reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szczypiorkowa wiem cos o tym ja mam to samo jakbym komukolwiek powiedziala ze planuje plec to zaraz by bylo wazne ze zdrowe. Oczywiscie ze tak! Ale czy nie moge marzyc o zdrowej coreczce? Eh... nie kazdy to zrozumie. A nawet nie chce wspominac ze planujemy 3 dziecko bo sie zacznie zebysmy poczekali albo po co nam...

reklama
Szczypiorkowa wiem cos o tym ja mam to samo jakbym komukolwiek powiedziala ze planuje plec to zaraz by bylo wazne ze zdrowe. Oczywiscie ze tak! Ale czy nie moge marzyc o zdrowej coreczce? Eh... nie kazdy to zrozumie. A nawet nie chce wspominac ze planujemy 3 dziecko bo sie zacznie zebysmy poczekali albo po co nam...
Jakbym czytała o sobie... Tylko u nas 2 dziewczyny i czekam na 2 kreski z zdrowym chłopcem :) dla kogoś z boku to brzmi niedorzeczne ale dla nas/mnie to takie głęboko skrywane Marzenie i naprawdę strach czy się uda :( nawet nie wiecie ile dla mnie znaczy to forum i Wy! Które nie bierzecie mnie za wariatke :D

My wszystkie potrochu jesteśmy wariatki:p
Dla innych to głupota,ale dla nas to wielkie marzenie.
"Nigdy nie rezygnuj z tego o czym nie potrafisz przestać myśleć"

Rozumiem was doskonale dziewczyny . Wokół
Rodzi się pełno dziewczynek , eh troszkę ukłucia w sercu mam przez to. Kocham moich synków najbardziej na świecie ale marzeniem jest do kompletu
Mala księżniczka...

Ps. Teoretycznie na dziewczynkę najlepiej codzienne sexy albo duże odstępy ?
Skoro na chlopcow co drugi dzień

Rozumiem was doskonale dziewczyny . Wokół
Rodzi się pełno dziewczynek , eh troszkę ukłucia w sercu mam przez to. Kocham moich synków najbardziej na świecie ale marzeniem jest do kompletu
Mala księżniczka...

Ps. Teoretycznie na dziewczynkę najlepiej codzienne sexy albo duże odstępy ?
Skoro na chlopcow co drugi dzień
Ja przy 2 dziewczynach, pierwsza zrobiliśmy z przypadku a druga z jak tylko kalendarz online pokazał dni plodone i naprawdę nie liczyliśmy ile kiedy i jak długo ahahahaha :D to był tak beztroski seks że w porównaniu do tego co teraz na chłopca to jakiś dramat...

Doskonale cie rozumiem ... u nas pierwszy synek w dni płodne, ale nie wiem dokładnie kiedy owu bo tego nie liczyłam. A drugi tez na luzie, nie wiem kiedy pewnie płodne.... ciagle mam w głowie ta teorie z odstępem niby obalona ale każdy mówi ze u niego działa.
Nie chce za bardzo świrować....
Ja przy 2 dziewczynach, pierwsza zrobiliśmy z przypadku a druga z jak tylko kalendarz online pokazał dni plodone i naprawdę nie liczyliśmy ile kiedy i jak długo ahahahaha :D to był tak beztroski seks że w porównaniu do tego co teraz na chłopca to jakiś dramat...

Doskonale cie rozumiem ... u nas pierwszy synek w dni płodne, ale nie wiem dokładnie kiedy owu bo tego nie liczyłam. A drugi tez na luzie, nie wiem kiedy pewnie płodne.... ciagle mam w głowie ta teorie z odstępem niby obalona ale każdy mówi ze u niego działa.
Nie chce za bardzo świrować....
Czyli co? Co drugi dzień? :) bo ja już zglupialam czy robic syna w płodne czy co 2gi dzień? :)

reklama
Ja na syna celowałbym w płodne a w dziewczynkę przed owu.
Zreszta połowa moich znajomych ma dziewczynki z tak zwanej wpadki :/ i mówią ze sexy były przed owu itp

No i u mnie sexy były zawsze z orgazmem a to podnosi pH :/ wiec na chłopca z O
Dziewczynka bez buuuu

Do góry