reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziś byłam u mojej babci, i moja młodsza córka namiętnie mówi i powtarza tata na mnie i na starsza córkę i na dziadków. To jest w zasadzie jej pierwsze słowo. Usłyszałam że 'tata przynosi brata' [emoji23]
Tak - też jestem tego zdania [emoji120][emoji41] a w zasadzie muszę w to wierzyć. Tym bardziej że starsza córka klepala mama mama i mama...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

@szczypiorkowa12345 oczywiście grupa wyjątkowa. Czytam namiętnie wasze poprzednie posty :)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Masz wykupiony pakiet na świrowanoe? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
My tu czasem od zmysłów odchodzimy i panikę siejemy

J&d to chyba podmycie po stosunku i zakwaszanie
A Ole to ekstrakt z liści oliwek, ma wspomóc plemniczki xx

Mój m brał ole, lukrecję oraz szyszki chmielu,

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Ooo dzięki. Ja jestem z tych wszystko planujacych i rozpisujacych. Któraś z dziewczyn kiedys pisała, ze takie kobiety mają synów ;) Wiem, ze co ma być to będzie, ale wolę spróbować, niż później żałować, ze nic nie zrobiłam :)

Ciekawe czy jedzenie oliwek by wystarczyło :D zamiast OLE. Mój mąż jest pochłaniaczem oliwek ;)

reklama
Ooo dzięki. Ja jestem z tych wszystko planujacych i rozpisujacych. Któraś z dziewczyn kiedys pisała, ze takie kobiety mają synów ;) Wiem, ze co ma być to będzie, ale wolę spróbować, niż później żałować, ze nic nie zrobiłam :)

Oj ja tez plan za planem uskuteczniam [emoji6] No i mam samych synów, a @szczypiorkowa12345 idzie na żywioł i ma córki wiec może cos w tym jest [emoji848]

Hahaha widzisz tu nie można napisać czegoś takiego bez analiz jak działa i czy działa na wybrana płeć [emoji6][emoji85]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Do góry