Marzycielka86
Fanka BB :)
Ana gratuluje! Super ze wszystko ok z corcia i Tobą :-) Odpoczywajcie i cieszcie sie soba ile tylko mozecie. To musi byc piekne uczucie <3 ahhh...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeju jak patrzę na te wykresy to u nas na chłopca szansa minimalna, skoro my w zasadzie od poniedziałku codziennie przytulanka (w pon byłam pewna że mam bóle owu), w środę ten test pozytywny więc też poprawione a okazało że owu chyba miałam w piątek :/ czego nigdy w zasadzie nie czułam ehhh no co ma być to będzie jedne pocieszenie to fakt że tak naprawdę seksty z pełnym momentem 'magi' i na luzie były dop w czw a reszta mechaniczna - żeby tylko odhaczyc [emoji58]No dziewczyny ja nie wiem ale coś mi sie wydaje,że chyba strzeliliśmy gola [emoji23]
Temp 37
Jutro termin @ ale owu sie przesunęła wiec dodam ze trzy dni.
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]