szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Na to liczę [emoji23][emoji23][emoji39][emoji7]Szczypiorkowa to szczerze chłop jak malowany będzie z tej ekstazy !
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na to liczę [emoji23][emoji23][emoji39][emoji7]Szczypiorkowa to szczerze chłop jak malowany będzie z tej ekstazy !
O jak ja dobrze Cię rozumiem... Tylko ja akurat kręconych sukienek mam po wyżej uszu ale jak mój brat miał 2go syna to aż mnie skręciło - nie o to chodzi, że mu zazdrościlam ale o to że on chciał 2 synów i ot tak w zasadzie z wpadki (bo z żoną nie planowali ani 1 ani 2go). Jak widziałam ciuszki, wózek itd itd to u mnie w środku, tak głęboko w środku wszystko krzyczało jak to jest?! Kurde ha znów te nieszczęsne sukienki, spódnice i rajstopy. Jeszcze starsza ma etap rozu którego ja nie trawie, no może jako dodatek ale ona chce być cała różowa od stóp do głowy ehhhh. Mało tego w Msc pozniej sąsiada zza ściany z płaczem przylaza że nie dość że wpadka to chłopak, a moja kuzynka jakoś w 6msc później jak urodziła się moja młodsza córka urodziła bliźniaki Karola i Marcina... W całym środowisku tylko ja i koleżanka córki reszta chłopcy... Ehhhh...Muszę wam się delikatnie wyżalić
2 lata temu w wigilie będąc u rodziców widziałam w oddali blok rodziny która dopiero się wprowadziła nie mieli rolet ani zasłon
I taka piękna dziewczynka tańczyła w sukienusi i ona się tak kręciła wokół niej . Malutka miała może 3 latka. Ten widok mam do dziś przed sobą i płakać mi się chce mam nadzieje ze będzie mi dane mieć córeczkę.
Wierze w to mocno bo bóg dał mi dwóch chłopców. Pewnie jakbym miała już parke to bym się nie zdecydowała na trzecie. A tak bóg mi daje szanse mieć trójkę dzieci i trzecia będzie córcia... wierze w to
O jak ja dobrze Cię rozumiem... Tylko ja akurat kręconych sukienek mam po wyżej uszu ale jak mój brat miał 2go syna to aż mnie skręciło - nie o to chodzi, że mu zazdrościlam ale o to że on chciał 2 synów i ot tak w zasadzie z wpadki (bo z żoną nie planowali ani 1 ani 2go). Jak widziałam ciuszki, wózek itd itd to u mnie w środku, tak głęboko w środku wszystko krzyczało jak to jest?! Kurde ha znów te nieszczęsne sukienki, spódnice i rajstopy. Jeszcze starsza ma etap rozu którego ja nie trawie, no może jako dodatek ale ona chce być cała różowa od stóp do głowy ehhhh. Mało tego w Msc pozniej sąsiada zza ściany z płaczem przylaza że nie dość że wpadka to chłopak, a moja kuzynka jakoś w 6msc później jak urodziła się moja młodsza córka urodziła bliźniaki Karola i Marcina... W całym środowisku tylko ja i koleżanka córki reszta chłopcy... Ehhhh...
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Moje córki to typowe 'chłopaki w kokardkach' czyli uwielbiaja zabawy typowo chłopiece ALE są dziewczynkami pełną gębą, takie strojnisieSzczypiorkowa czyli się rozumiemy.
Bo mi jakieś znajome mówią ze wpadki i maja córeczki albo parki to mnie kur... wica bierze. Ze ludzie maja ot tak. Kocham moich chłopców dają mi tyle radości ale widzę ze maja swoj męski świat, a ja bym chciała kokardki coś różowego, spineczki.
Wierze w to ze będę mogła na prawdę wierze w to. Wiem ze jak będzie chłopiec to 2 dni pobucze pod nosem ale będę i tak szczęśliwa. Będziemy rodzinka pl.
Ja rozumiem ciebie ty rozumiesz mnie.
Znajoma ma dwóch synów , i trzecia córkę teraz. Mówi ze dopiero teraz czuje ze ma wszystkich w domu ze jest spełniona inaczej się wychowuje córkę a inaczej syna. Ze te różnice są piękne. Chce je poznać.