Leeleeth- oł dżizas co za przygotowanie
Gosica trzymam kciuki i czekam na info
No sumiennie podeszłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Jeśli jest cos co mogę zrobić, to to zrobię, choćby to było wystawianie zadka za okno [emoji6]
Na szczęście nikt takich teorii nie wyczytał wiec lajt [emoji6][emoji23]
Życzę wam dwóch kreseczek a potem spełnienia marzeń odnośnie wymarzonej płci swojego dziecka [emoji178][emoji170]
Pani dr znów widziała u mojego dziecka jajka
Więc chyba to już czas abym uwierzyla że będziemy mieć synka [emoji3][emoji170][emoji7]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!!! Pięknie jak marzenia sie spełniają[emoji173]️lekkiego porodu [emoji1307]
Cześć dziewczyny! Czy któraś miała może problem z wypadaniem włosów w ciąży bo ja się boję że jak tak dalej pójdzie to będę łysa...dodam że w żadnej z moich ciąż tego problemu nie miałam!
W ciąży nie ale po ciąży mega. Wiesiołek mi pomagał, sprawdź biochemię może anemia sie zrobiła?
Na tej stronce co Wam pisałam lunarium, UK jest ten kalkulator kiedy na jaka płeć co do godziny. O takie cos mam, i to pokrywa sie z chińskim tym co tu ostatnio wklejałyscie [emoji23]
Aaa i zbliża mi sie owu [emoji41]
Miałam różowe plamienia i nagle mnie olśniło ze one regularne. Policzyłam dni 10dc wiec zrobiłam test i nagle pojawił sie cień (na zdjęciu ten najniżej) dzień pózniej ciemniejszy a dzisiaj z rana jeszcze ciemniejszy ;12dc)
Także zaczyna sie dziać. Liczę, ze jeszcze dwa miesiące supli i zaczniemy [emoji85]
Ach! I oby Mikołaj dostał życzenia i przyniósł dwie upragnione kreseczki oraz wymarzone płcie [emoji1307][emoji173]️
Ostatnia edycja: