reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny, ja wczoraj byłam na usg I trymestru i wg lekarza wszystko jest w porządku.
Czekam jeszcze na pappę, mam zdjęcie ale chyba nie widać na nim nuba.

zonami gratuluję, ja też lipcówka :)

gosica ja też miałam takie objawy jak Ty w pierwszych 3 cyklach starań, gdzie cudowałam na dziewczynkę. Dokładnie w 7 dpo czułam ciągnięcie i ból jajników. Niestety u mnie nic z tego nie wyszło a nakręciłąm się :( Mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej i zobaczysz II kreski.

miciurka trzymam kciuki za Twój plan na kolejną ciążę, niestety też muszę huknąć czasami na męża w tej samej sprawie.

maziajka a u mnie kogo czujesz ?:)

imama Ty to jesteś skarbnica wiedzy w tym planowaniu, fajnie że jeszcze dziewczyny mogą na Ciebie liczyć.

kinga nie smuć się i na Ciebie przyjdzie czas, raz dwa unormujesz wynik i będziecie działać

Ostatnia edycja:
reklama
Miciurka, mój ma czasami takie napady ze po prostu mu się nie chce, albo jest zmęczony. Ale ja mam nie być? Tez pracuje na cały etat+pranie, prasowanie, sprzątanie. Wszystko sama ogarniam, czasem mąż ugotuje. A jak już zajmuje się dziecmi to idzie na łatwiznę. Dobra, ponarzekać zawsze można, potem troszkę lżej ;)
Nie dziwie Ci się ze masz kryzys, tyle siedzieć w domu i nie mieć do kogo otworzyć buzi to musi być ciężkie. Ja jak chodzę do pracy do odpoczywam;) ale za to z chcecie wracam do łobuzów ;)
Kinga, a jak Tobie się udała cora. My tu się tak gimnastykujemy i łatwo nie jest.
Ajlak, ale dobre wieści! Pewnie siedzisz jak na szpilkach i czekasz na wyniki badan. Dawaj zdjęcie, może znajdziemy nuba.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ajlak gratulacje wizyty- dobrze ze wszystko Ok. niestety ale nuba nie widać. A lekarz coś mówił?
Maziajka aż sobie takiego małego siurka nie potrafię wyobrazić hehe. Ale No jak jeden mówi tak drugi tak to wyprawkę bym miała napewno neutralna.
Miciurka ja tez ostatnio jestem w domu non stop! Ogłupiec idzie

dzięki dziewczyny tak myślałam, że nic nie widać.
Lekarz zasugerował płeć na podstawie wyrostka, ale ja się tego nie trzymam bo między nogi nie mógł zajrzeć. Mam wizytę u swojego lekarza pod koniec tygodnia, to będzie 14 tydzień to może coś już zasugeruje.

Kinga_z1 bylam u gin, powodzialam jej co i jak a ta do mnie że "ona tam jajka widziała" także... Wróżka ;)
Mała nie miala napuchnietych narządów czy przerosnjetych więc nie wiem co to za lekarz
Gdyby przytrafiła się 3ciaza to zmienię lekarza.

Podpinajac się pod wątek pomocy przy dzieciach od str męża to muszę powiedzieć że przy pierwszym dziecku wstawalam mniej od męża. A wręcz musiałabym się z nim ścigać jeśli chciałbym być pierwsza przy dziecku gdy zaczynlo płakać :) teraz to ja wstaje częściej a on tylko raz [emoji106]

ajlak super że wszystko z dzieckiem ok, tylko się cieszyć :)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa, fajny facet z Twojego m, gdzie Ty go znalazłaś?[emoji6]
Co prawda mój jak jesteśmy razem czy w gościach to on ogarnia Małą ale noce to jak zaczarowany śpi ani drgnie.

Gosica moja córka wyszła z takich starań jak na synka. Więc wiesz[emoji6] najlepsze jest to że strategie chyba przyjmę i tak bardzo podobną do poprzednich razy. Mam nadzieję że będę miała okazję...

Dzięki dziewczyny za wsparcie.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kinga_z1 znalazłam go w kinie [emoji7]ale to długa historia więc nie będę przynudzac [emoji6]

Jaka obrałaś metodę(sexy) przy staraniach o synka że wyszła córka? I dlaczego nie będziesz nic zmieniać?

TSH 5 to pryszcz, szybko go zbijesz. Myślę że jeśli tylko będziesz mieć dobrą dawkę leku to w 2 miesiące będzie na odpowiednim poziomie;)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa, dziwna ta ginka Teraz jakby co już bym do niej nie poszła.
Kinga, trzymam kciuki żebyś miała okazje na kolejne dziecko [emoji12] a strategia jeszcze nie raz może Ci się zmienić. Ja już miałam z 6 [emoji51]

reklama
Ajlak- super foto ale nic nie widac, pewnie chłopca zasugerował bo coś wystaje ? (Bo zawsze wystaje ;) )

Kinga -aa myslalam.ze wirsz ze mam jednego syna a nie dwoch, :) ps.masz córkę z owulacji?

Kitqa- napisz jak można znaleźć męża w kinie :D Bo jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić hihi :), zaitrygowalas mnie :D,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry