szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
PS no poza mężem i teraz moja mamą bo przyznalam się że już się staramy
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie powiedzianeSzczypiorkowa o znam to. Mi do kościoła tez daleko ale proszę Boga o córkę... jeju jak to brzmi, wiem hipokrytka ale codziennie wieczorem dziękuje mu za to co mam i proszę o córkę jednocześnie zaznaczam ze zgodzę się z każda jego wola i zaakceptuje wszystko co mi da. Bardzo w to wierze.
Mój mąż po usg w 2 ciąży był smutny bo „ chciał córkę dla mnie „
Bo on marzył o chłopcu i ma. Ale matka jak to matka kocha swoje dziecko od samego początku wiec szybko się otrząsnęłam.
A teraz przy trzecim zdecydowałam się dopiero wtedy kiedy zadałam sobie pytanie czy chce córkę czy dziecko. Dopiero jak przeanalizowałem sobie ze mam tez wizje trzech chłopców na boisku i wizji rodzinki pl to stwierdziłam ze jestem gotowa owszem będzie mi smutno ale przeżyje
.... ciche marzenie o córce jest
I wiem jedno
MarEnie na pewno się nie spełni jeśli nie podejmę próby