kinga_z1
Fanka BB :)
Mi akurat obliczala dziewczyna na podstawie tego kalendarza co mam w domu a co straciłam, bo chciałam ewentualnie zaplanować jeśli można to tak nazwać... Dwa przypadki nietrafione zupełnie odwrotnie. I to napisała że nawet gdybym miała dzień wcześniej lub dzień po owu to też tak wychodzi a ja wiem kiedy dokładnie (jedynie godzin nie jestem pewna bo to nie jest do ustalenia). Także się nie zdecydowałam. Poza tym jakie to planowanie? Wpływu nie mamy na owulacje kiedy wystąpi więc nie da się tu nic zaplanować. Poza tym co drugi dzień jest przejście ze znaku w inny znak np.o 7 rano i skąd wiadomo że owu wystąpiła przed 7 czy po? Jonas mnie nie przekonał niestety... [emoji4]Marzycielka to kalendarz ksiezycowy Jonasa tak? Mi akurat z tym sie zgadzalo. Laska na fb oblicza takie rzeczy ( do przodu) za kase . ChodI tu o to w jakim znaku jest ksiezyc w momencie zaplodnienia..czyli nie kiedy się przytulaliscie , ale w jakim dniu i jakiej porze przypadła owulacja. te obliczenia sa bardzo indywidualne w zaleznosci od strefy czasowej wiec nie mozna sie sugerowac kalendazem sciagnietym z zagranicznych stron nie wiem ile w tym prawdy ale Jonas sie chwalil ze 97% sprawdzalnosci ma
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom