reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Miciur-ka dawno dawno temu, gdy w moim mieście istniało kino Hollywood moja siostra miala w środ pracowników kina znajomych. Przychodzila tam prawie codziennie aby pomóc troszeczkę i posiedzieć ze znajomymi. Pewnego dnia zabrała i mnie. Gdy przekroczyłam próg kina moje serce zaczęło szybciej bić na widok chłopaka w ciemnych włoscy i wesołych oczach. Tak zaczęła się nasza przygoda i byla to miłość od pierwszego spojrzenia : ) (...)

@Kinga_1 rzeczywiście staranka na synka a dlaczego wyszło na odwrót? Kombinujemy, kombinujemy i tak nie wychodzi :/

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kinga - Ja bym nie robiła tego co robisz dla wzmocnienia plemników , bo ja tu już pisalam że wpadłam na jakieś forum i laski pisały o nasieniu i wychodziło że z takiego "wzmocnionego" nasienia przeważają xx!! Także ja bym chyba zrobiła 2-3 dniowe plemniki 24 hr po pozytywnym teście i jeszcze poprawić po 24h (bo owulacja zależy jak się ma może wystąpić do 2 dni) ka osobiście mam po 14-16h,od testu więc dość szybko ,
Ps.nie wiem.co z tymi genami byłam pewna że u nas też same córki będą i spodziewalam.sie że prędzej będę miała 3 córki jak 3 synów [emoji23] także nie trać nadzieji ;)

Ajlak- co nam jest dane to będzie ;), lepiej nie gdybac poczekasz jeszcze chwilkę to się wyjaśni - A to już nic nie robiłaś żeby mieć córkę ? Teraz jesteś w ciąży z częstych starań w takim razie rozumiem?

Zonami-przyrost bety i tętno dużo tych mitow,

Annna30- gratuluję że Ci się udało wg.metody shettles i masz i synka i córkę :)!

Gosica - powodzonka jutro ! Ps.Pokaż wykres ;)!

Kitqa-slodka historia :D ! ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, oczywiście jutro test robię. Jakby co chcesz oglądać biel? [emoji15]
Dziewczyny nie ma co się nakręcać czy to geny czy nie. Jakiś jest czynnik którego być może nie znamy a powoduje ze mamy dzieci jednej płci. Wraz z liczba dzieci chyba rosną nam szanse na płeć odmienna [emoji51]
Kitqa, historia prawie jak z filmu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Gosica kciuki zacisniete:)
@ajlak super ze wszystko ok z dzidziusiem, ja tez czekalam na wyniki, a w zasadzie jak slyszalam telefon to balam sie ,ze to moze to z przychodni, bo jak mialbyc zly mieli dzwonic szybko. Tak z usg lekarz widzi dziewczynke daje 90 % a ja zakupilam w tyg wszystko w kremach i szarosciach rozm 56 tylko i nic rozowego nie mam, bo nie wierze jakos. :) uwierze jak zobacze i wtedy cos dokupie na 62 juz, bo dla takiego maluszka mam juz wszystko, procz pampersow :)
@Mikallo cc mam 6.02
Ja jutro mam wizyte na 10ta chyba przed ostatnia juz, bo do porodu zostal mc. :szok:

Ostatnia edycja:
Ana, o rany Ty już rodzisz. Hehe, niedowiarek jesteś [emoji12]
Dziewczyny, dzięki za kciuki. Niestety test z biela [emoji19] szykuje się już do kolejnego cyklu. Strategia w miarę opracowana-zdecydowanie musze opóźnić j&d, może wtedy cos ruszy... staram się nie załamywać.
1515397653-2bfa0bee01706e9c-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Biedronka, dzisiaj mam 10dpo. Mam tylko ten test. Dzisiaj może zakupie jeszcze jeden w aptece i jutro rano powtórzę testowanie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry