reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Z synkiem używałam lubrykant conceive plus, podobno stwarza zasadowe środowisko, takze chłopczykowe. Wtedy nad tym sie nie zastanawialam ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth- ja mam 11 dpo, takze jeszcze jutro testuje no i jeszcze jutro dupek, i koniec, ale co ty... we r out .../ temp nawet mi spadła takze mysle ze jak odstawie dupka to juz calkiem pojdzie na dno, rob test ! Co tu nas trzymasz w niepewności [emoji23]

Mihasiaaa- czesc! Powiekszasz grono starajacych sie o corke, zakup Olive Leaf Extract , korzrn lukrecji, lub/i szyszki chmielu i mąż moze brac od twojego okresu do owulacji i pozniej przerwa, to wszystko suplementy ktore pomagaja przewazyc szale na dziewczynke, obnizaja ph, obnizaja testosteron etc. A j&d to jest ze po staraniach pozbywasz sie po kilku minutach zawartosci -wstajesz ;)

Kitqa- wspolczuje chorobska, generalnie mysle.ze latwiej namowic meza jlna syna jak ma sie corki anizeli odwrotnie , bo jednak chłop tego syna chce takze mysle ze dasz rade ;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj ja tez plan za planem uskuteczniam [emoji6] No i mam samych synów, a @szczypiorkowa12345 idzie na żywioł i ma córki wiec może cos w tym jest [emoji848]

Hahaha widzisz tu nie można napisać czegoś takiego bez analiz jak działa i czy działa na wybrana płeć [emoji6][emoji85]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Zgadza się ją przy ciazach szłam na totalny spontan - w życiu codziennym jestem 'kalendarzowa z racji zawodu' :)

Teraz robię wszystko na odwrót i musi być chłopak!!! [emoji7]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

@Miciur-ka dzieki za radę. Zakupie wszystko. Jest sens juz teraz brac wszystko przez meza, czy dopiero od okresu przed staraniami?

Gosica uważam ze to ryzykowne ( u mnie ) bo ja jednak nie do końca wiem kiedy mam owu. Czasem czuje a czasem nie, no i karmie piersią wiec hormonami świrują. Nie chce mierzyć temp bo w nocy często wstaje i dwa lata temu złe znosiłam psychicznie takie pomiary , wszystko było mechaniczne . Tylko
Temp i śniło mi się to po nocach. Ah no w wielkim skrócie nie wiem kiedy mam owu żeby wstrzelić się w 2,5 dnia wcześniej i mój maz przed 40 i boje się ze plemniki neeee daaa radyyyy tyle wytrzymać a jak je oslabie lukrecja to w ogóle :p
Chyba ze zrobię test owu i sexy w dniu pozytywu.... ale to może za blisko owu.. a niech to :/

Miciurka no właśnie ta 4 dni to wydaje mi się rozsądna. No bo codziennie to odpada nie dam rady a co 2 dni to na chłopca? Boże to jest skomplikowane!

A z tym baby dust to lepsze nasienie z długiej przerwy czy może lepiej sex w gumce (co2-3 dni ) ?

Najbardziej mnie trapi ta odległość od owu. Tak zle tak niedobrze. Mam wrażenie, ze wszystko jest na chłopca!:)

Druga sprawa to taka ze strasznie mnie wkurza jak ktoś znajomy mówi ze to takie proste chłopiec w owu dziewczynka przed i patrzą na mnie jak na barana

Test zrobię jutro i jutro jadę na betę jutro mam termin @ wiec beta wyjdzie jeśli cos
Ale bedą jaja [emoji23]
Juz sie cieszę samym pomyślunkiem, ze MOGĘ BYC w ciąży, jak pomyśle, ze może rośnie we mnie dziecko to jestem wzruszona [emoji28]
No i te inwestycje w hematyty, różowe kwarce i solne lampy musza sie zwrócić [emoji23]
I ten tasak pod łóżkiem
I skarpety różowe pod poduszką [emoji23][emoji85]
I „gowniana” dieta
1518001740-9e1b0a31158c7422-aaaaaa.jpeg
1518001744-8195e4baeaf7c4e9-aaaaaa.jpeg

Kasza manna na mleku jaglanym, smakuje dużo lepiej niż wyglada [emoji23][emoji23][emoji23]
Podam Wam przepis na super owsiankę (płatki, kasze manna itp) gotuje sie platki, ja w mleku roślinnym, co akurat mam, dosładzanych do smaku miodem, po ugotowaniu łyżka masła orzechowego z solą himalajska i pasty kokosowej, dla odmiany masło migdałowe używam, czasem dodaje żurawiny albo dżemu malinowego, owoców mrożonych, głownie maliny. Pycha!!!

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Witaj mihasiaaa [emoji137] mój mąż i ja namiętnie jemy oliwki zielone z migdałami [emoji39] i mamy dwie córeczki. Więc może to i prawda : )

Szczypiorkowa obalam twoja teorię gdy dziecko mówi 'tata' : ) moja starsza córka różniez na wszystkich mówiła ciągle 'tata' i nie udało się :/
Ale mną się nie przejmuj bo ja wszystkie symptomy i zabobony chłopczykowe obaliłam [emoji41] hehe

Miciurka masz rację, chyba każdy facet chce syna, więc może i mojemu się za chce : )

@Kinga_1 a jak tam po wizycie u nowego endo? Zapomniałam spytać!

Leeleeth testuj! [emoji110]

Luisa2018 mówią że na chłopca to sexy co dwa dni od okresu do owu i 3x w płodne. Choć ja sama się tego obawiam bo na pewno jakiś cwany dziewczynkowy plemnik zaczai sie na jajo! Hehe no chyba że w gumce
Najlepszej jakości masz sperme dwudniową

Haha Luisa2018 ludźmi się nie przejmuj bo popierza jak potłuczeni :))

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleeth a u Ciebie starania na dziewczynkę czy chłopca? Napisz później co zrobiłaś w tym cyklu, wole czerpac wiedzę z doswiadczenia innych niż niczym nieporartych teorii w internecie
Trzymam kciuki zandwie krechy!

reklama
Leeleth, człowiek jest w stanie dużo sobie wkrecic. Ale wierze, ze w Twoim przypadku objawy są uzasadnione [emoji4]na test chyba jeszcze za wczesnie? Ile dpo?
Kinga, moja sąsiadka używała preeseed i ma 2 chłopców, ja na Twoim miejscu bym spróbowała.
Miciurka, tym babydust cały czas kusisz tymi statystykami. O matko ja już nic nie wiem [emoji854]
A jednak rezygnujesz z babydust i działacie prawie w ovu? A planujesz brać lukrecję w nowym cs? Grunt ze jest plan [emoji123]
Witaj mihasiaa. Dużo jest nas starających się o córkę wiec wesprzemy. Podobno oliwki podnoszą testosteron a to na chłopczyka. Schowaj mezowi oliwki!!! [emoji51]
Leeleth,dzięki za przepis może w końcu uda mi się przejść na LE. Niestety podjadam owoce, czasem ciasteczka. Masakra z ta dieta-jeśli nie wyjdzie z córka to stwierdzę ze wszystko przez brak szczęścia plus brak diety.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry