reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa musisz chyba być cierpliwa i dalej robić testy. Który masz dc? Łatwo idzie przegapić owu przy testach ale mi się to osobiście nie zdarzyło.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Aaa śluz w sumie metny biały, lekko lepki i nie ma go wiele...
Ja bym sugerowała się sluzem a nie testami to tylko produkt ja miałam różne testy i pokazywały różnie a śluz zawsze w owulacje jest jaki być powinien. Licz ten cykl jak każdy normalny. To że raz miałaś inaczej nie znaczy że teraz też będzie krótki. Na moje obliczenia ok 30 stycznia dopiero u Ciebie owu wypadnie. Czekaj cierpliwie.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dc to dzień cyklu, dpo to dni po owulacji itd
Wiec masz 13 dc czyli owu tuz tuz wiec testuj dzielnie, z godziny na godzinę może być pozytyw. Napewno śluz się zmieni i testy będą ciemniec [emoji6]

Dziewczyny przepraszam, że tak zobrazuje...
Śluzu mam na tyle mało, że musiałem go wyciągnąć palcem z pochwy. Majtki suche i w tym aspekcie nic się nie zmieniło od tygodnia na 100%... Skąd mam dylemat co to robić :/
Mierze testy min 2/3x dziennie ok 10tej/15stej/18stej

Szczypiorkowa12345 jak chcesz być po prostu w ciąży to działaj! :)
Co dwa dni i tyle ;)

A ja znowu o rok starsza! [emoji41]

@PrzyszłaMama87 to dziś! Dawaj dawaj. hehe he

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Haha ha :D po prostu w ciąży byłam teraz chce z płcią męska ale tj ostatni cykl i stąd moje podekscytowanie wraz z obawa że znów przeocze

Szczypiorkowa to co drugi dzień działaj jak na chłopczyka! Szkoda testów i ze przegapisz owu
Kitqa wszystkiego najlepszego i spełnieni wszystkich marzeń kochana [emoji7][emoji8]

reklama
szczypiorkowa a czemu ostatni?

Obecnie jestem na macierzyńskim, szef dał mi zielone światło na drugą ciąże. Ale jeśli nie znajdę teraz to wskakuje w kwietniu w projekt który wiąże się z wyjazdem itd itd itd wtedy ciąża to ostatnia rzecz :( całość trwa 4lata a w tym czasie już będzie za późno patrząc na wiek :)

Więc albo teraz albo już wcale :(,

Wiele czynników składa się zatem a to że to musi być złoty strzał haha ha :D

Do góry