reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczyny! Dziękuje Wam, jutro w końcu testowanie 9 lub 10 dpo. Ciekawa jestem co z naszych przytulanek wyjdzie. Staram się nie nastawiać, nie mam objawów, cały czas łykam luteinę już nawet nie analizuje tempki.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kati miałam ten problem w obydwu ciążach. Przy kp wszystko wróciło do normy aż ponad norme i paznokcie i włosy.
Teraz o dziwo nie mam problemów także nie mam pojęcia od czego to zależy.
Mikallo a Ty jak się czujesz? Kiedy masz termin?
Gosica jutro testowanie? Ulala życzę pozytywu świątecznego [emoji7]

Czuje się dobrze choć jest mi juz ciężko. Termin mam na 15.02 takze jeszcze ponad 2 m-c i utulę synka o ile się wczesniej nie rozpakuje ;)
A Ty zaraz połówkowe prawda? Dobrze kojarzę 18.12?
Jak się czujesz?

Czuje się dobrze choć jest mi juz ciężko. Termin mam na 15.02 takze jeszcze ponad 2 m-c i utulę synka o ile się wczesniej nie rozpakuje ;)
A Ty zaraz połówkowe prawda? Dobrze kojarzę 18.12?
Jak się czujesz?

No Ja mam polowe ciąży a co chwile narzekam także nie dziwie się ze ciężko już Ci jest.
Ja połówkowe miałam, w 19 tc. Teraz mam tzw organscreening czyli będę badać dokładnie narządy dzidziusia 19 grudnia, jakaś specjalistka jest od tego. Ciszę się ze mały zostanie dobrze zbadany bo wtedy spokojniejsza będę i inna doktor popatrzy na te łożysko bo zawsze się boje opini od jednego lekarza.

7u229jcg4s0byzyg.png

No Ja mam polowe ciąży a co chwile narzekam także nie dziwie się ze ciężko już Ci jest.
Ja połówkowe miałam, w 19 tc 27 listopada. Teraz mam tzw organscreening czyli będą badać dokładnie narządy dzidziusia 19 grudnia, jakaś specjalistka jest od tego. Ciszę się ze mały zostanie dobrze zbadany bo wtedy spokojniejsza będę i inna doktor popatrzy na te łożysko bo zawsze się boje opini od jednego lekarza.

7u229jcg4s0byzyg.png

@Gosica powodzenia :happy: ja czekam do terminu @,robiłam owulacyjny też i jest kreska ale słaba .Ja tez nie mam zadnych objawów ,oprocz leciutkiego kłucia ,ale nie wiem czy mi się to nie wydaje.

@Biedronka0506 ja tez niedługo będę testować ,po weekendzie .A ty ktory dc?

@Gosica powodzenia :happy: ja czekam do terminu @,robiłam owulacyjny też i jest kreska ale słaba .Ja tez nie mam zadnych objawów ,oprocz leciutkiego kłucia ,ale nie wiem czy mi się to nie wydaje.

@Biedronka0506 ja tez niedługo będę testować ,po weekendzie .A ty ktory dc?

O matko to kresek sie posypie [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

Bry paniom!
Jak tu taki wysyp ma byc, to ja tez chce na fali tego pojechac)
Mialy byc starania o synka w maju, ale niech wszystko szlag trafi! Zaczynamy za tydzien;) wydaje mi sie, ze w przyszly piatek ovu i ja zaatakujemy;) wiesolek juz w uzyciu, kwas biore profilaktycznie od dawna, z siłownią mi po drodze;) pomidorówka i banany w natarciu, oczywiscie przy tym co Wy robicie to ja chyba licze na szczescie tylko;) zero jakiejś restrykcyjności ;) no ale oby na nowy rok i u mnie szczesliwe, niebieskie dwie kreseczki;)

Pozdrawiam:)

reklama
Do góry