reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana gratuluje! Super ze wszystko ok z corcia i Tobą :-) Odpoczywajcie i cieszcie sie soba ile tylko mozecie. To musi byc piekne uczucie <3 ahhh...

reklama
Ana, gratulacje:) na pewno musi być to cudowne uczucie jak spełnia Ci się marzenie:) leży ono teraz obok Ciebie, a Ty nie możesz przestać płakać ze szczęścia:) aż się sama wzruszyłam:)

Szczypiorkowa, nie jest chyba tak źle z tymi dziewczynkami, moja w różach nie chodzi a jak ma to sama lubię pudrowy róż, fochów jeszcze nie ma w przeciwieństwie do synka mojej przyjaciółki który wiecznie płacze, buntuje się i obraża więc nie ma co generalizować. A kucyk to akurat u mojej Małej to mnie bardzo cieszy jak wygląda tak dziewczęco:) aczkolwiek mam ochotę przez ten babiniec rodzinny od pokoleń wejść w świat samochodów, kolejek, Ninja i karabinów:) także walczymy dalej, a że Ty w ciąży jesteś to po takich staraniach to zdziwie się jak nie zaskoczyło:) także mów że do pracy nie wracasz:) swoją drogą dobre masz szefostwo że wiedzą jak sprawa wygląda, u mnie szef by chyba padł na zawał na wieść o ciąży....

Lele, dokładnie jak pisze kredka, mimo wszystko tempka wysoka, na razie głowa do góry!

Ja już ogłupieje całkiem przez te analizy kto kiedy i jak zaszedl w ciążę bo próbuje znależć wzór na który ja się "odbiję". Dziś kolejne zakupy chłopczykowe zrobiłam, nie mogłam wyjść bez jednej bluzki dla chłopczyka....

A słuchajcie herbata czarna jest bardziej chłopczykowa czy dziewczynkowa? Bo piję dużo, lubię bardzo. Kawy nie piję bo chyba na dziewczynkę tak?

Miciurka, kiedy testujesz? Obserwujesz to forum z baby dust? Jak tam sie przedstawiają statystyki????Pociesz mnie czy daje radę ta metoda na chłopca? a no i pytałam czy ten Pre Seed to jak sie przedstawia? chłopczykowo bardziej? cos pisałaś ze chyba i dziewczynki po tym też są?

Kitqa co tam u Ciebie? Dawaj staranka od razu na syna odczekaj choć z pół roku a potem powoli powoli nie ma co czekać, zrób tak, żeby nie musieć do pracy wracać. Teraz zgłębiaj wiedzę a potem do sukcesu. A jak dziewczynki się mają? Ty masz je dwie w domu czy starsza do przedszkola chodzi a Ty zostajesz z Ewunią w ciągu dnia?

@PrzyszłaMama87 jak tam synuś daje pospać? Grzeczny? Wszystko ok? Daj znać co u Ciebie.

Aha gratulacje!
Tak bardzo Ci ZaDroszcze

Marze by do naszej rodziny dołączyła córeczka, moi dwaj chłopcy i księżniczka :) ahhhhhhhh byłby to układ idealny

Kinga ja tez wariuje. Szukam złotego środka.... szperam po forum i czytam „ recenzje „ metod ha ha ha i nie wiem kiedy sexy na dziewczynkę ... kiedy słabe a kiedy wzmocnione plemniki. No paranoja

@ana wielgachne gratulacje! Pokaz Malutką niech sie oczy nacieszą [emoji7]
@szczypiorkowa12345 matko, ja chce czegos takiego dla siebie. Walki o stroje księżniczki a nie miecze i pistolety [emoji17]

@kinga_z1 widzę, ze masz fazę jak ja [emoji23]
Wszystko analizuje pod katem czy dziewczynkowe jest [emoji23]

Ja wiecie trochę szaleje. Z jednej strony fajnie by było jakby zaskoczyło, z drugiej ten okropny strach, że to już definitywny koniec marzeń. Klamka zapadła bez względu na rezultat.
I sama już nie wiem czy bym chciała czy nie chciała byc teraz w ciąży [emoji23] dogodz babie [emoji23]
Zobaczymy jutrzejsza temp, bo to dzień przed @ i powinna spaść jeszcze bardziej [emoji55]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No dziewczyny ja nie wiem ale coś mi sie wydaje,że chyba strzeliliśmy gola [emoji23]
Temp 37
1517984787-f41a20d690911446-aaaaaa.jpeg

Jutro termin @ ale owu sie przesunęła wiec dodam ze trzy dni.

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Wow Lele no wykres wygląda obiecująco [emoji4] trzymam kciuki.

No ja też mam świadomość że to będzie ostatnia ciąża i dlatego podchodzę do tego z takim stresem bo chce aby ten synek wyszedł na bank dlatego analizy są aż takie skrupulatne. Ale głowa mi pęka bo raptem okazuje się że nic nie ma sensu. U mnie też dziś skok taki prawdziwy 36.7 wczoraj kłucie jajnika A dziś spokojnie. Jedno co mnie zdziwiło to brak sluzu w tym cyklu... I testy negatywne i chyba nie ma co robić testów lepiej pójść na monitoring i przynajmniej wiedzieć na pewno.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Fakt wykres jak malowany ❤️

Ja w końcu nie wiem czy

A) iść na żywioł z sexami czyli byle jak haha
B) od końca miesiączki do 1-2 dni przed owu stop
C) co 4 dni bo tez taka metodę widziałam
D) ta baby dust coś ryzykowna ..

No dziewczyny ja nie wiem ale coś mi sie wydaje,że chyba strzeliliśmy gola [emoji23]
Temp 37
1517984787-f41a20d690911446-aaaaaa.jpeg

Jutro termin @ ale owu sie przesunęła wiec dodam ze trzy dni.

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Jeju jak patrzę na te wykresy to u nas na chłopca szansa minimalna, skoro my w zasadzie od poniedziałku codziennie przytulanka (w pon byłam pewna że mam bóle owu), w środę ten test pozytywny więc też poprawione a okazało że owu chyba miałam w piątek :/ czego nigdy w zasadzie nie czułam ehhh no co ma być to będzie :) jedne pocieszenie to fakt że tak naprawdę seksty z pełnym momentem 'magi' i na luzie były dop w czw a reszta mechaniczna - żeby tylko odhaczyc [emoji58]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Do góry