reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama- a w sumie zero entuzjazmu nie ma kiedy zatestowac nawet - hm moze 12 dpo . Sprawdze bo musze dupka odstawic w sumie , zobacze jak to wyjdzie

Gosica - bardziej mysle ze u leeleeth cos wyjdzie widzac jej wykres a moj to tak srednio wyglada - chyba wybiłam wszystko replensem przrd samymi staraniami no ale zobaczymy ;),

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gościa Twoje temperatury dość dziwne są. Nie ma tak jakby tych dwóch faz ze ta lutealna powyżej lini itd. Ciekawe czy jakiś suplement Ci tego nie zaburza.
Jak szanse są to kciuki odemnie tez [emoji7]
A my zjeżdżamy w wakacje do pl. Zerówkę tu straszy kończy i do szkoły już w Polsce. Wybraliśmy prywatna wiec jakieś tam egzaminy ma mieć. Ciekawa jestem co t wymyślili. Chociaż tu w de to standard i mój już pisał dwa razy taki „test” czy się nadaje czy jeszcze ma zostać w przedszkolu.
Miciurka jak dupek to pewnie i temp dziwne. Może coś tam jednak wytrwa!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Miciurka, pamietam ze przed druga ciąża sporo włożyłam sylku, wiec nic przesadzone. Trzymam kciuki [emoji110]
Imama, już sama nie wiem co z tymi temperaturami u mnie. Mam nadzieje ze to tylko przez te suplementy i przede wszystkim ze ovu była. Są cykle ze cos czuje, teraz nic a nic [emoji19] dzięki za kciuki, na pewno się przydadzą.
Jeśli chodzi o testy w de to uważam ze jest to dobry pomysł. W pl rodzice maja podjąć decyzje, a często trudno im podjąć decyzje. Niby dobrze bo decydują o losie swojego dziecka, ale z drugiej strony wsparcia w Rej decyzji nie maja.
Tez biorę dupka w tym cyklu, tylko 1 tabletkę, ale kto wie może on tez cos mi miesza.

@Imama to już postanowione? Bardzo dużo moich znajomych również wraca z Ir UK norge de fr... Co do szkoły, to mogą pisać a nie muszą :) osobiście mam porównania z szkół z de uk oraz fr i w Pl program owszem jest prześladowany ale naprawdę nie jest zły. Co do posłanka dziecka dalej, to sam rodzic nie decyduje jeśli chce dziecko posłać wcześniej bądź odroczyc musi I mieć odpowiednią pozytywną decyzję nauczyciela prowadzącego, dyrektora szkoły oraz poradni psychologiczno-pedsgoficznej :)
Po ilu latach zjeżdżscie? :) trzymam kciuki :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Leeleth, wydaje mi się ze dupek nie podwyższa tempki, luteina ma takie działanie.
Zatestuje najwcześniej w sobotę, ale nie wykluczam ze się wstrzymam do poniedziałku -wiec jeszcze tydzień. A Ty?

@ana. Powodzenia jutro!
Jak możesz to zobacz na pw.

Dziewczyny czy Wy tak mialyscie. Dziś temp 37,01 czyli skok ale uwierzcie że żadnych objawów owulacji nie było żadnego sluzu i szyjka średnio otwarta wręcz bym powiedziała że raczej zamknięta. Testy owu też negatywne. Dziś szyjka zamknięta, sluzu również brak. Niby 14dc więc by się zgadzało ale tak bez objawów? Zawsze miałam owu ze wszystkimi szczegółami. A może być bez?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki odpisalam ci :), a co do owul mialam tak w jednym cyklu ze testy nic sluzu malo co i szyjka jakby zamknieta , ale wtedy nam sie nie udalo i tez zachodzilam w glowe co jest grane.
jednak puscili mnie dzis do domu, jutro mam sie stawic na 11 a o 13.30 mam CC przestalam sie bac pogadalam z połozna dzis i anestezjlogiem uspokoiło mnie to, mialam KTG i inne badania mocz i krew juz jutro zobacze swoja ksiezniczke, albo ksiecia :) ciezko mi uwierzyć ze to juz.

Ja tez wroce do mierzenia twmp przynajmniej wiedzialam kiedy mi sie owu pojawiala i bede obserwowac dodatkowo szyjke i sluz. Testom owu nie wierze troche one mnie ostatnio sttesowaly ;)

A duphastonu sie nie powinno brac po owu?

reklama
Do góry