reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Szczypiorkowa tez bym działa co drugi dzień. Owu nie przegapisz a plemniczki świeże wiec super na chłopczyka. I mnie stresu. Czasem nie warto wogole tych testów robić.
A temp warto mierzyc bo wystarczy 1,5 h spoczynku i wykres jako tako powinien wyjsc i wtedy wiesz kiedy jest już po owulacji. Ja karmiłam syna w nocy pare razy a i tak wykres wychodził.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Szczypiorkowa tez bym działa co drugi dzień. Owu nie przegapisz a plemniczki świeże wiec super na chłopczyka. I mnie stresu. Czasem nie warto wogole tych testów robić.
A temp warto mierzyc bo wystarczy 1,5 h spoczynku i wykres jako tako powinien wyjsc i wtedy wiesz kiedy jest już po owulacji. Ja karmiłam syna w nocy pare razy a i tak wykres wychodził.

Niestety wczoraj nie daliśmy rady :( ehhh dziś test pokazuje słabsza kreskę jak wczoraj ale znów mam mnóstwo śluzu i czyje pikanie w podbrzuszu :( nic próbujemy dziś i jutro - może się uda i taka mam nadzieję... Jak myślicie?

Szczypiorku, ja myślę że super się wstrzelicie w synka dziś i jutro także nie patrz na testy owu tylko na śluz. U mnie testy każda firma co innego pokazuje. A słuchaj jaka masz teraz przerwę w przytulankach? Bo ja Sama nie wiem jaka miałabym obrać opcję. Ja też na synka będę się starać jak tylko tarczyce uspokoje. Powodzenia!

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Szczypiorku, ja myślę że super się wstrzelicie w synka dziś i jutro także nie patrz na testy owu tylko na śluz. U mnie testy każda firma co innego pokazuje. A słuchaj jaka masz teraz przerwę w przytulankach? Bo ja Sama nie wiem jaka miałabym obrać opcję. Ja też na synka będę się starać jak tylko tarczyce uspokoje. Powodzenia!

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Maz wyposzczony od wtorku i wytrzymać juz nie może hahaha wczoraj stwierdził, że takie planowanie to #%#;'.<:\@ warte bo jak nie liczyć to może wyjść źle i ma kurde rację
Moja szwagierka zaszła w ciążę 3 dni przed miesiączka i był chłopak - ja się pytam JAK?!

W takim razie działamy dziś i jutro do nocy bo pozniej męża nie ma i za ok 2/3 tyg się okaże hahaha

Szczypiorkowa działaj właśnie dzisiaj i jutro. Bo podobno trzy stosunki w płodne to na chłopca. My stosujemy jednen na córkę. No ale wiadomo może się „nie udać” ja mam trzech synów z jednych staranek w płodne ale u mnie w rodzinie same chłopczyki.
Także powodzenia.

Szczypiorkowa działaj właśnie dzisiaj i jutro. Bo podobno trzy stosunki w płodne to na chłopca. My stosujemy jednen na córkę. No ale wiadomo może się „nie udać” ja mam trzech synów z jednych staranek w płodne ale u mnie w rodzinie same chłopczyki.
Także powodzenia.

U nas Sam babiniec (dosłownie)
No nic dam znać czy się wogole udało ;) a i wam życzę powodzenia'!!! <3

reklama
Szczypiorkowa, trzymam kciuki aby się powiodło. Swoją droga niektore z tu z nas marza o babińcu [emoji12]

Do góry