Marzycielka86
Fanka BB :)
Leeleeth to Imama musiałaby Ci napisać na co ten koenzym q 10 ale to chyba na poprawę płodności.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Majorcia chyba miałaś na myśli Miciurke :-) bo ja nie mam żadnych kluc jajników.
A u mnie dziś lub jutro owu i aż mnie serce boli ze się nie staramy. No ale tyle czekam to i to muszę przeczekac.
Kiedyś Piranha zalecała ale w staraniach na chłopca bo ja chciałam sobie kupić na cerę i niestety zrezygnowałam ale przez chwilę podawałam mężowi na płodnośćLeeleeth to Imama musiałaby Ci napisać na co ten koenzym q 10 ale to chyba na poprawę płodności.
Majorcia a, ten koenzym q 10 to podawalas przed synami czy przed staraniami o corcie?
Przed córciąMajorcia a, ten koenzym q 10 to podawalas przed synami czy przed staraniami o corcie?