reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny ja melduje się po wizycie. Wszystko z dzidzia wporzadku, przepływy, serduszko itd w normie. Wazy 400 g wiec będzie malutki. No i siurek dla potwierdzenia jest. Dość słabe te zdjęcia mam a jeszcze ręce trzymał na głowie wiec ciężko było coś uchwycić.
U mnie pomyłki nie będzie, trzech lekarzy twierdzi ze synek wiec musi być synuś [emoji170]
1513694399-0513b4df5a0676b1-aaaaaa.jpeg

A tu profil:
1513694442-e32e2ad8e53b70de-aaaaaa.jpeg

Łożysko podobno jest 4 cm od ujścia szyjki wiec mam się tym nie przejmować- co mnie bardzo cieszy. Mam nadzieje ze będzie szło do góry. Mam odstawić progesteron to super bo nie wiem czy infekcji przez niego nie mam.
Mikallo kciuki i odezwij się po wizycie

7u229jcg4s0byzyg.png
Imama jak ty nie masz corki to dochodze do wniosku ze planowanie nie ma sensu...co ma byc to bedzie :-) zdrowko najwazniejsze :-)

reklama
Dokladnie Andzielisia.

Moje czynniki:

-Dieta LE: 28 tygodni
- ograniczenie potasu i sodu
- dwa poronienia pod rząd
- Clomid
- Saw Palemetto, Vitex przed cyklem z clo
- omijanie śniadań, 2-3 posiłki dziennie
- karmienie piersią do maja
- błonnik w kapsułkach, mięta, cynamon
- zakwaszanie, j&d odrazu, brak śluzu
- alkohol i papierosy, ostra impreza do rana dzień przed starankami
- Kawa 3-4 razy dziennie

Mąż:
- lukrecja przez 7 miesięcy (2 tyg/2tyg) szyszki
- na antybiotykach, tomografia jąder, rtg brzucha dwa razy
- papierosy, alkohol w cyklu starankowym
- OLE przez 5 mieisecy
To tyle ile pamietam także dużo tego a będzie silny muszkieterek po takich kombinacjach

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama, gratulacje synusia. Super, ze zdrowy. Mega dużo zrobiłaś! Jak czytam to polowe chyba tego nie spełniam, a wydaje mi się ze sporo robię. Na Twoim przykładzie widzę ze to planowanie to jakaś tam cześć która pomaga w spełnieniu marzenia. Ale to nie wszystko bo dochodzi do tego szczęście i nie mam pojęcia co jeszcze.
My jest Twój synek ale na pewno silny! W razie czego na pewno nadrobi. Super, ze już jesteś spokojniejsza z tematem łożyska.

Imama gratuluję [emoji170] synka. najważniejsze że wszystko w porządku [emoji106] teraz tylko wytrzymać do szczęśliwego rozwiązania[emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Wow, Biedronka. Zaczynam trzymać kciuki. My ruszamy ze starankami w ten piątek, i tak co 4 dni ;) może akurat teraz zaskoczy [emoji6]

reklama
@gorligorligor tak to jest z czasem z rodziną. Moja tesciowa odwiedza nas nie powiem, ale potrafila przyjechac jak mialam pierwsze dziecko maleńkie, siedziec tydzien u nas, wnuczki na rece nie wziąść a jeszcze musialam ją ugaszczac a na prosbe o pomoc odpowiadac że musi leciec do córki, ktora wtedy była singielka i mieszkała niedaleko nas by jej poprasowac bo jest jej ciężko :/ eh temat rzeka

Już po wizycie. Mialam zwykłą bo zapomnialam powiedziec, że ma to byc usg 3 trymestru. Ale wszystko i tak zbadał i zmierzył. Mały waży 1600g. Odwrócony pleckami, że nic nie było widać oprócz pupy i placków haha
Szyjka dluga i zamknięta. Do porodu jeszcze daleko :)
Nastepna wizyta 11.01.18

Do góry