reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Miciurka jak tam czy dalej Cię kłuje ten jajnik i jak się czujesz?

Imama super że malutki już lepiej u mnie natomiast starszy goraczkuje i wymiotuje ponoć jelitówka

Majorcia a, ten koenzym q 10 to podawalas przed synami czy przed staraniami o corcie?

Pogubić sie idzie[emoji33]
W moich notatkach tez mam ten koenzym. Dlatego pytam bo ciekawa byłam
@Miciur-ka mam nadzieje, że u Ciebie dobrze. Odezwij sie

atdc9vvjktz16vlw.png

Tak dalej mam kłucie jajnika , i promieniuje i taki dziwny ból , będę dzwonić jutro do ginekologa, niech sprawdzi co tam się dzieje,

Powiem.wam.za to że zdecydowalam.sie na połączenie metody baby dust z metodami od Atomic dzieła LE i suple dla.meza plus jego dieta dzireczynkowa- moje zakwaszenie i moze bransoletka z ujemnymi jonami itp.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny! Nie odzywałam się bo weekend wyjazdowy, szalone tempo itd.
Miciurka, może jeszcze nic straconego. Dobrze, ze jesteś w kontakcie z ginem.
Imama, Leeleth mój młodszy syn chodzi z glutem już od 2 tygodni, inhalacje pomagają na chwile, potem je odstawiamy i powtórka z katarem. Nosz zwariować przyjdzie.
TymonsMom dzięki ze pytasz. Dzisiaj zrobiłam test ovu, jest pozytyw! Nie do końca mu wierze bo akurat testy tej firmy-domowe laboratorium przed ovu tez non stop mi pokazywał pozytywa, albo prawie pozytywa. Dzisiaj mam 5/6 dpo.a Ty który masz dpo?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry