reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Majorcia, wczoraj robiłam test i nie był tak wyraźny jak dzisiejszy. Chociaż te testy są różnych firm i może nie ma co porównywać [emoji57]
Miciurka, mowisz celny gol?ale jaka by były. Trzymam kciuki aby wszystko poszło po Twojej myśli.
Tymon's mum ta ciemniejsza krecha to kontrolna. Mam nadzieje ze odstęp nie okaże sie zbyt duży i uda mi się w tym cyklu zajść w ciaze.
Leeleeth, cos macie ostatnio pecha z tymi chorobami. Trzymajcie się dzielnie. Duuuzo zdrówka zwłaszcza dla Witusia. A jak u Ciebie przygotowania do staranek? Kupujesz plan od Atomic?
Zonami, o rany już masz takie mdłości ciążowe? Albo zapomniałam jak to jest lub miewałam trochę później[emoji57]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Gosica racja, testy owu różnym firm mogą co inniego pokazać nawet z tej samej próbki moczu. Mdłości mnie parę razy chwyca w ciągu dnia czasem dość mocno że mam chwilę zwątpienia. Ale zrozumiałam o co chodzi ;) nie będę już zanudzac moimi objawami, wyimaginowanymi bądź prawdziwymi.

Zonami, ciesz się ciąża. Byle nie było gorzej.
Życzę Wam miłego dnia ;)

Hej dziewczyny dziś 6 dc. Nie pisze bo
nie ma nic ciekawego haha i jakoś przeszło mi trochę to planowanie :D

Leeleeth zdrowia dla synka :*

Imama Tobie też zdrówka :* w miare możlisości się oszczędzaj

Gosica trzymam kciuki oby si€ udało :)

Miciurka BbAnna testujecie? ;)

Powodzenia i wytrwałości dla wszystkich staraczek :)

Biedronka, fajnie ze zajrzałas.
Ale staracie się o dzidzie?
Ja jeszcze bawię się w planowanie ale już coraz mniej radości. Dzięki, mam nadzieje ze w końcu tym razem zaskoczy. Jeśli nie to zmieniam kompletnie strategie na kolejny cykl-bez clo i przytulanka w sama owulacje.

Ja nie testowałam. Może jutro. Jadę do lekarza z synkiem. Wczoraj skoczył z fotela na podłogę i coś sobie zrobił w nóżkę. Nie chce na niej stawać :(

Biedronka, fajnie ze zajrzałas.
Ale staracie się o dzidzie?
Ja jeszcze bawię się w planowanie ale już coraz mniej radości. Dzięki, mam nadzieje ze w końcu tym razem zaskoczy. Jeśli nie to zmieniam kompletnie strategie na kolejny cykl-bez clo i przytulanka w sama owulacje.

Tak będziemy się starać ;)

Gosica planowanie jest frustrująca tym bardziej jak się nie zachodzi odrazu coś o tym wiem, w każdym razie więcej radości mniej zgryzliwosci życzę.
Biedronka trzymam kciuki za starania! Ja się witam w 5 tyg, za 9 dni wizyta.

Zonami, ja jakoś 3 cykle straciłam na o+12. Należę raczej do tych cierpliwych osób. Cóż za błędy trzeba płacić i trzeba dzielnie dalej walczyć.

reklama
Gosica lepiej później nie żałować ze czegoś się nie zrobiło. Ale myśle ze analizować każda zawsze z nas będzie.
Leeleeth dobrze ze z synem już lepiej. Ja tez zapeszylam i mały mój dostał w nocy gorączki i wymiotował także noc straszna. Mam nadzieje ze to szybko minie.
Kciuki za testujące.

Do góry