Ana, gratulacje
na pewno musi być to cudowne uczucie jak spełnia Ci się marzenie
leży ono teraz obok Ciebie, a Ty nie możesz przestać płakać ze szczęścia
aż się sama wzruszyłam
Szczypiorkowa, nie jest chyba tak źle z tymi dziewczynkami, moja w różach nie chodzi a jak ma to sama lubię pudrowy róż, fochów jeszcze nie ma w przeciwieństwie do synka mojej przyjaciółki który wiecznie płacze, buntuje się i obraża więc nie ma co generalizować. A kucyk to akurat u mojej Małej to mnie bardzo cieszy jak wygląda tak dziewczęco
aczkolwiek mam ochotę przez ten babiniec rodzinny od pokoleń wejść w świat samochodów, kolejek, Ninja i karabinów
także walczymy dalej, a że Ty w ciąży jesteś to po takich staraniach to zdziwie się jak nie zaskoczyło
także mów że do pracy nie wracasz
swoją drogą dobre masz szefostwo że wiedzą jak sprawa wygląda, u mnie szef by chyba padł na zawał na wieść o ciąży....
Lele, dokładnie jak pisze kredka, mimo wszystko tempka wysoka, na razie głowa do góry!
Ja już ogłupieje całkiem przez te analizy kto kiedy i jak zaszedl w ciążę bo próbuje znależć wzór na który ja się "odbiję". Dziś kolejne zakupy chłopczykowe zrobiłam, nie mogłam wyjść bez jednej bluzki dla chłopczyka....
A słuchajcie herbata czarna jest bardziej chłopczykowa czy dziewczynkowa? Bo piję dużo, lubię bardzo. Kawy nie piję bo chyba na dziewczynkę tak?
Miciurka, kiedy testujesz? Obserwujesz to forum z baby dust? Jak tam sie przedstawiają statystyki????Pociesz mnie czy daje radę ta metoda na chłopca? a no i pytałam czy ten Pre Seed to jak sie przedstawia? chłopczykowo bardziej? cos pisałaś ze chyba i dziewczynki po tym też są?
Kitqa co tam u Ciebie? Dawaj staranka od razu na syna odczekaj choć z pół roku a potem powoli powoli nie ma co czekać, zrób tak, żeby nie musieć do pracy wracać. Teraz zgłębiaj wiedzę a potem do sukcesu. A jak dziewczynki się mają? Ty masz je dwie w domu czy starsza do przedszkola chodzi a Ty zostajesz z Ewunią w ciągu dnia?
@PrzyszłaMama87 jak tam synuś daje pospać? Grzeczny? Wszystko ok? Daj znać co u Ciebie.