Leeleeth-to Emil robokop jakiś
, po prostu bardzo chciał się urodzić
, właśnie ż dostępu 5-7dni dużo chłopców więc ja wolę na styczeń już mam plan ułożony działań
Niemoc meza przez suple,
A Przy vitex chyba owu będzie szybciej
Gorligor-gratulacje
! Jak to się stało
-myslalam że się jeszcze nie staraliście
Szczypiorkowa- ja będę się starać na córkę metoda Baby Dust plus moje personalne ulepszenia
- Ale wg. Nich na syna 2 seksy jeden 24 godziny po pozytywnym teście a drugi na poprawkę 24hr pozniej - i naprawdę dużo dziewczyn ma tak że na chłopca naprawdę im wychodzi czyli reasumując dodatni test owu I starania 24 hr i 48 hr po pozytywnym , tylko musisz testować i policzyć te 24hr od tego najciemniejszego testu owu, najlepiej to mieć pojęcie kiedy ta owu po pozytywie występuje bo np u mnie 12-16h i już mam owu po pozytywie,
Gosica - jak tam, No to może jakaś implantacja się szykuje
Kinga- a kiedy będziesz miała możliwość starań ?mówił coś endo?szczerze powiem też nastawiona jestem na styczeń
Ja właśnie sobie zamówiłam testy owulacyjne - mąż mnie zabije albo mu nie powiem bo kupiłam trochę lepsze [emoji23], Ale te zielone one step też , tylko z nimi mam problem no zdaje się że ta kreska zawsze jest taka medium a później jeb od razu już dodatni , teraz wyliczylam średnia z ostatnich cykli i tak się będziemy starać ale obralam jeszcze inna technikę po przeczytaniu lasek które badały nasienie swoim męża 2 dni pod rząd i zawsze w ten drugi dzień była większa przewaga plemników xx było ich mniej ale ogólnie to 80% było xx a pierwsze sprawdzenie było 50/50, To my chyba polecimy tak że wymiana towaru 24hr przed staraniami a później jeden docelowy wyjdzie mi cut off 3 dni , a jak mi się coś przesunie to mega nerw będzie [emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom