reklama
kinga_z1
Fanka BB :)
Kitqa, wszystkiego najlepszego!
To jednak ten synek Ci krąży po głowie- wiedzialam to silniejsze pragnienia niż nam się wydaje. Ja jak urodziłam Małą to mimo ogromnej miłości jednak czegoś/kogoś brak. U mnie niestety wyniki tsh i ft4 bardzo wysokie. We wtorek idę do innego lekarza skonsultuje to, może coś on będzie wiedział. Tak czy inaczej starania odłożone do odwołania, z resztą i tak raczej bym nie zaszła a patrzeć na jedna kreskę to nie chcę. Koniec. Może tak ma być po prostu. A Ty kiedy zaczynasz starania?
Szczypiorku sama nie wiem co doradzić. Bo nie znam przepisu na synka, moja córka z owulacji jest potwierdzonej testami i monitoringiem także wydaje mi się że czego nie zrobisz to liczy się szczęście i tyle. Powodzenia!
Lele a jak u Ciebie sytuacja?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
To jednak ten synek Ci krąży po głowie- wiedzialam to silniejsze pragnienia niż nam się wydaje. Ja jak urodziłam Małą to mimo ogromnej miłości jednak czegoś/kogoś brak. U mnie niestety wyniki tsh i ft4 bardzo wysokie. We wtorek idę do innego lekarza skonsultuje to, może coś on będzie wiedział. Tak czy inaczej starania odłożone do odwołania, z resztą i tak raczej bym nie zaszła a patrzeć na jedna kreskę to nie chcę. Koniec. Może tak ma być po prostu. A Ty kiedy zaczynasz starania?
Szczypiorku sama nie wiem co doradzić. Bo nie znam przepisu na synka, moja córka z owulacji jest potwierdzonej testami i monitoringiem także wydaje mi się że czego nie zrobisz to liczy się szczęście i tyle. Powodzenia!
szczypiorkowa12345
Hahaha no nie mów nawet nic działamy co 2gi dzień w takim razieKitqa, wszystkiego najlepszego!
kitqa
Kinga_z1 dziękuję [emoji8]
tak jak napisałaś, że czegoś mi brak...
Jak tylko ogarnę się z życiem i namowie męża [emoji57] to będzie za jakieś dwa lata hehe
Nie wiem co dzieje się z twoją tarczyca. Dobrze ze idziesz do innego endo [emoji106] mam nadzieję że coś wymyśli [emoji110] oby jak najszybciej
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
tak jak napisałaś, że czegoś mi brak...
Jak tylko ogarnę się z życiem i namowie męża [emoji57] to będzie za jakieś dwa lata hehe
Nie wiem co dzieje się z twoją tarczyca. Dobrze ze idziesz do innego endo [emoji106] mam nadzieję że coś wymyśli [emoji110] oby jak najszybciej
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
kredkaczarna
Kitqa sto lat spelnienia marzen!
Wiecie co ginekolog mi sie dzis snil hihi i byla to przyjemna wizyta
Wiecie co ginekolog mi sie dzis snil hihi i byla to przyjemna wizyta
kredkaczarna
Dzieki za rady w sprawie suplementów ja wit d biore nie ze wzgledu na plec o ktora sie staram ale skoro chlopczykowe to moze odstawic?
szczypiorkowa12345
Edit
Mój organizm wariuje!!! Teraz śluz zupełnie się zmienił. Coś jak w załączniku. W przeciągu prawie 8h.
TO NIE JEST MOJE ZDJĘCIE!!! ściągnę łam z innego forum żeby nie było że jestem nawiedzona mój ma mieszankę wody/śluzu sama nie wiem jak to nazwac...
Dziewczyny przepraszam Was jeśli jestem zbyt natretna i zbyt opisowa ale naprawdę nie mam z kim o tym porozmawiać jeśli powiem że planuję płeć dziecka to mnie wysmieja... Na domiar całości wiele moich znajomych 3jka dzieci to abstrakcja
Mój organizm wariuje!!! Teraz śluz zupełnie się zmienił. Coś jak w załączniku. W przeciągu prawie 8h.
TO NIE JEST MOJE ZDJĘCIE!!! ściągnę łam z innego forum żeby nie było że jestem nawiedzona mój ma mieszankę wody/śluzu sama nie wiem jak to nazwac...
Dziewczyny przepraszam Was jeśli jestem zbyt natretna i zbyt opisowa ale naprawdę nie mam z kim o tym porozmawiać jeśli powiem że planuję płeć dziecka to mnie wysmieja... Na domiar całości wiele moich znajomych 3jka dzieci to abstrakcja
Załączniki
Ostatnia edycja:
szczypiorkowa12345
Dziewczyny przepraszam że nie każdej z osobna ale ZDROWIA DLA KAŻDEJ Z Was!!!
belle81
Kochana! Nie przepraszaj. Po to tu jesteśmy aby sobie pomagać i doradzać.Dziewczyny przepraszam że nie każdej z osobna ale ZDROWIA DLA KAŻDEJ Z Was!!!
Z Twojego opisu śluzu wynika ze masz początek dni płodnych. Śluz na początku wodnisty i mętny,potem przechodzi w płodny rozciagliwy,przejrzysty(białko jaja). Czekaj na pozytywny test owu,myślę że Max do dwuch dni pojawią się grube kreski.
Będą glutki,będzie pozytyw
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: