reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa bo to właśnie tylko teorie i mi tez się to nie zgadza.
Jeśli chodzi o Sztuczne zapłodnienie to jest to nielegalne i można wykonać to na Cyprze albo Praga. Koszt Ok 7-10 tys euro z lekami. Chyba robi tez w Meksyku i Tajlandii. I No niestety ale gwarancji utrzymania ciąży i powodzenia nikt nam nie da...
marzycielka Ja właśnie jak zaszłam w ta pierwsza ciąże to miałam owu w tym dniu wg tego Jonasa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kitqa ja już stopuje. Myśle ze wpadka nam nie grozi także pozostaną u mnie chłopaczki hehe
Ty pewnie jeszcze pokombinujesz [emoji170]

Imama Nie mówię nie, bo trzymając nowy cud narodzin w ramionach "chce się więcej" [emoji7]
A tobie z całego serca życzę wpadki [emoji13] [emoji179]❣️[emoji177][emoji173]️[emoji176][emoji738][emoji178]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa No właśnie mi się tak zachciało i teraz mamy trzecie [emoji7] tak to nie nie a później nagle tak tak hehe
Ale Ja to czwartego małego członka rodziny to psa tzn suczkę kupuje [emoji166] albo kotkę [emoji254] zeby coś się wyrównało. Ale to jak zabraknie mi przytulanek bo dzieci podrosną.

Hehe Imama dobrze powiedziane [emoji41][emoji7]
Tak to się skończy że za kilka lat wejdę na to forum i zacznę wpis słowami: "Hey dziewczyny... (...) Udzielalam się tu kiedyś za czasów kiedy była tu Imama. (hehe) jesteś? Coś się zmieniło w planowaniu? (...)"
E tam... Jak dzieci podrosną to wtedy cyk i czwarta córeczka do przytulanek najlepsza!

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, dawno nie zagladalam.
@kitqa gratuluje sliczna corka, jaki piekny zadarty nosek :)
@Imama nie wiem czy dobrze doczytalam, ze nadal nie znasz płci?
@Mikallo z chłopca bedzie dziewczynka tak? :)
U mnie nadal obstawia lekarz dziewuszke na 90 % najpierw widzial jajka, a potem ze to raczej pepowina, wiec nie wpadlam w szał rozowych zakupow, bo nadal nie mam pewności, ale mam termin zaplanowany na 5 lub 6 luty cesarka. ogolnie wszystko ok, tyle ze czuje sie najgorzej z wszystkich ciaż, ciezko i problemy mam z sercem.

@ana. a myślałam o Tobie ostatnio bo nawet wywolywania nie pomogły :)
U mnie ma byc chłopiec ale nie napalam się bo jak widac po przypadku @kitqa pomylki sie zdarzają :) Ale wyprawke mam w wiekszosci chlopczykową ;P
Cieszę się, że u Ciebie ma być upragniona córka :D A co sie dzieje z Twoim sercem? Jestes w domu? Musisz leżeć? Jak mała bedzie miała na imię?
Do 5-6 lutego juz blisko, za chwilę przytulisz swoją corcię :D

reklama
Marzycielka to kalendarz ksiezycowy Jonasa tak? Mi akurat z tym sie zgadzalo. Laska na fb oblicza takie rzeczy ( do przodu) za kase . ChodI tu o to w jakim znaku jest ksiezyc w momencie zaplodnienia..czyli nie kiedy się przytulaliscie , ale w jakim dniu i jakiej porze przypadła owulacja. te obliczenia sa bardzo indywidualne w zaleznosci od strefy czasowej wiec nie mozna sie sugerowac kalendazem sciagnietym z zagranicznych stron nie wiem ile w tym prawdy ale Jonas sie chwalil ze 97% sprawdzalnosci ma

Do góry