reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leleeth Imama tak wam współczuję biedne dzieciaczki najgorsze to te choróbska Dużo zdrówka dla dzieciaczków

Miciurka może jeszcze,ę nic stracone wklej test jak możesz
Powiem Ci że natura czasem wie co robi

reklama
Majorcia- wiem właśnie, chyba lepiej teraz jak później , zaczęłam się zastanawiać czy to nie przez te abstynencje 9 dniowa , plemniki po prostu złej jakości ...

Aparat nie wyłapuje tego mega cienia bo jest lżejsze aniżeli tamten co wklejałam co ledwo ledwo było widać ale proszę bardzo , i dla porównania też z owulacyjnym tak jak wtedy wkleiłam i owulacyjny też lipny już
1512218734-6028452922d927e7-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A dziś powinnam mieć 2 dzień okresu , no nic czekam a jak dalej bedzie jajnik bolał to pojedziemy do lekarza bo i tak muszę obczaić jak tam po porodzie

Dzieki dziewczyny u mnie mały dostał inhalacje wiec myśle ze mu będzie przechodzić ale mi serce się kraja jak płacze podczas podawania ale mus to mus i poprostu musi żeby wyzdrowieć.
W ciąży to Ja taki płaczek jestem.
Leeleeth kciuki za Witka!!! Niech zdrowieje bo dziwne to bardzo. Mam nadzieje ze go dobrze przebadają bo z tymi lekarzami to aż ciężko.
Miciurka Ja tam trzymam kciuki i już nie testuj kochana poczekaj do poniedziałku jak to sie rozwinie. Nie taka historie czytałam i ta beta i testy to tez różnie. Także nie myśl już o styczniu tylko na spokojnie odpoczywaj jak Cię ten jajniczek boli. Teraz weekend to mąż Ci pomoże. Trochę relaksu bo te testowanie to tylko nerwy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Majorcia- wiem właśnie, chyba lepiej teraz jak później , zaczęłam się zastanawiać czy to nie przez te abstynencje 9 dniowa , plemniki po prostu złej jakości ...

Aparat nie wyłapuje tego mega cienia bo jest lżejsze aniżeli tamten co wklejałam co ledwo ledwo było widać ale proszę bardzo , i dla porównania też z owulacyjnym tak jak wtedy wkleiłam i owulacyjny też lipny już
1512218734-6028452922d927e7-aaaaaa.jpeg

Miciurka może twój organizm jeszcze nie jest gotowy na kolejna ciążę a ponoć każda kobieta jest parę razy w ciągu swojego życia w ciąży biochemicznej i natura sama rozwiązuje te problemy najlepiej
Miciurka mówią że łatwiej zajść po takich biochemicznych i to z córką Za kolejny cykl kciuki
Ja tam słaby cień widzę ale jak IMAMA piszę na spokojnie jak ma być dzidzia to będzie

Imama dużo zdrówka dla synka. U mnie też po tej ospie młodszy dostał takich ataków kaszlu ze 2 noce były nie przespane a później doszło i w dzień ale też robiłam inhalacje z NaCl 3% i syropki na kaszel i dzięki Bogu przeszło.
Kupiłam dziś w zielarskim herbatkę malinowa ale z owoców malin i nie wiem czy może być czy szukać z liści malin.
Maciurka nadal trzymam mocno kciuki✊✊✊

Faktycznie nie widać kreseczki/cienia. I owulacyjny tez nie wyraźny. Hmm poczekaj jeszcze i pewnie i tak zatestujesz w pon.
Wiem wiem miałam to samo. I niestety myśle osobiście ze te kombinacje dziewczynkowe mogą się do tego przyczyniać. My mieliśmy 10 dni abstynecji jak zaszłam w ciąże w kwietniu i Ja straciłam. Tez się nad tym zastanawiałam i czytałam. Dlatego zrezygnowałam z typowego zakwaszania przed i tej abstynecji długiej.
Do tego uważam ze jednak rok po ciąży to organizm ma ciężko i to do końca takie łatwe nie jest. Sama mam straszne myśli z ta ciąża bo jednak co chwile coś się dzieje a naprawdę w tamtych ciążach nawet przez myśl mi nie przeszło ze coś może być nie tak.
Ale nigdy się nie dowiemy co było przyczyna i czy coś miało na to wpływ. Dużo czytałam i Atomic raz pisała ze ta dieta polega na eliminowaniu XY plemników wiec dla mnie na logikę ze jak jakiś jednak superman dotrze i chwile się utrzyma to znów może to iść w druga str.

Ostatnia edycja:
Marzycielka dobrze ze synowi przeszło. Takie inhalacje tez robiłam ale teraz dostałam taka tube i takim inhalatorem co dla astmatyków jest.
Tu chodzi o herbatę z liści malin. Wiec to inna całkiem i inne działanie. Ja kupowałam taki wielki worek za grosze na internecie. Nie zbyt dobra ona jest ale idzie się przyzwyczaić. W każdej ciąży piłam pod koniec bo ona wpływa na prace macicy i ma ułatwić skurcze podczas porodu

Dzięki Imama czyli w poniedziałek jadę jeszcze raz do zielarskiego po herbatkę z liści malin :-)
Też mam ta tubę bo mały też miał takie ataki kaszlu a nawet duszności i brał przez nią ventolin i flixotide.

reklama
Imama- to twój młodszy uparty jak mój niespełna roczniak :) drze się a to dla jego dobra no ale co zrobić , trzeba przetrwać.. muszą mieć silne charaktery po prostu :), ile ja sie z nim.nawalcze o byle syropek zeby wmusic o matko ,

Twojemu Synkowi zaraz się polepszy i się też przyzwyczaji do inhalacji,

.tak tak ja już nie testuje ,mąż dziś był w pracy ale tylko na kilka h, już jest i dziś w sumie robi stojak na choinkę razem ze starszakiem ;), młody śpi a ja leżę :), to jakiś tam weekend odpoczynku jest [emoji23]

Majorcia- no możliwe że tak jest bo generalnie gin odradzal ogolnie ciaze ewentualnie mówił czekać 4 lata, ale 5 lat różnicy pomiędzy dziećmi to dla mnie za dużo :/ , też od razu pomyślałam o tej abstynencji że chyba jednak kiepsko z tym ,

Marzycielka bym szukała tej z liści malin jak polecają bo z owoców to inne działanie

Do góry