reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@gorligorligor tak to jest z czasem z rodziną. Moja tesciowa odwiedza nas nie powiem, ale potrafila przyjechac jak mialam pierwsze dziecko maleńkie, siedziec tydzien u nas, wnuczki na rece nie wziąść a jeszcze musialam ją ugaszczac a na prosbe o pomoc odpowiadac że musi leciec do córki, ktora wtedy była singielka i mieszkała niedaleko nas by jej poprasowac bo jest jej ciężko :/ eh temat rzeka

Już po wizycie. Mialam zwykłą bo zapomnialam powiedziec, że ma to byc usg 3 trymestru. Ale wszystko i tak zbadał i zmierzył. Mały waży 1600g. Odwrócony pleckami, że nic nie było widać oprócz pupy i placków haha
Szyjka dluga i zamknięta. Do porodu jeszcze daleko :)
Nastepna wizyta 11.01.18
To moj bedzie pewnie wiekszy jak bylam w 30 tyg to wazyl juz 1380 :-) nastepna wizyte mam 28.obstawiam juz jakos ok 2 kg :-)

reklama
@leeleeth moj mlodszy to chyba probuje rodzicow ustawiać, bo sie zrobil jakis rozdarty, wszystko na nie a moze to bunt 2 latka :) a starszy to dopiero gigus brak slow, ale daje wiecej klopotow zmartwien jak mniejszy wiadomo.
@Mikallo to przykre ze tesciowa nie kwapi sie by pomoc w koncu to tylko pare dni, moze jeszcze cos wymyslicie do czasu porodu mam nadzieje. Ciesze sie ze wszystko ok po wizycie ja mam chyba 8. 01 wizyte.
@Imama najwazniejsze ze z synkiem wszystko ok, i ze ta pepowina nie zaslania ci ujscia i idzie ku gorze.
Dziekuje wam wszystkim za slowa otuchy odnosnie porodu.

Dzikuje dziewczyny [emoji7] cieszę się ze wyniki dobre bo już się tez tym stresowałam bo sama mam wadę serca.
Gosica czynnik szczęścia myśle tutaj najważniejszy [emoji6] poprostu czasem warto wyluzować bo jak widać na moim przykładzie to nie daje gwarancji.
Całe szczęście Bezproblemowo zachodziłam w ciąże i w sumie wszystko poszło po mojej myśli.
Synek chciał być z nami taka prawda [emoji170] i tego poprostu nie idzie zmienić....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mikallo gratuluje wizyty, ważne ze pomierzony w miare. Mój tez niezbyt chętnie się pokazuje. Jak córka taka malusia to pewnie synek do 4 kg nie dobije [emoji6] Ja tez wole żeby po 3 kg był bo takim większym jestem zawsze przerażona

Imama fajnie że wszystko ok z synkiem i z łozyskiem no moje tez bylo nisko ale poszlo w górę więc i Twoje pójdzie.
Powiem wam że ja mam super teściów zawsze na nich mogę liczyć bo moich rodziców już nie ma...pozdrawiam

Imama gratuluję zdrowego synka ja też mam trzech no i doszła mi przyszła synowa Syn jak się pojawia w domu to już tylko ze swoją narzeczoną więc już oprócz córki pojawiła się następna kobieta a potem pewnie dojdą jeszcze dwie i będzie równowaga

Imama gratuluje synusia, tez miałam podobne zdjęcie na połówkowych i do tego czasu 3 razy synka lekarze stwierdzili Wiec o pomyłkę ciężko ale jak widać płci nie idzie zaplanować Wiec my pewnie pozostaniemy przy dwóch urwiskach :D ja miałam połówkowe w 23tyg i mały ważył wtedy chyba 450g a dzisiaj jak byłam na wizycie w 36tyg ma już 2500 ;) nie wiem gdzie on się tam mieści hehe ja przytyłam mało w tej ciąży w sumie niecałe 6kg.
Mikallo Ty chyba jesteś zaraz po mnie ;) jak nastawienie? Ja się coraz bardziej boje porodu i chciałabym jeszcze raz dostać znieczulenie zewnątrzoponowe

Dzikuje dziewczyny [emoji7] cieszę się ze wyniki dobre bo już się tez tym stresowałam bo sama mam wadę serca.
Gosica czynnik szczęścia myśle tutaj najważniejszy [emoji6] poprostu czasem warto wyluzować bo jak widać na moim przykładzie to nie daje gwarancji.
Całe szczęście Bezproblemowo zachodziłam w ciąże i w sumie wszystko poszło po mojej myśli.
Synek chciał być z nami taka prawda [emoji170] i tego poprostu nie idzie zmienić....

Gratuluję udanej wizyty :D Ważne, że z dzidziulkiem wszystko dobrze. Widać synek chciał być z Wami :D
Masz super podejscie! Nie dziwię się, że synek wybrał Ciebie na mamę :D

reklama
Majorcia i jak tam synowa? Zadowolona jesteś?
Wiadomo nie ma co się przejmować na przyszłość.... martwić się o synowe ze mi synów zabiorą (bo tak zawsze sobie myślałam) ale z drugiej str może trafic się nieodpowiedni mąż dla córki i tez makabra- tak jak moja siostra miała- całe szczęście w koncu zakończyła to wszystko.
Dlatego Ja się cieszę z ciąży i ostatnich chwil dzidzi w brzuszku i czekam i tak z ekscytacja na mojego bobo bo znów tyle się zmieni w moim i dzieci życiu [emoji7]

Do góry