to było lrzed jedna i druga córka - oboje mega super fit, plis sport codziennie, plus eco jedzenie itd...Test zrobię jutro i jutro jadę na betę jutro mam termin @ wiec beta wyjdzie jeśli cos
Ale bedą jaja [emoji23]
Juz sie cieszę samym pomyślunkiem, ze MOGĘ BYC w ciąży, jak pomyśle, ze może rośnie we mnie dziecko to jestem wzruszona [emoji28]
No i te inwestycje w hematyty, różowe kwarce i solne lampy musza sie zwrócić [emoji23]
I ten tasak pod łóżkiem
I skarpety różowe pod poduszką [emoji23][emoji85]
I „gowniana” dieta
Kasza manna na mleku jaglanym, smakuje dużo lepiej niż wyglada [emoji23][emoji23][emoji23]
Podam Wam przepis na super owsiankę (płatki, kasze manna itp) gotuje sie platki, ja w mleku roślinnym, co akurat mam, dosładzanych do smaku miodem, po ugotowaniu łyżka masła orzechowego z solą himalajska i pasty kokosowej, dla odmiany masło migdałowe używam, czasem dodaje żurawiny albo dżemu malinowego, owoców mrożonych, głownie maliny. Pycha!!!
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Za to teraz od prawie wakacji oboje mamy taką dietę że ręce można złamać pod względem zdrowia[emoji18] ale wychodzi na to że tak miało być - bo tj idealna dieta na chłopca i nie byłam tego świadoma hahaha [emoji23] ciało wieloryb ogarnę po porodzie małego Igora [emoji41]
PS pozdrawiam znad talerza spagetti z startym serem [emoji41]
PS2 wiem, powoli mi odbija [emoji18][emoji23]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna