Zonami - obyś miała mniejszy brzuch w tej ciąży co by łatwiej Ci było
, ale w lato też w sumie fajnie rodzic - ja w sierpniu rodziłam pierwszego, fajnie cieplutko ciuchy inne, mniej się zabiera ciepło , A drugi w zimę to gruby szlafrok mi zajął jedna torbę do szpitala hahah [emoji14]
Biedronka - spróbuj może ta metoda baby dust jak wiesz kiedy nasz owulacje , jeden stosunek 2 dni przed owulacja po abstynencji , może coś się zdarzy
BB_Anna- twój synek widzę podobny do mojego z tym skakaniem i wariowaniem
, oby nic poważnego ! I oby pamiętał i się nauczył że trzrba uważać - mój to zero wniosków cały obity ... :/
Imama- jeju zdrówka dla synka , biedny ! A ty jak się czujesz ?
Gosica - dzięki za info nt.testow, chyba.musze nowe zakupić a te tak o sobie zużyć chociaż nie wiem czy felerne akurat było kilka sztuk te co akurat uzyłam czy co ... bo napewno nie wszystkie - dziś zrobiłam dwa testy owulacyjny i ciążowy, na owulacyjnym ładne kreski, na ciążowym nic
- 3 dni do okresu mi zostały to powtórzę w dniu jeśli nie przyjdzie
Także juz sama nie wiem co z tym cyklem ,(confused) - spróbuje w następnym mierzyć temp.chociaz może być ciężko ,
Bo wstaje do dziecka czasem ,
Ale.nastawiam.sie na styczeń , jak styczeń nie będzie nasz to chyba zostawimy temat w spokoju i pójdziemy na inseminacje z microsorting za kilka lat czy coś
Bo trochę presja żeby mieć te córkę :/ , nie wiem ...
Dodaje focie testów
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom