reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Majorcia, wczoraj robiłam test i nie był tak wyraźny jak dzisiejszy. Chociaż te testy są różnych firm i może nie ma co porównywać [emoji57]
Miciurka, mowisz celny gol?ale jaka by były. Trzymam kciuki aby wszystko poszło po Twojej myśli.
Tymon's mum ta ciemniejsza krecha to kontrolna. Mam nadzieje ze odstęp nie okaże sie zbyt duży i uda mi się w tym cyklu zajść w ciaze.
Leeleeth, cos macie ostatnio pecha z tymi chorobami. Trzymajcie się dzielnie. Duuuzo zdrówka zwłaszcza dla Witusia. A jak u Ciebie przygotowania do staranek? Kupujesz plan od Atomic?
Zonami, o rany już masz takie mdłości ciążowe? Albo zapomniałam jak to jest lub miewałam trochę później[emoji57]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Gosica racja, testy owu różnym firm mogą co inniego pokazać nawet z tej samej próbki moczu. Mdłości mnie parę razy chwyca w ciągu dnia czasem dość mocno że mam chwilę zwątpienia. Ale zrozumiałam o co chodzi ;) nie będę już zanudzac moimi objawami, wyimaginowanymi bądź prawdziwymi.

Zonami, ciesz się ciąża. Byle nie było gorzej.
Życzę Wam miłego dnia ;)

Hej dziewczyny dziś 6 dc. Nie pisze bo
nie ma nic ciekawego haha i jakoś przeszło mi trochę to planowanie :D

Leeleeth zdrowia dla synka :*

Imama Tobie też zdrówka :* w miare możlisości się oszczędzaj

Gosica trzymam kciuki oby si€ udało :)

Miciurka BbAnna testujecie? ;)

Powodzenia i wytrwałości dla wszystkich staraczek :)

Biedronka, fajnie ze zajrzałas.
Ale staracie się o dzidzie?
Ja jeszcze bawię się w planowanie ale już coraz mniej radości. Dzięki, mam nadzieje ze w końcu tym razem zaskoczy. Jeśli nie to zmieniam kompletnie strategie na kolejny cykl-bez clo i przytulanka w sama owulacje.

Ja nie testowałam. Może jutro. Jadę do lekarza z synkiem. Wczoraj skoczył z fotela na podłogę i coś sobie zrobił w nóżkę. Nie chce na niej stawać :(

Biedronka, fajnie ze zajrzałas.
Ale staracie się o dzidzie?
Ja jeszcze bawię się w planowanie ale już coraz mniej radości. Dzięki, mam nadzieje ze w końcu tym razem zaskoczy. Jeśli nie to zmieniam kompletnie strategie na kolejny cykl-bez clo i przytulanka w sama owulacje.

Tak będziemy się starać ;)

Gosica planowanie jest frustrująca tym bardziej jak się nie zachodzi odrazu coś o tym wiem, w każdym razie więcej radości mniej zgryzliwosci życzę.
Biedronka trzymam kciuki za starania! Ja się witam w 5 tyg, za 9 dni wizyta.

Zonami, ja jakoś 3 cykle straciłam na o+12. Należę raczej do tych cierpliwych osób. Cóż za błędy trzeba płacić i trzeba dzielnie dalej walczyć.

reklama
Gosica lepiej później nie żałować ze czegoś się nie zrobiło. Ale myśle ze analizować każda zawsze z nas będzie.
Leeleeth dobrze ze z synem już lepiej. Ja tez zapeszylam i mały mój dostał w nocy gorączki i wymiotował także noc straszna. Mam nadzieje ze to szybko minie.
Kciuki za testujące.

Do góry