reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mikallo Ty chyba jesteś zaraz po mnie ;) jak nastawienie? Ja się coraz bardziej boje porodu i chciałabym jeszcze raz dostać znieczulenie zewnątrzoponowe
Jejku Ty zaraz bedziesz miała ciążę donoszona! Ja sie jeszcze nie stresuje porodem bo jeszcze mam czas :) Myślę, że po sylwestrze stres mnie dopadnie. Ja nie mam złych wspomnień z porodu wiec i stres jest mniejszy, a rodzilam sn bez znieczulenia. Za to boje się, że przegapie poczatek porodu haha
Bedzie dobrze! Mam nadzieję, że dostaniesz znieczulenie bez gadania i szybko dzidzia przyjdzie na świat :) na kiedy masz termin?
Zazdroszczę wagi, ja juz mam 9kg na plusie a jeszcze 8tyg do terminu :/ niestety w tej ciąży strasznie mnie do slodkiego ciągnie...

Ostatnia edycja:
reklama
Imama gratuluje synusia, tez miałam podobne zdjęcie na połówkowych i do tego czasu 3 razy synka lekarze stwierdzili Wiec o pomyłkę ciężko ale jak widać płci nie idzie zaplanować Wiec my pewnie pozostaniemy przy dwóch urwiskach :D ja miałam połówkowe w 23tyg i mały ważył wtedy chyba 450g a dzisiaj jak byłam na wizycie w 36tyg ma już 2500 ;) nie wiem gdzie on się tam mieści hehe ja przytyłam mało w tej ciąży w sumie niecałe 6kg.
Mikallo Ty chyba jesteś zaraz po mnie ;) jak nastawienie? Ja się coraz bardziej boje porodu i chciałabym jeszcze raz dostać znieczulenie zewnątrzoponowe

Dziękuje [emoji8] a tam dwójka, może się Wam zachce trojeczki i akurat córeczka będzie. Jak patrzę na synów jak się fajnie bawią i przytulają to naprawdę mogłabym mieć więcej dzieci. Ale patrząc realistycznie to kończymy przygodę i będę dbać o to co mam.
Ja tam dobrze widziałam co tam dynda wiec nie ma mowy o pomyłce chociaż mąż już pytał czy coś nie odpadło..
Zazdroszczę wagi. Ja to muszę przystopować bo już 8 kg na plusie hehe. A miałaś wcześniej znieczulenie? Ja to tez strasznie się boje. Pierwszy to niewiadoma, drugi to już wiedziałam ale nie do końca a teraz to już szok i mętlik w głowie.

7u229jcg4s0byzyg.png

A powie mi któraś z mam czy w ciąży krzywa cukrowa była blisko górnej granicy normy bo w poprzednich miałam super a teraz to tak ledwo czy to moze sie zamienic w cukrzyce ciazowa? Mi po 2 godz prawie w ogóle nie spadł...

@Mikallo @gorligorligor to macie podobnie jak ja. Tylko u mnie i rodzice i teście rzut beretem... a jak ze starszym do szpitala musiałam to teściowie pojechali na wczasy

@Imama super, że synek zdrowy. Ja tam jajek nie widzę [emoji85][emoji87]
Gratuluje. Najważniejsze, że Malusi zdrowy i że łożysko poszło górę! [emoji3]
Łooo ale dużo zrobiłaś [emoji15] i jak z tego córki nie ma to nie ma szans na zaplanowanie...
@andzelisia No właśnie dochodzę do tego samego wniosku, o kant te całe planowanie....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja teraz mam 31+5 wiec chyba porownywalnie :) Niech bedzie mniejszy, łatwiej bedzie urodzić :D Cora urodzila się z waga 3050 i 51,5cm długa:D
z ta waga to jeszcze nic przesadzone :) mi nigdy nie chce mowic ile ma plod, bo mowi ze to nic pewnego w ostatniej ciazy tez nie mowil sama dopytywalam ,a teraz to tylko ze w normie dzieciatko, i ze 3cie dziecko najczesciej wagowo podobne do pierwszego.
@Imama ja to caly czas mam w glowie, zebym byla ze 3 lata mlodsza to moze bym jeszcze pomyslala o 4 tym :D
@PrzyszłaMama87 jejku ty juz 36 tydz na kiedy masz termin?

Majorcia i jak tam synowa? Zadowolona jesteś?
Wiadomo nie ma co się przejmować na przyszłość.... martwić się o synowe ze mi synów zabiorą (bo tak zawsze sobie myślałam) ale z drugiej str może trafic się nieodpowiedni mąż dla córki i tez makabra- tak jak moja siostra miała- całe szczęście w koncu zakończyła to wszystko.
Dlatego Ja się cieszę z ciąży i ostatnich chwil dzidzi w brzuszku i czekam i tak z ekscytacja na mojego bobo bo znów tyle się zmieni w moim i dzieci życiu [emoji7]

Imama zadowolona jak widzę jak się o niego troszczy to myślę sobie że już nie muszę się o niego tak martwić zjawił się ktoś kto mnie w tym wyręczył Teraz jak się pochorowal to już nie ja robiłam herbatki Wiadomo że to różnie bywa ale ja mam jeszcze tego małego szkraba i myślę żeby tylko udało mi się go odchować a chłopców niech zabierają byle fajne dziewczyny

Imama zadowolona jak widzę jak się o niego troszczy to myślę sobie że już nie muszę się o niego tak martwić zjawił się ktoś kto mnie w tym wyręczył Teraz jak się pochorowal to już nie ja robiłam herbatki Wiadomo że to różnie bywa ale ja mam jeszcze tego małego szkraba i myślę żeby tylko udało mi się go odchować a chłopców niech zabierają byle fajne dziewczyny

Nie umiem spbie tego wypbrazic, że wkrótce troskę o synka przejmie inna kobieta [emoji33]
To takie odległe ....[emoji55]

atdc9vvjktz16vlw.png

Majorcia fajnie jak trafi na fajna dziewczynę. Każda matka się przejmuje wiadomo.
Leeleeth ty tak naprawdę jak chcesz to i masz parcie i grzeczny jest Emilek to badaj hormony i wio starajcie się co 4 dzień. Ja bym tak zrobiła. Bo mała różnica wieku i hormony pewnie dziewczynkowe przy kp i zaraz po porodzie [emoji6]

reklama
Do góry