Leeleth, nie myśl o tym ze od razu niemasz szans na córkę. Naprawdę dużo teraz robisz aby zwiększyć szanse i trzeba wierzyć ze się uda. Ja za Ciebie będę trzymała cały czas mocno kciuki.
Na dnia h chyba przyjdzie u Ciebie @ wiec będziesz mogła ruszać z planem atomic.
Witaj belle81, widzę bo nicku jesteśmy w podobnym wieku. Tez mam 2 synów i staram się zwiększyć szanse o córeczkę.Tak jak Leeleth pisze, różnie z tymi sposobami jest. Ja w każdym razie uwazam ze dzięki nim naprawdę możemy zbliżyć się do marzeń, 100% pewności nie otrzymujemy ale tak do 80%, co jest już naprawdę sporo.Dieta jest bardzo tutaj i na gender dreaming faworyzowana, zawsze jadłam mało czyli dieta LE, a mam synów. Tu trzeba złożyć kilka czynników aby dopomóc szczęściu.
Miciurka, myślałam oTobie, czyli nadal nic nie wiesz. Ale jak @ nie przychodzi to cos jest na rzeczy. Tylko nie denerwuj się, poczekaj cierpliwie do srody i będziesz wiedziała co i jak.
Kinga, aż łezka zakręciła mi się w oku jak przeczytałam Twoja historie. A monitoring cyklu polecam. Przez 2 ostatnie cykle to robiłam i przynajmniej za bardzo się nie stresowałam czy dobrze oszacowałam moment ovu.
Dziewczyny, dziękuje Wam bardzo bardzo za doping, kciuki i wsparcie. Zrobiłam test i niestety biel. Musze szykować się na kolejny cykl [emoji19] trochę mi smutno, drugi cykl z clo i nic z tego. Nie wiem co zle robię. Musze na spokojnie przemyśleć to wszystko, może już jestem za stara. Albo przynajmniej zmienić strategie...[emoji29]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom