reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa bo to właśnie tylko teorie i mi tez się to nie zgadza.
Jeśli chodzi o Sztuczne zapłodnienie to jest to nielegalne i można wykonać to na Cyprze albo Praga. Koszt Ok 7-10 tys euro z lekami. Chyba robi tez w Meksyku i Tajlandii. I No niestety ale gwarancji utrzymania ciąży i powodzenia nikt nam nie da...
marzycielka Ja właśnie jak zaszłam w ta pierwsza ciąże to miałam owu w tym dniu wg tego Jonasa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kitqa ja już stopuje. Myśle ze wpadka nam nie grozi także pozostaną u mnie chłopaczki hehe
Ty pewnie jeszcze pokombinujesz [emoji170]

Imama Nie mówię nie, bo trzymając nowy cud narodzin w ramionach "chce się więcej" [emoji7]
A tobie z całego serca życzę wpadki [emoji13] [emoji179]❣️[emoji177][emoji173]️[emoji176][emoji738][emoji178]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa No właśnie mi się tak zachciało i teraz mamy trzecie [emoji7] tak to nie nie a później nagle tak tak hehe
Ale Ja to czwartego małego członka rodziny to psa tzn suczkę kupuje [emoji166] albo kotkę [emoji254] zeby coś się wyrównało. Ale to jak zabraknie mi przytulanek bo dzieci podrosną.

Hehe Imama dobrze powiedziane [emoji41][emoji7]
Tak to się skończy że za kilka lat wejdę na to forum i zacznę wpis słowami: "Hey dziewczyny... (...) Udzielalam się tu kiedyś za czasów kiedy była tu Imama. (hehe) jesteś? Coś się zmieniło w planowaniu? (...)"
E tam... Jak dzieci podrosną to wtedy cyk i czwarta córeczka do przytulanek najlepsza!

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, dawno nie zagladalam.
@kitqa gratuluje sliczna corka, jaki piekny zadarty nosek :)
@Imama nie wiem czy dobrze doczytalam, ze nadal nie znasz płci?
@Mikallo z chłopca bedzie dziewczynka tak? :)
U mnie nadal obstawia lekarz dziewuszke na 90 % najpierw widzial jajka, a potem ze to raczej pepowina, wiec nie wpadlam w szał rozowych zakupow, bo nadal nie mam pewności, ale mam termin zaplanowany na 5 lub 6 luty cesarka. ogolnie wszystko ok, tyle ze czuje sie najgorzej z wszystkich ciaż, ciezko i problemy mam z sercem.

@ana. a myślałam o Tobie ostatnio bo nawet wywolywania nie pomogły :)
U mnie ma byc chłopiec ale nie napalam się bo jak widac po przypadku @kitqa pomylki sie zdarzają :) Ale wyprawke mam w wiekszosci chlopczykową ;P
Cieszę się, że u Ciebie ma być upragniona córka :D A co sie dzieje z Twoim sercem? Jestes w domu? Musisz leżeć? Jak mała bedzie miała na imię?
Do 5-6 lutego juz blisko, za chwilę przytulisz swoją corcię :D

reklama
Marzycielka to kalendarz ksiezycowy Jonasa tak? Mi akurat z tym sie zgadzalo. Laska na fb oblicza takie rzeczy ( do przodu) za kase . ChodI tu o to w jakim znaku jest ksiezyc w momencie zaplodnienia..czyli nie kiedy się przytulaliscie , ale w jakim dniu i jakiej porze przypadła owulacja. te obliczenia sa bardzo indywidualne w zaleznosci od strefy czasowej wiec nie mozna sie sugerowac kalendazem sciagnietym z zagranicznych stron nie wiem ile w tym prawdy ale Jonas sie chwalil ze 97% sprawdzalnosci ma

Do góry