reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana gratuluje! Super ze wszystko ok z corcia i Tobą :-) Odpoczywajcie i cieszcie sie soba ile tylko mozecie. To musi byc piekne uczucie <3 ahhh...

reklama
Ana, gratulacje:) na pewno musi być to cudowne uczucie jak spełnia Ci się marzenie:) leży ono teraz obok Ciebie, a Ty nie możesz przestać płakać ze szczęścia:) aż się sama wzruszyłam:)

Szczypiorkowa, nie jest chyba tak źle z tymi dziewczynkami, moja w różach nie chodzi a jak ma to sama lubię pudrowy róż, fochów jeszcze nie ma w przeciwieństwie do synka mojej przyjaciółki który wiecznie płacze, buntuje się i obraża więc nie ma co generalizować. A kucyk to akurat u mojej Małej to mnie bardzo cieszy jak wygląda tak dziewczęco:) aczkolwiek mam ochotę przez ten babiniec rodzinny od pokoleń wejść w świat samochodów, kolejek, Ninja i karabinów:) także walczymy dalej, a że Ty w ciąży jesteś to po takich staraniach to zdziwie się jak nie zaskoczyło:) także mów że do pracy nie wracasz:) swoją drogą dobre masz szefostwo że wiedzą jak sprawa wygląda, u mnie szef by chyba padł na zawał na wieść o ciąży....

Lele, dokładnie jak pisze kredka, mimo wszystko tempka wysoka, na razie głowa do góry!

Ja już ogłupieje całkiem przez te analizy kto kiedy i jak zaszedl w ciążę bo próbuje znależć wzór na który ja się "odbiję". Dziś kolejne zakupy chłopczykowe zrobiłam, nie mogłam wyjść bez jednej bluzki dla chłopczyka....

A słuchajcie herbata czarna jest bardziej chłopczykowa czy dziewczynkowa? Bo piję dużo, lubię bardzo. Kawy nie piję bo chyba na dziewczynkę tak?

Miciurka, kiedy testujesz? Obserwujesz to forum z baby dust? Jak tam sie przedstawiają statystyki????Pociesz mnie czy daje radę ta metoda na chłopca? a no i pytałam czy ten Pre Seed to jak sie przedstawia? chłopczykowo bardziej? cos pisałaś ze chyba i dziewczynki po tym też są?

Kitqa co tam u Ciebie? Dawaj staranka od razu na syna odczekaj choć z pół roku a potem powoli powoli nie ma co czekać, zrób tak, żeby nie musieć do pracy wracać. Teraz zgłębiaj wiedzę a potem do sukcesu. A jak dziewczynki się mają? Ty masz je dwie w domu czy starsza do przedszkola chodzi a Ty zostajesz z Ewunią w ciągu dnia?

@PrzyszłaMama87 jak tam synuś daje pospać? Grzeczny? Wszystko ok? Daj znać co u Ciebie.

Aha gratulacje!
Tak bardzo Ci ZaDroszcze

Marze by do naszej rodziny dołączyła córeczka, moi dwaj chłopcy i księżniczka :) ahhhhhhhh byłby to układ idealny

Kinga ja tez wariuje. Szukam złotego środka.... szperam po forum i czytam „ recenzje „ metod ha ha ha i nie wiem kiedy sexy na dziewczynkę ... kiedy słabe a kiedy wzmocnione plemniki. No paranoja

@ana wielgachne gratulacje! Pokaz Malutką niech sie oczy nacieszą [emoji7]
@szczypiorkowa12345 matko, ja chce czegos takiego dla siebie. Walki o stroje księżniczki a nie miecze i pistolety [emoji17]

@kinga_z1 widzę, ze masz fazę jak ja [emoji23]
Wszystko analizuje pod katem czy dziewczynkowe jest [emoji23]

Ja wiecie trochę szaleje. Z jednej strony fajnie by było jakby zaskoczyło, z drugiej ten okropny strach, że to już definitywny koniec marzeń. Klamka zapadła bez względu na rezultat.
I sama już nie wiem czy bym chciała czy nie chciała byc teraz w ciąży [emoji23] dogodz babie [emoji23]
Zobaczymy jutrzejsza temp, bo to dzień przed @ i powinna spaść jeszcze bardziej [emoji55]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No dziewczyny ja nie wiem ale coś mi sie wydaje,że chyba strzeliliśmy gola [emoji23]
Temp 37
1517984787-f41a20d690911446-aaaaaa.jpeg

Jutro termin @ ale owu sie przesunęła wiec dodam ze trzy dni.

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Wow Lele no wykres wygląda obiecująco [emoji4] trzymam kciuki.

No ja też mam świadomość że to będzie ostatnia ciąża i dlatego podchodzę do tego z takim stresem bo chce aby ten synek wyszedł na bank dlatego analizy są aż takie skrupulatne. Ale głowa mi pęka bo raptem okazuje się że nic nie ma sensu. U mnie też dziś skok taki prawdziwy 36.7 wczoraj kłucie jajnika A dziś spokojnie. Jedno co mnie zdziwiło to brak sluzu w tym cyklu... I testy negatywne i chyba nie ma co robić testów lepiej pójść na monitoring i przynajmniej wiedzieć na pewno.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Fakt wykres jak malowany ❤️

Ja w końcu nie wiem czy

A) iść na żywioł z sexami czyli byle jak haha
B) od końca miesiączki do 1-2 dni przed owu stop
C) co 4 dni bo tez taka metodę widziałam
D) ta baby dust coś ryzykowna ..

No dziewczyny ja nie wiem ale coś mi sie wydaje,że chyba strzeliliśmy gola [emoji23]
Temp 37
1517984787-f41a20d690911446-aaaaaa.jpeg

Jutro termin @ ale owu sie przesunęła wiec dodam ze trzy dni.

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Jeju jak patrzę na te wykresy to u nas na chłopca szansa minimalna, skoro my w zasadzie od poniedziałku codziennie przytulanka (w pon byłam pewna że mam bóle owu), w środę ten test pozytywny więc też poprawione a okazało że owu chyba miałam w piątek :/ czego nigdy w zasadzie nie czułam ehhh no co ma być to będzie :) jedne pocieszenie to fakt że tak naprawdę seksty z pełnym momentem 'magi' i na luzie były dop w czw a reszta mechaniczna - żeby tylko odhaczyc [emoji58]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Do góry