reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Zdjęcia testów, ten niebieski z allegro ten zielony z Rossmann lh vitam

Załączniki

• _20180103_201200.JPG
    _20180103_201200.JPG
    181,5 KB · Wyświetleń: 83
Zrobiłam teraz jeszcze jeden test i są dwie kreski, ta druga ciut ciemniejsza jak byka rano... Czekać do jutra aż obie będą ciemne krechy? Zaryzykować?
Przeczytaj proszę uważnie ulotki testow LH bo ja już nie pamiętam wszystkiego ;) Jak dla mnie oba testy są negatywne, a same testy z tego co pamietam powinno się robic wieczorami- nigdy z porannego moczu.

Na teście pisze ze kreska musi być równie mocna bądź mocniejsza jak ta testowa (więc żadna z nich). Ale jest napewno ciemniejsza niżeli ta sprzed kilku godzin wstecz... Ehhh no i nie wiem co robić :( nie chce też przegapić tej owulacji :#

reklama
Szczypiorkowa, mi np. w tym cyklu ten test z rossmana pokazał pozytywa, a ten niebieski z Allegro miał odcień sporo bledszy niż kreska kontrolna. Rzadko kiedy wychodzą mi te testy z Allegro, ale w teraz udało mi się określić ovu po szyjce i śluzie. Potem miałam potwierdzenie w temperaturze. Te testy z rossmana z kolei pokazują mi pozytywa przez pare dni. Na Twoim miejscu sugerowałabym się szyjka, śluzem. To i jak dziewczyny pisały 2 przytulanka w odstępie 48h podczas dni płodnych. A mierzysz tempke?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry