reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama dziękuję [emoji8] oby spełnił się ten jeden najważniejszy [emoji170] więcej nie chce :)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kitqa, wszystkiego najlepszego!
To jednak ten synek Ci krąży po głowie- wiedzialam:) to silniejsze pragnienia niż nam się wydaje. Ja jak urodziłam Małą to mimo ogromnej miłości jednak czegoś/kogoś brak. U mnie niestety wyniki tsh i ft4 bardzo wysokie. We wtorek idę do innego lekarza skonsultuje to, może coś on będzie wiedział. Tak czy inaczej starania odłożone do odwołania, z resztą i tak raczej bym nie zaszła a patrzeć na jedna kreskę to nie chcę. Koniec. Może tak ma być po prostu. A Ty kiedy zaczynasz starania?

Szczypiorku sama nie wiem co doradzić. Bo nie znam przepisu na synka, moja córka z owulacji jest potwierdzonej testami i monitoringiem także wydaje mi się że czego nie zrobisz to liczy się szczęście i tyle. Powodzenia!

Lele a jak u Ciebie sytuacja?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa, wszystkiego najlepszego!
To jednak ten synek Ci krąży po głowie- wiedzialam:) to silniejsze pragnienia niż nam się wydaje. Ja jak urodziłam Małą to mimo ogromnej miłości jednak czegoś/kogoś brak. U mnie niestety wyniki tsh i ft4 bardzo wysokie. We wtorek idę do innego lekarza skonsultuje to, może coś on będzie wiedział. Tak czy inaczej starania odłożone do odwołania, z resztą i tak raczej bym nie zaszła a patrzeć na jedna kreskę to nie chcę. Koniec. Może tak ma być po prostu. A Ty kiedy zaczynasz starania?

Szczypiorku sama nie wiem co doradzić. Bo nie znam przepisu na synka, moja córka z owulacji jest potwierdzonej testami i monitoringiem także wydaje mi się że czego nie zrobisz to liczy się szczęście i tyle. Powodzenia!

Lele a jak u Ciebie sytuacja?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha no nie mów nawet :D nic działamy co 2gi dzień w takim razie :)

Kinga_z1 dziękuję [emoji8]
tak jak napisałaś, że czegoś mi brak...
Jak tylko ogarnę się z życiem i namowie męża [emoji57] to będzie za jakieś dwa lata hehe

Nie wiem co dzieje się z twoją tarczyca. Dobrze ze idziesz do innego endo [emoji106] mam nadzieję że coś wymyśli [emoji110] oby jak najszybciej

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Edit
Mój organizm wariuje!!! Teraz śluz zupełnie się zmienił. Coś jak w załączniku. W przeciągu prawie 8h.
TO NIE JEST MOJE ZDJĘCIE!!! ściągnę łam z innego forum żeby nie było że jestem nawiedzona :D mój ma mieszankę wody/śluzu sama nie wiem jak to nazwac...

Dziewczyny przepraszam Was jeśli jestem zbyt natretna i zbyt opisowa ale naprawdę nie mam z kim o tym porozmawiać :( jeśli powiem że planuję płeć dziecka to mnie wysmieja... Na domiar całości wiele moich znajomych 3jka dzieci to abstrakcja :D

Załączniki

• IMG_20180127_163344.jpg
    IMG_20180127_163344.jpg
    200,4 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Dziewczyny przepraszam że nie każdej z osobna ale ZDROWIA DLA KAŻDEJ Z Was!!! :)
Kochana! Nie przepraszaj. Po to tu jesteśmy aby sobie pomagać i doradzać.
Z Twojego opisu śluzu wynika ze masz początek dni płodnych. Śluz na początku wodnisty i mętny,potem przechodzi w płodny rozciagliwy,przejrzysty(białko jaja). Czekaj na pozytywny test owu,myślę że Max do dwuch dni pojawią się grube kreski.
Będą glutki,będzie pozytyw ;)

Ostatnia edycja:
reklama
To że miałaś rozwalony jeden cykl to nie znaczy że następne też się poprzesuwaja. Wygląda na to że wracasz do 30dni cyklu.
Więc na spokojnie.:)

Ostatnia edycja:
Do góry