reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny na staraczkach chwalą testy bobotest żółty płytkowy? Może spróbuj dostepne w rosmanie, podobno ładne kreski wychodzą i dość dobrze czułe

reklama
Tak, to ten z Allegro. Tylko taki miałam [emoji30]wiem, wiem. Z rossmana z kolei owulacyjne wychodzą pozytywne non stop.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Biedronka0506 kiedy Ty testujesz?

@Gosica przykro mi, ale 10dpo to trochę wcześnie na testy. Może zagnieżdżenie sie opóźniło i dopiero po terminie będzie druga kreska ?
Odczekaj może z dwa dni.

U mnie dalej cisza w temacie @ odstawiłam vitex [emoji85]
Mężowi lukrecję, na dwa tygodnie. A potem jemu to oczywiście zaczne podawać ale sobie tez brać vitex bez @? On chyba podnosi progesteron? To może mi zablokować Ew owu? Czy jak? [emoji15]
Same widzicie, ze muszę ten plan od Atomic wykupić bo sama zupełnie nie ogarniam [emoji854][emoji85]

Gosica - A kiedy masz datę spoodziewanej @? No kreski nie widac przykro mi :* sciskam, I chyba może być że za szybko wstajesz - ps.nap priva ;)

Biedronka - może faktycznie owulacja akurat to chociaż krótki cykl a testu owu nie robisz ?

Dziewczyny namierzyłam testy owu w miarę w dobrej cenie a ladbiebkreske pokazują chyba lepiej aniżeli te one step więc wam tu wkleję info są na Ebay i amazon.

Dziewczyny chwala i obserwowałam na całych miesiącach że ładnie pokazuje kreskę ,I zmiany bo mi na tych zielonych cały czas pokazuje słaba kreskę a ciężko wyłapać ciemniejaca

1515400520-ea2ba4d857de99e6-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Biedronka, gdyby był cień cienia to już bym skakała do góry. Sprawdzę jeszcze ten bobo test, może uda mi się go nabyć.
Leeleth, wiem ze dziewczyny robiły 10 dpo i cos wychodziło.
Miciurka, tak może za szybko to j&d, zakwaszania już nie robię wiec myśle ze pora żeby zmodyfikować czynnik j&d.

@Gosica w pierwszej ciąży mi ten z Allegro wyszedł blady w 14 dpo wieczorem (tyle, że wczesniej nie testowałam). Może jednak za wcześnie. Zawsze jest nadzieja, jednak to dopiero 10 dpo.

reklama
Do góry