reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa musisz chyba być cierpliwa i dalej robić testy. Który masz dc? Łatwo idzie przegapić owu przy testach ale mi się to osobiście nie zdarzyło.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Aaa śluz w sumie metny biały, lekko lepki i nie ma go wiele...
Ja bym sugerowała się sluzem a nie testami to tylko produkt ja miałam różne testy i pokazywały różnie a śluz zawsze w owulacje jest jaki być powinien. Licz ten cykl jak każdy normalny. To że raz miałaś inaczej nie znaczy że teraz też będzie krótki. Na moje obliczenia ok 30 stycznia dopiero u Ciebie owu wypadnie. Czekaj cierpliwie.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dc to dzień cyklu, dpo to dni po owulacji itd
Wiec masz 13 dc czyli owu tuz tuz wiec testuj dzielnie, z godziny na godzinę może być pozytyw. Napewno śluz się zmieni i testy będą ciemniec [emoji6]

Dziewczyny przepraszam, że tak zobrazuje...
Śluzu mam na tyle mało, że musiałem go wyciągnąć palcem z pochwy. Majtki suche i w tym aspekcie nic się nie zmieniło od tygodnia na 100%... Skąd mam dylemat co to robić :/
Mierze testy min 2/3x dziennie ok 10tej/15stej/18stej

Szczypiorkowa12345 jak chcesz być po prostu w ciąży to działaj! :)
Co dwa dni i tyle ;)

A ja znowu o rok starsza! [emoji41]

@PrzyszłaMama87 to dziś! Dawaj dawaj. hehe he

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Haha ha :D po prostu w ciąży byłam teraz chce z płcią męska ale tj ostatni cykl i stąd moje podekscytowanie wraz z obawa że znów przeocze

Szczypiorkowa to co drugi dzień działaj jak na chłopczyka! Szkoda testów i ze przegapisz owu
Kitqa wszystkiego najlepszego i spełnieni wszystkich marzeń kochana [emoji7][emoji8]

reklama
szczypiorkowa a czemu ostatni?

Obecnie jestem na macierzyńskim, szef dał mi zielone światło na drugą ciąże. Ale jeśli nie znajdę teraz to wskakuje w kwietniu w projekt który wiąże się z wyjazdem itd itd itd wtedy ciąża to ostatnia rzecz :( całość trwa 4lata a w tym czasie już będzie za późno patrząc na wiek :)

Więc albo teraz albo już wcale :(,

Wiele czynników składa się zatem a to że to musi być złoty strzał haha ha :D

Do góry