reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja za to czulam ze moja stracona ciaza to dziewczynka. No bylam tego pewna. W 10tc ja stracilam :( strasznie to przeszlam... a mala w myslach nazywam Anastazja bo jakos mi pasuje to imię. Miala sie urodzic w czerwcu taki cudowny mialabym prezent na urodziny eh... dalej jak o tym mysle mam lzy w oczach.
Kochane a facet tez ma brac tylko do mojej owulacji czy caly czas?

Dobrze to wyglada?
1517815454-de0bdb2180946ad3-aaaaaa.jpeg

Jak to jest? Jest skok to owulacja po nim występuje czy w dniu pierwszej wyższej temp?
Wg mnie miałam 29 owu a tu mi cuda wyszły [emoji846]
Na Ovia tez mam 29, z tymi apkami to same problemy [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

Ja was podziwiam za te mierzenie temp, miałam jedno podejście z ciekawości, przez prawie 4msc i ni cholerny nie umiałam tego ogarnąć wrrrr...

A my dziś obudzilisny z zapaleniem ropnym okna u młodszej i mega kaszlem u starszej - chwili trwaj a mąż wyjątkowo w delegacji od piątku na 3tyg cudownie....

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Ostatnia edycja:
Ja was podziwiam za te mierzenie temp, miałam jedno podejście z ciekawości, przez prawie 4msc i ni cholerny nie umiałam tego ogarnąć wrrrr...

A my dziś obudzilisny z zapaleniem rolnym okna u młodszej i mega kaszlem u starszej - chwili trwaj a mąż wyjątkowo w delegacji od piątku na 3tyg cudownie....

Nic nie mów. Mój Wituś tez w sobotę obudził sie z gorączka i ciagle płacze. Mąż jak wyszedł rano tak będzie późnym wieczorem wiec wyjce ogarniam sama [emoji55]
Szał, dziki szał [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

szczypiorkowa zdrówka dla dzieci :)

Leelethh pojęcia nie mam, temp mierzyłam wieki temu ale fajnie ze rośnie :) to dobry znak raczej

Witam się z kawa z cynamonem oczywiście :)
Wczoraj w nocy czytałam troszkę forum i mam kilka pytań :)

1) Kawa polecana na dziewczynki?! Jaka !’ Parzona czy rozpuszczalna? Ile dziennie? Myślałam ze to na chłopca :-) z mlekiem czy bez?

2)Starania chcemy w kwietniu zacząć, czy ma sens żeby mąż już teraz brał lukrecję albo szyszki ? Bo ten OLĘ to chyba pozytywnie wpłynie ?

3) albo mi się śni albo czytałam o metodzie na dziewczynkę 1 sex po abstynencji a potem powtórka do godziny dwóch ? To prawda?

reklama
szczypiorkowa zdrówka dla dzieci :)

Leelethh pojęcia nie mam, temp mierzyłam wieki temu ale fajnie ze rośnie :) to dobry znak raczej

Witam się z kawa z cynamonem oczywiście :)
Wczoraj w nocy czytałam troszkę forum i mam kilka pytań :)

1) Kawa polecana na dziewczynki?! Jaka !’ Parzona czy rozpuszczalna? Ile dziennie? Myślałam ze to na chłopca :-) z mlekiem czy bez?

2)Starania chcemy w kwietniu zacząć, czy ma sens żeby mąż już teraz brał lukrecję albo szyszki ? Bo ten OLĘ to chyba pozytywnie wpłynie ?

3) albo mi się śni albo czytałam o metodzie na dziewczynkę 1 sex po abstynencji a potem powtórka do godziny dwóch ? To prawda?
Wszystko ok. Tylko my 8 dni temu skończyliśmy chorować wrrrr no litości ile można?!

Teraz tak myślę, ja przy żadnej dziewczynce nie piłam kawy wcześniej... Nauczyłam się pić teraz jakoś...

Do góry