reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Marzycielka cudna sukienusia [emoji7]

@szczypiorek 12345 wykresy wykresami a i tak szanse masz jak każda z nas 50/50 [emoji6]
W bdm widziałam takie wykresy, że codziennie serduszko i był chłopczyk. Także wiesz, uwierz w małego człowieka i wizualizuj [emoji23][emoji6]
Swoją drogą po ivf lekarze tez każą pacjentkom wizualizować zagnieżdżanie i rozwój zarodka wiec może cos w tym jest?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Analizuje moje ostatnie cykle przed 2 ciaza inpowiem wam ze az sie nie chce wierzyc ze z tego dzieci ni3 bylo no same sexy w plodne. A owocny cykl byly sexprzed owu sex w owu przerwa i znow sex :p czyli tak nie robic na dziewuche :p

Kredka....jakby Ci tu powiedzieć u mnie strzał w owu u jest babeczka także tego....[emoji23] ale mimo to nie mogę wyzbyć się tej metody i chyba na syna znowu tak zadziałamy bo chyba to był przypadek[emoji6]

No wiecie co te testy owu to jakieś dziwne są. Dziś skok tempki wczoraj kłucie więc zdawać by się mogło że już po owu A test dziś pozytywny przed chwilą zrobiony. Przecież to jakaś pomyłka musi być... nie kupuje testów więcej...

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth testuj!! Bo nie wierze ze jeszcze Cię nie pokusiło [emoji166]
Ana wielkie gratulacje, zdrówka dla Ciebie i Nataszy, cieszcie się sobą.

Wiesz u mnie z tym seksem w owu, przed czy po i tak wychodzili chłopcy wiec ten czas jest tylko przychylny, bardziej lub mniej [emoji6] chyba

Ja wierze, że to co robimy dodatkowo może jedynie przynieść skutek.
Bardzo wierze w lukrecję i ole. Dietę tez uważam za sensowna. Tylko myśle spbie, że te odgórne wytyczne to takie główne założenia a każda powinna spojrzeć na to co i jak je i zmienić to. Np ja ostatnio zmieniłam dietę na lżejsza. Więcej sałatek, warzyw, kaszy i ryżu. Wydawało mi sie ze to lekkie i zdrowe. Dopiero gdy zaczęłam trzymać dietę le i liczyć to wszystko okazało sie jak wiele tłuszczu jadłam. I białka. To była moja zdrowa dieta. Teraz tych tłuszczy i białka jest znacznie mniej i liczę, że to zmieniło biochemię organizmu.

reklama
Do góry