reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wcześnie dwie ciąże były od strzału, jeden cykl pełnej swobody [emoji23]
Teraz 4rty cykl w tym 2x idelanie w dni plodne i nie udało się więc ja juz sama nie wiem o co to chodzi...
Ale chyba tak jak dziewczyny mówicie, stres i napięcie robią swoje...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Szczypiorkowa to kciuki. Motywacja duża napewno!
U nas pewniak ze zjeżdżamy. Tez dlatego szybko z ta trzecia ciąża kombinowałam wiec wiem jak to jak czas nagli i tak nie poszło w planie ale nie jest źle ważne ze zaniedlugo rodzę!
Mieliśmy być 2 lata odłożyć na wesele i zjechać a się przeciągnęło i siedzimy już 5 rok. Ale starszy zaczyna szkole dlatego to już postanowione
Ana kciuki żeby wszystko szybko i bez komplikacji poszło [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Szczypiorkowa, to ekspresiorem poprzednie ciaze. Myśle, ze psychika powoduje ze trudniej zajść w ciaze.
Ana, pochwał się córeczka jak tylko dojdziesz do siebie!
Imama, tak zwykle bywa ze człowiek cos sobie zaplanuje i plan idzie w łeb. Ważne ze wracacie, nie ma to jak w domu [emoji123]

Hej dziś o 14:20 przyszła na świat Natasza waży 4.250 i 56dluga kawał dziewuchy poryczalaam się wiadoimo zdrowa 10pk uwierzyłam dopiero jak zobaczyłam grzecznie śpi póki co a ja obolała wiadomo jestem szczęśliwa dzięki kochane za kciuki

Ana, gratuluje Nataszy. Super, ze wszystko OK i zdrowa. Jak się czujesz? Do końca nie wierzyłam ze cora, super!!! [emoji307]
Ja tez bardzo marze żeby za jakiś czas wyjść do Was z takimi dobrymi wieściami.

@ana.
GRATULACJE!!! [emoji7]
Życzę zdrówka dla Was obu, wielu przespanych nocy i samych uśmiechów na twarzy! :) w takim razie witam w świecie pernametnego różu, warkoczy, kucykow, fochow o wszystko (dosłownie), rozmowach o księciach i walkach o księżniczkowe stroje balowe jako te codzienne [emoji23]
(tego życzę każdej z Was - starających się o dziewczynkę :))
ogromnie liczę że lutowy test u nas będzie pozytywny i w październiku będę ja ryczeć z radości ale na widok siusiaka w pampersie [emoji7]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Hej dziś o 14:20 przyszła na świat Natasza waży 4.250 i 56dluga kawał dziewuchy poryczalaam się wiadoimo zdrowa 10pk uwierzyłam dopiero jak zobaczyłam grzecznie śpi póki co a ja obolała wiadomo jestem szczęśliwa dzięki kochane za kciuki
Ana, gratuluję [emoji7] jak ten czas szybko leci. Dopiero się staralas a tu już Natasza na świecie. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry