reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Krasnal77 witaj, rozgość się i trzymamy ze niebieskie kreski [emoji1307][emoji1307]

Jaki masz plan serduszkowania? [emoji6] sorry za bezpośredniość [emoji23][emoji6]

Pamiętaj o soli, to chyba ważne. Wszystkie znane mi mamy chłopaków lubią słone przekąski i ostrzejsza kuchnie [emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, chyba tak dobrze to nie będzie. Skusiłem się przed chwila na test owulacyjny i niestety jest negatyw. Zastanawiam się czy w ogóle jutro robić test ciążowy czy nie lepiej poczekać do soboty. Kurcze, wyglada na to ze płodność trochę nam spadła. Ten wiek robi swoje i lukrecja ...

Dzięki za kciuki dziewczyny :)

@Gosica czekamy na dobre wieści

@Biedronka0506 o jak fajnie ci wypada testowanko :tak:

@Krasnal77 super ,ze startujecie .@leeleeth dobrze mówi,słone przekąski ,potrawy ,też tak jadalam przed synkiem ,no ostro to nieee hehe,za to mąż uwielbia :rolleyes:
A tak w ogóle to wlasnie jaka była twoja dieta ? Bardziej w kierunku chlopczykowej czy dziewczynkowej ?

Dziewczyny, chyba tak dobrze to nie będzie. Skusiłem się przed chwila na test owulacyjny i niestety jest negatyw. Zastanawiam się czy w ogóle jutro robić test ciążowy czy nie lepiej poczekać do soboty. Kurcze, wyglada na to ze płodność trochę nam spadła. Ten wiek robi swoje i lukrecja ...

Testy owu nie każdej ciąże pokazują. Ja zrobiłam z ciekawości i ze mną jedna dziewczyna z forum staraczkowego. U mnie krecha jak ta lala, a u niej nic. Obie w ciąży byłyśmy. Także czekaj cierpliwie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

@Gosica nie robi się testów owulacyjnych po 20 ,bo są nie miarodajne,przynajmniej na moich tak pisze. Zatestuj pozniej ,bo to chyba wcześnie jeszcze,nie ma sie co spieszyć .

Dzięki za kciuki dziewczyny :)

@Gosica czekamy na dobre wieści

@Biedronka0506 o jak fajnie ci wypada testowanko :tak:

@Krasnal77 super ,ze startujecie .@leeleeth dobrze mówi,słone przekąski ,potrawy ,też tak jadalam przed synkiem ,no ostro to nieee hehe,za to mąż uwielbia :rolleyes:
A tak w ogóle to wlasnie jaka była twoja dieta ? Bardziej w kierunku chlopczykowej czy dziewczynkowej ?

Ostra w sensie wyrazista w smaku niekoniecznie pikantna [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

Tymin'sMom, dzięki za pamięć. Jutro wstanę i zdecyduje czy sobie jeszcze nie darować testowania. Może sobota będzie lepsza.O to nie wiedziałam ze po 20, nie robi się testów ovu, pamietam ze z rana nie warto robić.

Leeleth, to jakaś nadzieja jest ze może akurat zaskoczyło. Myślałam, ze z reguły te testy ovu wychodzą we wczesnej ciazy.

Gosica nie trać nadzieji! Mi tez teraz owu nie wychodziły. Słaba kreska była. U Ciebie żadnej? Ja bym poczekała do soboty jednak i tak z testowaniem. Bo to i tak szybko i mi tez ledwo na jednym pokazywał się cień a na innym to zero cienia.
Krasnal to kciuki za staranka! Nie ma co czekać.

Imama, staram się myśleć pozytywnie. Zdecydowałam rano ze zatestuje dopiero jutro, w razie czego od razu zrobię betę. Dzisiaj mam imprezkę, w takim razie pójdzie w ruch winko w bardzo umiarkowanych ilościach [emoji4]

reklama
Do góry