reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki Miciurka
A jak jest z tą mieta? Można czy nie?
Już mam doczytałam i wiem że można ale nie razem z clo. Czyli mogę pic :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Marzycielka mięta zaburza hormony itd także jak ty już pare cykli masz za sobą to zrezygnowałabym z niej osobiście. Napewno ona wpływa na plodnosc i ja zmniejsza.
Miciurka to troszkę odpoczynku masz. Ja byłam dzisiaj tylko w aptece i normalnie mi się spaceru zachciało bo cały tydzień w domu. Ale może jutro pójdziemy na chwile bo tak w domu siedzieć to tez nie dobrze dla małego.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A to tego nie wiedziałam że mięta obniża płodność myślałam wręcz ze poprawia bo wpływa na testosteron i obniża go. Chyba Majorcia stosowala miętę ale zielona a nie pieprzowa i tylko przez parę dni w cyklu.

A to tego nie wiedziałam że mięta obniża płodność myślałam wręcz ze poprawia bo wpływa na testosteron i obniża go. Chyba Majorcia stosowala miętę ale zielona a nie pieprzowa i tylko przez parę dni w cyklu.

Marzycielka wiec tak z ta mięta to nie jest do końca ani dobre ani złe.
Does all mint sway girl?
Link do: Does all mint sway girl?
Obniża ona testostereron i estrogen wiec może pomoc przy PCOS ale używając inofolic, czy robiąc dietę jest to efektywniejsze a mięta może tez opóźniać bardzo owulacje do tego zmniejszać FL. Atomic pisze ze i tak nie jest super efektywna i zadowalająca w statystykach i może powodować wiele kłopotów.
Nie potrafię znaleźć wszyskich artykułów co czytałam ale nie raz naprawdę czytałam ze dziewczyny nie potrafią po niej zajść w ciąże bądź cykl jest dłuższy/krótszy bądź nawet bezowulacyjny. I biorąc do tego inne suplementy które maja regulować bądź pomagać zajść Ci w ciąże mięta zbyt może namieszać.

7u229jcg4s0byzyg.png

Dzięki Imama. Dobrze że zapytałam bo miałam zamiar ja zacząć pic. A tak to zrezygnuje z niej i będę pic tylko liść maliny a rano nauczyłam się pic kawę fusiasta :-)

Ostatnia edycja:
Dzięki Imama. Dobrze że zapytałam bo miałam zamiar ja zacząć pic. A tak to zrezygnuje z niej i będę pic tylko liść maliny a rano nauczyłam się pic kawę fusiasta :-)

Ja tez pije kawę fusiasta. Nie znosiłam ale jakoś poszło. Przywykłam. Posypuje cynamonem. Bo tez jest dziewczynkowy(?)

A ten koenzym to na co?

atdc9vvjktz16vlw.png

Marzycielka myśle ze jak najbardziej taki kompleks witamin podrasuje od męża żołnierzyki.
A tu ciekawy post na temat ciąży szybko po ciąży: ze ta mała różnica między dziećmi jest dziewczynkowa. Ale zawsz jest ale... Does spacing between pregnancies affects a sway? How?
Link do: Does spacing between pregnancies affects a sway? How?

Dzieki dziewczyny u mnie mały dostał inhalacje wiec myśle ze mu będzie przechodzić ale mi serce się kraja jak płacze podczas podawania ale mus to mus i poprostu musi żeby wyzdrowieć.
W ciąży to Ja taki płaczek jestem.
Leeleeth kciuki za Witka!!! Niech zdrowieje bo dziwne to bardzo. Mam nadzieje ze go dobrze przebadają bo z tymi lekarzami to aż ciężko.
Miciurka Ja tam trzymam kciuki i już nie testuj kochana poczekaj do poniedziałku jak to sie rozwinie. Nie taka historie czytałam i ta beta i testy to tez różnie. Także nie myśl już o styczniu tylko na spokojnie odpoczywaj jak Cię ten jajniczek boli. Teraz weekend to mąż Ci pomoże. Trochę relaksu bo te testowanie to tylko nerwy.

Ciąża mega uwrażliwia....ja kiedyś podczas zajęć wyszłam na uczelni, bo prowadząca puściła film o aborcji i mimo tego, że nie patrzyłam, to nie wytrzymałam głosu ...i wyszłam prędko.
Niech synuś zdrowieje. Teraz taka pogoda i łatwo coś złapać.

reklama
Marzycielka myśle ze jak najbardziej taki kompleks witamin podrasuje od męża żołnierzyki.
A tu ciekawy post na temat ciąży szybko po ciąży: ze ta mała różnica między dziećmi jest dziewczynkowa. Ale zawsz jest ale... Does spacing between pregnancies affects a sway? How?
Link do: Does spacing between pregnancies affects a sway? How?

coś w tym może być. Moja znajoma ma 4 dzieci rok po roku i jest: córka, córka, syn i córka. Czyli przewaga płci pięknej!

Do góry