Imama czyli masz lozysko przodujace?Właśnie wyszłam. U mnie niestety nie ciekawie. Łożysko mi naciska na szyje i niestety ale mogę zacząć krwawic. Do tego mam infekcje pęcherza. Mam nie nosić a przy moim synu to ciężko ale będę uważać. Mam nadzieje ze te bóle to przez ta infekcje a nie ze mi się coś zaczyna. Na KTg czynność 26% ale tez super brzuch twardy nie był wiec nie wiem ale niby wszystko Ok. 19 grudnia mam połówkowe i wedy szczegółowe badania z inna lekarka wiec jej jeszcze wypytam.
Troszkę zestresowana jestem [emoji53] i cały czas mam w głowie ze może to wszystko za szybko i żebym tym pośpiechem jeszcze sobie krzywdy nie zrobiła!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez mialsm przez okolo 3miesiace albo nawet wiecej i tez lezalam i nie moglam dzwigac ale wiesz jak jest robilam to wszystko bardxo delikatnie ale bardzo sie oszczedzalam bo grozilo poronieniem mialam przodujace centralnie ale pozniej przemiedcilo sie na bok nawet lekarz uznal to za cud smial sie ze musze miec tam u gory dobre wtyki Takze oszczedzaj sie napewno wszytko bedzie dobrze