reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gorligorligor ja też mam swoją św Rite od spraw trudnych i beznadziejnych i innych świętych których proszę o ten cud i odmówiłam już 4 nowenny pompejanskie w tym 1 właśnie o corcie. I tak samo gdzie tylko mogę to proszę o nią bo tylko to mi zostało i w to wierzę.
Marzycielka, teoretycznie marzenia są po to, by je spełniać, ale wiadomo, że nie wszystkie się da i od nas też nie wszystko zależy. Nie mniej warto marzyć wiele, by chociaż część się spełniła!

reklama
Kitqa - gratuluję :) niedługo utulisz syneczka :)

Katirl - w ciąży to ja miałam piękne, długie włosy, do tego sie nie przetłuszczały! Cos pieknego. Natomiast jakieś 2-3 miesiące po porodzie zaczęły mi wychodzić całe pasma, podczas mycia płakac mi sie chciało bo wyciągałam takie ilości włosów. Nawet na skroniach mi sie przerzedziło. Tyle że ja już nie karmiłam, więc podcięłam włosy do ramion, zaczęłam brac różne suplementy i po jakims czasie zaczęły odrastać. Hormony w ciąży i po niej robią swoje :/

Gosica - czekamy na test :)

Kati miałam ten problem w obydwu ciążach. Przy kp wszystko wróciło do normy aż ponad norme i paznokcie i włosy.
Teraz o dziwo nie mam problemów także nie mam pojęcia od czego to zależy.
Mikallo a Ty jak się czujesz? Kiedy masz termin?
Gosica jutro testowanie? Ulala życzę pozytywu świątecznego [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Katirl przy następnej wizycie powiedz o tym lekarzowi. Powinien coś zaradzić. Bo to nie jest normalne... Bo coś musiało się "popsuc".

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry