reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ale miałam noc. Z synem na pogotowiu bo taki kaszel miał ze bałam se o weekend bez konsultacji. Dostaliśmy leki nic poważnego ale 4 h tam byliśmy
Marzycielka ostatnio czytałam ze herbata z liści malin jakaś stosowała i jest na plodnosc co dla Ciebie super i dziewczynek z tego dużo wiec tej bym spróbowała. Roiboos i zielona to chłopczykowa nie ryzykowalabym. Jakieś owocowe myśle Ok ale tych bym nie Piła
Kati bo podobno bieganie, palenie papierosów i soja u facetów może pomoc. To pisały dziewczyny i starały się włączać w planowanie dziewczynek.
Wydaje mi się ze z tymi co ćwiczą na masę to jest pół na pół. I nawet te odżywki które podnoszą testosteron nie są do końca chłopczykowe wiec tu No różnie.
Zonami j&d to niby 5-15 minut. Ja pierwszy syn wpadka odrazu leciałam i się podmywała bo było ups z przerywanego ze trochę poleciało i i tak syn.
Gorligor a jaka dieta to by miała byc? Ogólnie chyba bałabym się nie brać leków. Zależy kiedy chcesz się starac jak odrazu to myśle leki jak chcesz poczekać spróbowałabym z dieta i wtedy badania zrobiła czy są efekty.
A co do wiadomości to poprostu cytując piszesz w polu cytowanym i musisz jednak na samym dole zaczynać pisanie.
Mój mąż tez ma siostrę i brata. Siostra ma dwie córki ale myśle ze to właśnie od faceta zależy. Ja siedząc w szpitalu gdzie przewinęło się masę dzieci z rodzicami znalazłam tylko jedna rodzine z dwójka tych samych dzieci jednaj płci. Tak to mieszane pary albo trójka i tez jedno innej. Także myśle ze jestem w 10% co nie wyszło i trzech synów mam hehe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, raczej nici z tej ciąży , kreska jasniejsza już prawie niewidoczna, i zrobiłam owulacyjny i też już jest lżejszy także nic z naszej córki w tym cyklu niestety nie będzie , jeszcze zrobię taki apteczny dla porównania bo zrobiłam te tanie one step paskowe

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka nie poddawaj się. Z tego co pamietam Ana87 miała mega jasne kreski i prawie nie ciemniejące a widzisz córeczkę ma w brzuchu.

Marzycielka tu masz dziewczynę co jest ze mną na wątku kwietniowym. I ona właśnie zaczęła w cyklu szczęśliwym ta herbatę z liści malin
PinkHope TTC a GIRL Sway Attempt
Link do: PinkHope TTC a GIRL Sway Attempt
Ogólnie wg mnie dużo to ina nie zrobiła a jednak po dwóch chłopcach ma wymarzona córkę. Do tego przed miała dwa cykle nieudane ivf z których miała inseminacje XX plemnika.

Imama- kochana współczuję sytuacji z synem, A to z młodszym byłaś Czy starszy chory? Ja dzięki Bogu wyprowadziłam z choroby obu synów, fartem po prostu naturalnie już byłam na krawędzi i myślałam że się bez antybiotyku nie obejdzie ale dzięki olejkom, uzyciem czosnku itp. Dalo radę tfu tfu,

Ok wiesz co już w cuda nie wierzę, nigdy nie miałam takiej sytuacji , myślę raczej że to biochemiczna jest, ja chyba i tak będę szła do ginekologa bo tak mnie jajnik boli że szok,

Miciurka mój Mały ma od pon gorączkę i kaszel i wczoraj dwie h płakał a przez dzień i noc była Ok i myślałam ze tez go wyleczyłam. Bo u mnie zawsze również naturalnie- syrop z sosny, lub czarnego bzu bądź cebula itd. Ale No ta gorączka to pierwszy raz tak długo.
Co do testu trzeba poczekać. Mam nadzieje ze jednak będzie wszystko Ok z ta fasoleczka. Ale do gina i tak pewnie lepiej iść jak coś Cię niepokoi. I tak trzymam kciuki [emoji8]

Imama- ojej biedny najgorzej u takiego małego bo jak już taki gadający to powie co i jak, o takiego malucha to człowiek drży i się zastanawia co boli itp. Jak pomóc , u nas teraz najgorzej bo w irl jedyne co bez recepty to jeden syrop na kaszel i tyle , także chociaż tyle się udało ,

Z testem to zrobiłam zdjęcie specjalnie już nawet aparat nie wyłapuje tej kreski na ciążowym a zobacz jaki lekki owulacyjny gdzie był mocny tam co dałam z tym ciążowym też pozytywnym to poprzednie zdjęcie to kreska na owulacyjnym też była mega , A teraz widać różnicę na gorsze, jak Ana87 robiła to jej chyba wychodziły takie same kreski po prostu (że nie ciemniało) czy coś ale były raczej testy takie same, a u mnie jednak jest ta różnica - No i ten ból jajnika mnie niepokoi,

@Miciurk-ka zaciskam kciuki. Dużo od testu zależy. U mnie tez żegnałam sie z ciąża, a tu okazało sie ze czulszy test pokazywal mega słaba kreseczkę a gdy już bez nadziei zrobiłam ten mniej czuły wyszła ładna kreska [emoji15]

U nas znowu szpital, Witek wstał z gorączka 39 stopni, i boli Go jądro. Znowu jedziemy na IP. Normalnie płakać mi sie chce. Ja zdenerwowana to i Emil spać nie może i szatnie dzieci niespokojne.
Ze zmęczenia myśli mi sie rwą i nie pamietam ci chciałam napisać. Zakupiłam nowa dostawę supli.

Resztę odpisze pózniej bo znów Emil płacze [emoji24]

reklama
Leeleeth- jeju współczuję oni z tym jądrem musza porządek zrobić no jak widać nie działa ! Musisz jakoś przetrwać ściskam i powodzenia

Nie kochane się dzidzia rozmyslila bo tak samo wychodzi na teście aptecznym leciutki cień , już nadzieje porzucam po prostu nie wyszło czekam na 1 dc w styczniu spróbujemy chyba że z mężem pogadam to może już w grudniu, wolałabym jednak tej kreski nie zobaczyć - złudne nadzieja mimo że generalnie się nie staraliśmy , jeśli nie ciemnieje kreska to zły znak,

Do góry