reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Marzycielka cudna sukienusia [emoji7]

@szczypiorek 12345 wykresy wykresami a i tak szanse masz jak każda z nas 50/50 [emoji6]
W bdm widziałam takie wykresy, że codziennie serduszko i był chłopczyk. Także wiesz, uwierz w małego człowieka i wizualizuj [emoji23][emoji6]
Swoją drogą po ivf lekarze tez każą pacjentkom wizualizować zagnieżdżanie i rozwój zarodka wiec może cos w tym jest?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Analizuje moje ostatnie cykle przed 2 ciaza inpowiem wam ze az sie nie chce wierzyc ze z tego dzieci ni3 bylo no same sexy w plodne. A owocny cykl byly sexprzed owu sex w owu przerwa i znow sex :p czyli tak nie robic na dziewuche :p

Kredka....jakby Ci tu powiedzieć u mnie strzał w owu u jest babeczka także tego....[emoji23] ale mimo to nie mogę wyzbyć się tej metody i chyba na syna znowu tak zadziałamy bo chyba to był przypadek[emoji6]

No wiecie co te testy owu to jakieś dziwne są. Dziś skok tempki wczoraj kłucie więc zdawać by się mogło że już po owu A test dziś pozytywny przed chwilą zrobiony. Przecież to jakaś pomyłka musi być... nie kupuje testów więcej...

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleth testuj!! Bo nie wierze ze jeszcze Cię nie pokusiło [emoji166]
Ana wielkie gratulacje, zdrówka dla Ciebie i Nataszy, cieszcie się sobą.

Wiesz u mnie z tym seksem w owu, przed czy po i tak wychodzili chłopcy wiec ten czas jest tylko przychylny, bardziej lub mniej [emoji6] chyba

Ja wierze, że to co robimy dodatkowo może jedynie przynieść skutek.
Bardzo wierze w lukrecję i ole. Dietę tez uważam za sensowna. Tylko myśle spbie, że te odgórne wytyczne to takie główne założenia a każda powinna spojrzeć na to co i jak je i zmienić to. Np ja ostatnio zmieniłam dietę na lżejsza. Więcej sałatek, warzyw, kaszy i ryżu. Wydawało mi sie ze to lekkie i zdrowe. Dopiero gdy zaczęłam trzymać dietę le i liczyć to wszystko okazało sie jak wiele tłuszczu jadłam. I białka. To była moja zdrowa dieta. Teraz tych tłuszczy i białka jest znacznie mniej i liczę, że to zmieniło biochemię organizmu.

reklama
Do góry