reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ah Leeleth idealnie się wstrzelilas w płodne [emoji7] a reszta nie ważna! Zobaczysz inne czynniki jak coś to zadziałają, także ja już trzymam kciuki [emoji171] bo ładny spadek temp jakby implantacja ale wiaodmo to by było szczęście i złoty strzał- czego życzę! I córka murowana Haha

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No to faktycznie spadek na implantacje! Ja wracam do mierzenia temp :p
Kurde dostalam antybiotyk :( co radzicie zaby mi ph nie podskoczylo za bardzo? Jeszcze sie nie staramy w tym miesiacu moze nie zawazy to?

Imama Ty skarbnico wiedzy :*

Fakt mój mąż to już nie 20 latek ha
Na dodatek przemęczony ciagle w pracy często nocki i nie odsypia w dzień itp.
Także waham się z ta lukrecja czy mu nie dokopie.....

A co do metody na chłopca
To my poczelismy syna jak jedliśmy tłusto dużo fasr foodow i piliśmy namiętnie whiskey hah

Kredkaczarna myśle ze miesiąc odstępu będzie ok. Ja przy antyvirtku nieestety z automatu wysokie pH i infekcja. :(
Ale minęło wraz z końcem antybola. Stosuj globulki tak czy siak

Szczypiorkowa, niezle gdyby Ci wywróżyli ciaze. Ja tez jakoś w piątek miałam ból głowy, mdłości, leżałam, a mąż Oo chyba ciąża. Starszy syn podłapał i zaczął opowiadać młodszemu ze mama ma w brzuchu dzidzie.[emoji12]
Leeleth, oj te testy. Mi tez specjalnie nie wychodziły a z wykresu wynika ze ovu była 1 dzień przed niż myślałam.
Imama, kiedy misi być spadek jak na implantację? Niedługo zacznę ostro obserwować swój wykres, już mam 5dpo.
Luisa, oj tak Imama to nasz coach [emoji177]
Luisa,stopki piękne! Powodzenia!

Szczypiorkowa, niezle gdyby Ci wywróżyli ciaze. Ja tez jakoś w piątek miałam ból głowy, mdłości, leżałam, a mąż Oo chyba ciąża. Starszy syn podłapał i zaczął opowiadać młodszemu ze mama ma w brzuchu dzidzie.[emoji12]
Leeleth, oj te testy. Mi tez specjalnie nie wychodziły a z wykresu wynika ze ovu była 1 dzień przed niż myślałam.
Imama, kiedy misi być spadek jak na implantację? Niedługo zacznę ostro obserwować swój wykres, już mam 5dpo.
Luisa, oj tak Imama to nasz coach [emoji177]
Luisa,stopki piękne! Powodzenia!

Implantację jest miedzy 6 a 12 dniem [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

Imama Ty skarbnico wiedzy :*

Fakt mój mąż to już nie 20 latek ha
Na dodatek przemęczony ciagle w pracy często nocki i nie odsypia w dzień itp.
Także waham się z ta lukrecja czy mu nie dokopie.....

A co do metody na chłopca
To my poczelismy syna jak jedliśmy tłusto dużo fasr foodow i piliśmy namiętnie whiskey hah
I taka dietę ja uwielbiam ahahahaha [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Implantację jest miedzy 6 a 12 dniem [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png
Ale to ja wiem, i albo owu miałam pomiędzy środa a piątkiem. Więc ja to biorę czysto dla zabawy, tata nawet nie wie że się o dziecko staramy, nie chce nikomu mówić bo będą pytania. Tylko tak się wszystko śmiesznie złożyło [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Do góry