reklama
B
bibiU
Gość
Leeleeth- oł dżizas co za przygotowanie
Gosica trzymam kciuki i czekam na info
Gosica trzymam kciuki i czekam na info
Imama
Fanka BB :)
No jeśli chodzi o tabletki antykoncepcyjne to podobno w pierwszy miesiąc po odstawieniu jak się zajdzie w ciąże to większe szanse na córkę.
Leeleeth u mnie tez balsamy szampony wszystkie o zapachu lawendy do tego świeczki i olejki tez. Lampa solna i w torebce „amulety” co niby powodują jony ujemne i fontanna od lat na korytarzu. Tez wolałam z jonami troszku pokombinować [emoji6]
Naomi jest chodzi o rtg to nie wiem jak u kobiety u mężczyzny uszkadzają się plemniczki i zmniejsza się ilość. U mnie mąż miał dwa rtg i tomografie na jądra i to nic nie dało. Ale ja to jakiś wyjątek jestem bo jak pomyśle ze wszystko co możliwe pokombinowalam ale może za dużo
Rudbekia mam syna z 4-5 dni przed owu o którego starałam się ta metoda 8 miesięcy i synek. Myśle ze czas nie ma znaczenia. Gratuluje córeczki.
Gosica dziękuje ze wierzysz ze u mnie się zmieni chociaż szanse znikome [emoji85]
Majorcia dziękuje i wszystkim życzę poprostu spełnienia marzeń! [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Leeleeth u mnie tez balsamy szampony wszystkie o zapachu lawendy do tego świeczki i olejki tez. Lampa solna i w torebce „amulety” co niby powodują jony ujemne i fontanna od lat na korytarzu. Tez wolałam z jonami troszku pokombinować [emoji6]
Naomi jest chodzi o rtg to nie wiem jak u kobiety u mężczyzny uszkadzają się plemniczki i zmniejsza się ilość. U mnie mąż miał dwa rtg i tomografie na jądra i to nic nie dało. Ale ja to jakiś wyjątek jestem bo jak pomyśle ze wszystko co możliwe pokombinowalam ale może za dużo
Rudbekia mam syna z 4-5 dni przed owu o którego starałam się ta metoda 8 miesięcy i synek. Myśle ze czas nie ma znaczenia. Gratuluje córeczki.
Gosica dziękuje ze wierzysz ze u mnie się zmieni chociaż szanse znikome [emoji85]
Majorcia dziękuje i wszystkim życzę poprostu spełnienia marzeń! [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kitqa
Fanka BB :)
Życzę wam dwóch kreseczek a potem spełnienia marzeń odnośnie wymarzonej płci swojego dziecka [emoji178][emoji170]
Pani dr znów widziała u mojego dziecka jajka
Więc chyba to już czas abym uwierzyla że będziemy mieć synka [emoji3][emoji170][emoji7]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Pani dr znów widziała u mojego dziecka jajka
Więc chyba to już czas abym uwierzyla że będziemy mieć synka [emoji3][emoji170][emoji7]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Kitqa miałam tak samo. Nienpotrafilam uwierzyć ze córeczka także ciesz sie ze już niedługo synuś będzie z Tobą !!!
Ja liczę ze nam również się uda.... tak mi się marzy żeby ponownie zostać mama córeczki.
Leeleeth trzymam bardzo kciuki za Ciebie.
Imama ciekawa jestem twojego połówkowego. Pomimo wszystkich znaków na ziemi i niebie jakoś mam jeszcze iskierkę nadzieji.
Ja liczę ze nam również się uda.... tak mi się marzy żeby ponownie zostać mama córeczki.
Leeleeth trzymam bardzo kciuki za Ciebie.
Imama ciekawa jestem twojego połówkowego. Pomimo wszystkich znaków na ziemi i niebie jakoś mam jeszcze iskierkę nadzieji.
reklama
Podziel się: