reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Miciur-ka dawno dawno temu, gdy w moim mieście istniało kino Hollywood moja siostra miala w środ pracowników kina znajomych. Przychodzila tam prawie codziennie aby pomóc troszeczkę i posiedzieć ze znajomymi. Pewnego dnia zabrała i mnie. Gdy przekroczyłam próg kina moje serce zaczęło szybciej bić na widok chłopaka w ciemnych włoscy i wesołych oczach. Tak zaczęła się nasza przygoda i byla to miłość od pierwszego spojrzenia : ) (...)

@Kinga_1 rzeczywiście staranka na synka a dlaczego wyszło na odwrót? Kombinujemy, kombinujemy i tak nie wychodzi :/

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kinga - Ja bym nie robiła tego co robisz dla wzmocnienia plemników , bo ja tu już pisalam że wpadłam na jakieś forum i laski pisały o nasieniu i wychodziło że z takiego "wzmocnionego" nasienia przeważają xx!! Także ja bym chyba zrobiła 2-3 dniowe plemniki 24 hr po pozytywnym teście i jeszcze poprawić po 24h (bo owulacja zależy jak się ma może wystąpić do 2 dni) ka osobiście mam po 14-16h,od testu więc dość szybko ,
Ps.nie wiem.co z tymi genami byłam pewna że u nas też same córki będą i spodziewalam.sie że prędzej będę miała 3 córki jak 3 synów [emoji23] także nie trać nadzieji ;)

Ajlak- co nam jest dane to będzie ;), lepiej nie gdybac poczekasz jeszcze chwilkę to się wyjaśni - A to już nic nie robiłaś żeby mieć córkę ? Teraz jesteś w ciąży z częstych starań w takim razie rozumiem?

Zonami-przyrost bety i tętno dużo tych mitow,

Annna30- gratuluję że Ci się udało wg.metody shettles i masz i synka i córkę :)!

Gosica - powodzonka jutro ! Ps.Pokaż wykres ;)!

Kitqa-slodka historia :D ! ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, oczywiście jutro test robię. Jakby co chcesz oglądać biel? [emoji15]
Dziewczyny nie ma co się nakręcać czy to geny czy nie. Jakiś jest czynnik którego być może nie znamy a powoduje ze mamy dzieci jednej płci. Wraz z liczba dzieci chyba rosną nam szanse na płeć odmienna [emoji51]
Kitqa, historia prawie jak z filmu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Gosica kciuki zacisniete:)
@ajlak super ze wszystko ok z dzidziusiem, ja tez czekalam na wyniki, a w zasadzie jak slyszalam telefon to balam sie ,ze to moze to z przychodni, bo jak mialbyc zly mieli dzwonic szybko. Tak z usg lekarz widzi dziewczynke daje 90 % a ja zakupilam w tyg wszystko w kremach i szarosciach rozm 56 tylko i nic rozowego nie mam, bo nie wierze jakos. :) uwierze jak zobacze i wtedy cos dokupie na 62 juz, bo dla takiego maluszka mam juz wszystko, procz pampersow :)
@Mikallo cc mam 6.02
Ja jutro mam wizyte na 10ta chyba przed ostatnia juz, bo do porodu zostal mc. :szok:

Ostatnia edycja:
Ana, o rany Ty już rodzisz. Hehe, niedowiarek jesteś [emoji12]
Dziewczyny, dzięki za kciuki. Niestety test z biela [emoji19] szykuje się już do kolejnego cyklu. Strategia w miarę opracowana-zdecydowanie musze opóźnić j&d, może wtedy cos ruszy... staram się nie załamywać.
1515397653-2bfa0bee01706e9c-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Biedronka, dzisiaj mam 10dpo. Mam tylko ten test. Dzisiaj może zakupie jeszcze jeden w aptece i jutro rano powtórzę testowanie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry