reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama dziękuję [emoji8] oby spełnił się ten jeden najważniejszy [emoji170] więcej nie chce :)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kitqa, wszystkiego najlepszego!
To jednak ten synek Ci krąży po głowie- wiedzialam:) to silniejsze pragnienia niż nam się wydaje. Ja jak urodziłam Małą to mimo ogromnej miłości jednak czegoś/kogoś brak. U mnie niestety wyniki tsh i ft4 bardzo wysokie. We wtorek idę do innego lekarza skonsultuje to, może coś on będzie wiedział. Tak czy inaczej starania odłożone do odwołania, z resztą i tak raczej bym nie zaszła a patrzeć na jedna kreskę to nie chcę. Koniec. Może tak ma być po prostu. A Ty kiedy zaczynasz starania?

Szczypiorku sama nie wiem co doradzić. Bo nie znam przepisu na synka, moja córka z owulacji jest potwierdzonej testami i monitoringiem także wydaje mi się że czego nie zrobisz to liczy się szczęście i tyle. Powodzenia!

Lele a jak u Ciebie sytuacja?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa, wszystkiego najlepszego!
To jednak ten synek Ci krąży po głowie- wiedzialam:) to silniejsze pragnienia niż nam się wydaje. Ja jak urodziłam Małą to mimo ogromnej miłości jednak czegoś/kogoś brak. U mnie niestety wyniki tsh i ft4 bardzo wysokie. We wtorek idę do innego lekarza skonsultuje to, może coś on będzie wiedział. Tak czy inaczej starania odłożone do odwołania, z resztą i tak raczej bym nie zaszła a patrzeć na jedna kreskę to nie chcę. Koniec. Może tak ma być po prostu. A Ty kiedy zaczynasz starania?

Szczypiorku sama nie wiem co doradzić. Bo nie znam przepisu na synka, moja córka z owulacji jest potwierdzonej testami i monitoringiem także wydaje mi się że czego nie zrobisz to liczy się szczęście i tyle. Powodzenia!

Lele a jak u Ciebie sytuacja?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha no nie mów nawet :D nic działamy co 2gi dzień w takim razie :)

Kinga_z1 dziękuję [emoji8]
tak jak napisałaś, że czegoś mi brak...
Jak tylko ogarnę się z życiem i namowie męża [emoji57] to będzie za jakieś dwa lata hehe

Nie wiem co dzieje się z twoją tarczyca. Dobrze ze idziesz do innego endo [emoji106] mam nadzieję że coś wymyśli [emoji110] oby jak najszybciej

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Edit
Mój organizm wariuje!!! Teraz śluz zupełnie się zmienił. Coś jak w załączniku. W przeciągu prawie 8h.
TO NIE JEST MOJE ZDJĘCIE!!! ściągnę łam z innego forum żeby nie było że jestem nawiedzona :D mój ma mieszankę wody/śluzu sama nie wiem jak to nazwac...

Dziewczyny przepraszam Was jeśli jestem zbyt natretna i zbyt opisowa ale naprawdę nie mam z kim o tym porozmawiać :( jeśli powiem że planuję płeć dziecka to mnie wysmieja... Na domiar całości wiele moich znajomych 3jka dzieci to abstrakcja :D

Załączniki

• IMG_20180127_163344.jpg
    IMG_20180127_163344.jpg
    200,4 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Dziewczyny przepraszam że nie każdej z osobna ale ZDROWIA DLA KAŻDEJ Z Was!!! :)
Kochana! Nie przepraszaj. Po to tu jesteśmy aby sobie pomagać i doradzać.
Z Twojego opisu śluzu wynika ze masz początek dni płodnych. Śluz na początku wodnisty i mętny,potem przechodzi w płodny rozciagliwy,przejrzysty(białko jaja). Czekaj na pozytywny test owu,myślę że Max do dwuch dni pojawią się grube kreski.
Będą glutki,będzie pozytyw ;)

Ostatnia edycja:
reklama
To że miałaś rozwalony jeden cykl to nie znaczy że następne też się poprzesuwaja. Wygląda na to że wracasz do 30dni cyklu.
Więc na spokojnie.:)

Ostatnia edycja:
Do góry