reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ale miałam noc. Z synem na pogotowiu bo taki kaszel miał ze bałam se o weekend bez konsultacji. Dostaliśmy leki nic poważnego ale 4 h tam byliśmy
Marzycielka ostatnio czytałam ze herbata z liści malin jakaś stosowała i jest na plodnosc co dla Ciebie super i dziewczynek z tego dużo wiec tej bym spróbowała. Roiboos i zielona to chłopczykowa nie ryzykowalabym. Jakieś owocowe myśle Ok ale tych bym nie Piła
Kati bo podobno bieganie, palenie papierosów i soja u facetów może pomoc. To pisały dziewczyny i starały się włączać w planowanie dziewczynek.
Wydaje mi się ze z tymi co ćwiczą na masę to jest pół na pół. I nawet te odżywki które podnoszą testosteron nie są do końca chłopczykowe wiec tu No różnie.
Zonami j&d to niby 5-15 minut. Ja pierwszy syn wpadka odrazu leciałam i się podmywała bo było ups z przerywanego ze trochę poleciało i i tak syn.
Gorligor a jaka dieta to by miała byc? Ogólnie chyba bałabym się nie brać leków. Zależy kiedy chcesz się starac jak odrazu to myśle leki jak chcesz poczekać spróbowałabym z dieta i wtedy badania zrobiła czy są efekty.
A co do wiadomości to poprostu cytując piszesz w polu cytowanym i musisz jednak na samym dole zaczynać pisanie.
Mój mąż tez ma siostrę i brata. Siostra ma dwie córki ale myśle ze to właśnie od faceta zależy. Ja siedząc w szpitalu gdzie przewinęło się masę dzieci z rodzicami znalazłam tylko jedna rodzine z dwójka tych samych dzieci jednaj płci. Tak to mieszane pary albo trójka i tez jedno innej. Także myśle ze jestem w 10% co nie wyszło i trzech synów mam hehe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, raczej nici z tej ciąży , kreska jasniejsza już prawie niewidoczna, i zrobiłam owulacyjny i też już jest lżejszy także nic z naszej córki w tym cyklu niestety nie będzie , jeszcze zrobię taki apteczny dla porównania bo zrobiłam te tanie one step paskowe

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka nie poddawaj się. Z tego co pamietam Ana87 miała mega jasne kreski i prawie nie ciemniejące a widzisz córeczkę ma w brzuchu.

Marzycielka tu masz dziewczynę co jest ze mną na wątku kwietniowym. I ona właśnie zaczęła w cyklu szczęśliwym ta herbatę z liści malin
PinkHope TTC a GIRL Sway Attempt
Link do: PinkHope TTC a GIRL Sway Attempt
Ogólnie wg mnie dużo to ina nie zrobiła a jednak po dwóch chłopcach ma wymarzona córkę. Do tego przed miała dwa cykle nieudane ivf z których miała inseminacje XX plemnika.

Imama- kochana współczuję sytuacji z synem, A to z młodszym byłaś Czy starszy chory? Ja dzięki Bogu wyprowadziłam z choroby obu synów, fartem po prostu naturalnie już byłam na krawędzi i myślałam że się bez antybiotyku nie obejdzie ale dzięki olejkom, uzyciem czosnku itp. Dalo radę tfu tfu,

Ok wiesz co już w cuda nie wierzę, nigdy nie miałam takiej sytuacji , myślę raczej że to biochemiczna jest, ja chyba i tak będę szła do ginekologa bo tak mnie jajnik boli że szok,

Miciurka mój Mały ma od pon gorączkę i kaszel i wczoraj dwie h płakał a przez dzień i noc była Ok i myślałam ze tez go wyleczyłam. Bo u mnie zawsze również naturalnie- syrop z sosny, lub czarnego bzu bądź cebula itd. Ale No ta gorączka to pierwszy raz tak długo.
Co do testu trzeba poczekać. Mam nadzieje ze jednak będzie wszystko Ok z ta fasoleczka. Ale do gina i tak pewnie lepiej iść jak coś Cię niepokoi. I tak trzymam kciuki [emoji8]

Imama- ojej biedny najgorzej u takiego małego bo jak już taki gadający to powie co i jak, o takiego malucha to człowiek drży i się zastanawia co boli itp. Jak pomóc , u nas teraz najgorzej bo w irl jedyne co bez recepty to jeden syrop na kaszel i tyle , także chociaż tyle się udało ,

Z testem to zrobiłam zdjęcie specjalnie już nawet aparat nie wyłapuje tej kreski na ciążowym a zobacz jaki lekki owulacyjny gdzie był mocny tam co dałam z tym ciążowym też pozytywnym to poprzednie zdjęcie to kreska na owulacyjnym też była mega , A teraz widać różnicę na gorsze, jak Ana87 robiła to jej chyba wychodziły takie same kreski po prostu (że nie ciemniało) czy coś ale były raczej testy takie same, a u mnie jednak jest ta różnica - No i ten ból jajnika mnie niepokoi,

@Miciurk-ka zaciskam kciuki. Dużo od testu zależy. U mnie tez żegnałam sie z ciąża, a tu okazało sie ze czulszy test pokazywal mega słaba kreseczkę a gdy już bez nadziei zrobiłam ten mniej czuły wyszła ładna kreska [emoji15]

U nas znowu szpital, Witek wstał z gorączka 39 stopni, i boli Go jądro. Znowu jedziemy na IP. Normalnie płakać mi sie chce. Ja zdenerwowana to i Emil spać nie może i szatnie dzieci niespokojne.
Ze zmęczenia myśli mi sie rwą i nie pamietam ci chciałam napisać. Zakupiłam nowa dostawę supli.

Resztę odpisze pózniej bo znów Emil płacze [emoji24]

reklama
Leeleeth- jeju współczuję oni z tym jądrem musza porządek zrobić no jak widać nie działa ! Musisz jakoś przetrwać ściskam i powodzenia

Nie kochane się dzidzia rozmyslila bo tak samo wychodzi na teście aptecznym leciutki cień , już nadzieje porzucam po prostu nie wyszło czekam na 1 dc w styczniu spróbujemy chyba że z mężem pogadam to może już w grudniu, wolałabym jednak tej kreski nie zobaczyć - złudne nadzieja mimo że generalnie się nie staraliśmy , jeśli nie ciemnieje kreska to zły znak,

Do góry