szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Temp nie mierze bo nie mam możliwości..
Więc najlepiej dziś i MP w pt?
Więc najlepiej dziś i MP w pt?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety wczoraj nie daliśmy rady ehhh dziś test pokazuje słabsza kreskę jak wczoraj ale znów mam mnóstwo śluzu i czyje pikanie w podbrzuszu nic próbujemy dziś i jutro - może się uda i taka mam nadzieję... Jak myślicie?Szczypiorkowa tez bym działa co drugi dzień. Owu nie przegapisz a plemniczki świeże wiec super na chłopczyka. I mnie stresu. Czasem nie warto wogole tych testów robić.
A temp warto mierzyc bo wystarczy 1,5 h spoczynku i wykres jako tako powinien wyjsc i wtedy wiesz kiedy jest już po owulacji. Ja karmiłam syna w nocy pare razy a i tak wykres wychodził.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Maz wyposzczony od wtorku i wytrzymać juz nie może hahaha wczoraj stwierdził, że takie planowanie to #%#;'.<:\@ warte bo jak nie liczyć to może wyjść źle i ma kurde racjęSzczypiorku, ja myślę że super się wstrzelicie w synka dziś i jutro także nie patrz na testy owu tylko na śluz. U mnie testy każda firma co innego pokazuje. A słuchaj jaka masz teraz przerwę w przytulankach? Bo ja Sama nie wiem jaka miałabym obrać opcję. Ja też na synka będę się starać jak tylko tarczyce uspokoje. Powodzenia!
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
U nas Sam babiniec (dosłownie)Szczypiorkowa działaj właśnie dzisiaj i jutro. Bo podobno trzy stosunki w płodne to na chłopca. My stosujemy jednen na córkę. No ale wiadomo może się „nie udać” ja mam trzech synów z jednych staranek w płodne ale u mnie w rodzinie same chłopczyki.
Także powodzenia.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom